Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tayfunsozer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 335
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,633
Ynt: Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi

Cemal baskanim,

cok cok güzel kareler . ellerine saglik.bence super bir tatil yapmisin,hep hayalimde dir FEROZAmla bir karadeniz turu ama sen yaptin ve bu guzel anilarini karelere sigdirabildigin kadarini sigdirip bizlerle paylastin tekrar tekrar ellerine ve emegine saglik. Hem Sana Hemde FEROZA na helal olsun ... yakisir Cemal baskanima ;D ;D ;D

Turgut

Etiketler

devamı dahada güzel.şimdi ferozaanın sana yolladi arkadaşlığı nasıldı onu oğrenmek isterim.

Cemal bey ..güzel bir aile ziyareti ve gezi olmuş.
Fotograflar güzel....geçen sene bu aylarda 28 haziran gibi Karadenizi boydan boya sindire sindire gezmiştim..Doyamamıştım.Tekrar hatırladım şimdi..

Bu arada Feroza gezi boyunca yeni motorla neler yaptı..ne yaktı...

Sevgili Turgut teşekkürler.Herkesin en az ömründe bir kez de olsa şöyle güzel bir Karadeniz turu yapması lazım,benimki şartlardan dolayı biraz yarım oldu.
Ferozama gelince maşallah yolarda beni hiç üzmedi tek aradığım şey yolda klima oldu yakıt olayına gelince aracım 0.22 Krş.yaktı.

Cemal bey,bu arada adım İsmail...
Turgut beyin kulakları da çınlamıştır..

mdr' Alıntı:
Cemal bey,bu arada adım İsmail...
Turgut beyin kulakları da çınlamıştır..

İsmail bey kusura bakmayın arada isminizi yazmayı unutmuşum.Ferozanın durumu ve yakıtla ilgli olan satırları size cevaben yazmıştım ama arada ismi yazmayı unutmuşum kusuruma bakmayın :smiley:

Cemal Bey,

Güzel fotograflar için teşekkürler. Benzer bir Karadeniz turu için darısı başıma diyorum.

Saygılar

Ersan

Cemal baskanim,

22 krs yakmasi bence cok normal.Biliyosun benim aracim klimali ;D yane bu durumda bende uzun yolda ortalama ayni LPG yakmatayim.
Hararet durumun nasil di? inan bu son zamanlarda istanbulda inanilmaz bir sicaklik ve beraberinde % 60 in uzerinde nem vardi. masallah
demek istiyom fan termigine o kadar trafikta dolasmama ve rolantide beklememe ragmen hic sorun yasamadim Rido hocayada burdan kocaman bir tesekkur.

Turgut

cemalim yaşadıklarını paylaştıgın için teşekkürler ömrün güzelik ve berektler içinde geçsin,arkadaşlar cumanız mubarek olsun.

yeni gelenlere merhaba, sizede hayırlı cumalar ve hayırlı katılımlar.

tayfunsozer' Alıntı:
Arkadaşlar 3.Geleneksel Gezenbilir Doğa Festivali 3-4 Temmuzda gitmeyi düşünüyorum. :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57706

Sevgiler,
Tayfun Sözer
Geçen yıldan beri dört gözle beklediğim bir etkinlik...Ayağımdaki kırığa rağmen geleceğim:smiley: umarım ferozacı dostlarla bir araya geliriz....Festivalde görüşmek dileğiyle...

Bircan Hanım geçmiş olsun.
Katılmayı planlamıştık.Küçük kızımda bir solunum problemi çıktı.Tetkik ediliyor.Yine de gelmeyi umut ediyoruz.

Saygılar,
Tayfun Sözer

tayfunsozer' Alıntı:
Bircan Hanım geçmiş olsun.
Katılmayı planlamıştık.Küçük kızımda bir solunum problemi çıktı.Tetkik ediliyor.Yine de gelmeyi umut ediyoruz.

Saygılar,
Tayfun Sözer
Geçmiş olsun..umarım ufaklık o zamanakadar düzelir...görüşmek dileğiyle..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR