tayfunsozer
Kamp III
Ynt: Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi
Teşekkürler
Teşekkürler
Çok teşekkür ederim...bir aksilik olmaz ise biz sakaryadan 2 3 feroza katılacagız...görüşmek dileğiyle..tge' Alıntı:Bircan hanim ,
sizede gecmis olsun,Bakalim eger extra bir is cikmaz ise bende katilmayi planliyorum
Turgut
teşekkür ederim..lastiklerim federal mt 30 9.5mdr' Alıntı:Bircan Hanım ve Tayfun bey geçmiş olsun...
Bircan hanım ;
aracınızın fotografını sakarya topiginde görmüştüm.
Lastikleriniz sanırım BF goodrich..hangi ölçüde ? nereden almıştınız.
sis farları ne marka nereden almıştınız ?
yardımcı olursanız sevinirim..
açıkcası bu işte tecrübeli olduğum söylenemz..bu kış aldım aracımı ve offroada basladım..Sakarya da offroad konusunda oldukça deneyimli büyüklerimiz arkadaşlarımız var...onların tavsiyesiyle almıştım bende...Ama performansından çok memnun kaldım...aracımda herhangi bir sıkıntı olmadı..elbette yakıtı artıracaktır...ama verdiği keyif başka...bir kaç kararsız arkadaşımda çıktığımız ilk gezide çamur performansını gördükten sonra karar verip aldı..tabi tüm bunları yazarken bu işte acemi olduğumu başka lastikler test etmediğimi de göz önünde bulundurun...lastikleri yine bir ofroad meraklısı lassa bayii ahmet beyin dükkanından almıstım...gezenbilirden oldugunuzu söyleyince yardımcı olacaktır..mdr' Alıntı:Bircan hanım teşekkürler.
Bende aracım için aynı lastigi düşünüyordum.
Murat beyle tlf ile konuştum.(sakarya)
Federal 30*9.5*15 sanki arabayı yorar gibi bir düşünce çıktı..eger sıkıntı yaşamıyorsanız 1 hafta içinde bende almayı düşünüyorum.Tavsiye eder misiniz ?
iyi kötü yönü nedir
koroglu1414' Alıntı:Merhabalar tayfun bey;benim kullandığım lastik ebatları 235*75*15
Bunların aracı yorduğu kanaatindeyimbelki 205 veya 195'e75*15 daha rahat olur araç için diye düşünüyorum.
artı;etkinliğe geliyorsun bir aksilik olmazsa sanırım![]()
mesutkörk' Alıntı:anında görüntü:tayfun bey çok teşekkür,küçük hanıma aciil şifalar dilerim saglıkla kalın.