get yukseltme ile maximum kac inc ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oguzhan3434 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,250

Etiketler
Ynt: Get Yukseltme İle Maximum Kac İnc ?

guney_34' Alıntı:
Evet aracım standart ben lpg ayarı için önereceginiz yerleri ögrenebilirmiyim Mahmut bey ?
Anadolu yakasında tanıdığım lpg ci yok malesef İkitelli tarafında ihtiyaç olursa 05373377529 Ali usta var. Aracınızı Get ile yükseltmek isterseniz gerekli parçalar bende mevcut.

oguzhan3434' Alıntı:
benim get leri satma kasirga :smiley: suan tuzladayim pazartesi felan gidip alicam insallah.isteyen benim 2-3cm lik getleri verebilirim.
Sen merak etme senin getler sağlamda :smiley:

aracın şu bakımını falan yaptırıyım ufak ufak başlarım bende bişiler yapmaya inşallah ilk önce bakım ondan sonra tavan döşemesi ondan sonrada kapılar ve kapılardan gelen sesler yapılıcak :smiley:

2'' get banada lazım yardımcı olursanız sevinirim ayrıca flanş gerekli ama bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum kaç cm uydun olur.

Ayrıca kep, dodik, snorkel, çelik tampon da lazım bunları ucuz yollu bulabileceğim biyer varsa tel no verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

celik tampona dodiklere baslangicta gerek yok sadece snorkel al onuda huma otodan temin edebilirsin,eger istersen benim 2 cm getleri verebilirim,numune olarak kullanip daha uzununu yaparsin.bu isler icin acele etme hata yaparsin yavas yavas eksiklerini gordukce yap

guney_34' Alıntı:
aracın şu bakımını falan yaptırıyım ufak ufak başlarım bende bişiler yapmaya inşallah ilk önce bakım ondan sonra tavan döşemesi ondan sonrada kapılar ve kapılardan gelen sesler yapılıcak :smiley:
sunroof ile ilgili sikinti varsa tanidigim biri var besyol oto sanayide mekanik de yine ayni yerde mevcut

oguzhan3434' Alıntı:
sunroof ile ilgili sikinti varsa tanidigim biri var besyol oto sanayide mekanik de yine ayni yerde mevcut
malesef sunroof um yok :( mekanikte pazartesi salı orçun usta halledicek genede ilgin için saol daha çok danışacagım yerler olucak sizlere bide bu getleri nasıl yaptırıyoruz neye mal olur bize acaba ?

Birde bizim bu araçların tavan döşemesi sarkıyo bende bunu yaptırmak istiyorum bugün biyere gittim ve bana 300 tl dedi cıkarıp döşemeyi söküp yenisini kaplıcaz dedi daha uygun biyer bulurmuyum acaba birde orjinal teyp şifrsi nedir nerden bulurum ?

oguzhan3434' Alıntı:
celik tampona dodiklere baslangicta gerek yok sadece snorkel al onuda huma otodan temin edebilirsin,eger istersen benim 2 cm getleri verebilirim,numune olarak kullanip daha uzununu yaparsin.bu isler icin acele etme hata yaparsin yavas yavas eksiklerini gordukce yap

Sizinle nasıl iletişime geçebilirim. get ler için fiyat ne düşünüyosunuz.

fiyat dusunmuyorum yahu hersey para diil arkadaslar,eski getlerim 3 cm diliyene gonderrim yada elden alir hic sorun diil.

oguzhan3434' Alıntı:
fiyat dusunmuyorum yahu hersey para diil arkadaslar,eski getlerim 3 cm diliyene gonderrim yada elden alir hic sorun diil.
peki oguzhan sen kaç santim kaldırmayı düşünüyosun aracı bende bişiler yapıcamda fikir alayım dedim .

Bakın sevgili dostlar, ZJ lerde get ile 3", yani yaklaşık 7,5 cm e kadar çıkabilirsiniz, bu rakamın özellikle direksiyon sisteminde gereken deve boynu modifikasyonu gerektirmediği ustalarca söylenmektedir, peki gerektirirse ne olur, tahmini 275-300 TL verip uygun deve boynunu da alabilirsiniz, ancak hiç birine gerek kalmadan, şanzımanınızı çok yormayan 31" e kadar lastik takmayı düşünüyorsanız 2" yani 5 cm gibi bir get yeterli, araziye girecekseniz bu durumda 31" lastik 2" yükseltme ile çamurluk ağızlarınızı dağıtır, girmeyecekseniz bu yeterlidir, gireceksenizde 3" yükseltin, bence deveboynunu da değiştirin, kafanız ve kaportanız rahat etsin... Selamlar...

guney_34' Alıntı:
peki oguzhan sen kaç santim kaldırmayı düşünüyosun aracı bende bişiler yapıcamda fikir alayım dedim .
bu gune kadar 3 cm yetiyordu acikcasi 32' lastik dusunuyorum artik 9 cm e kadar zorliycam acikcasi,bu islerden anlayan bir ustam var (bahcesehir birlas da ayhan) bakalim nasil olcak acelen yoksa 1-2 gune yaptirrim senle de burdan paylasirim son durumu ama benim arabada acili kollar felan daha onceden yaptirmistim 9cm zorlamaz diye dusunuyorum.soyle de bir durum var getlerden arabayi ne kadar kaldirirsan kaldir lastigi buyutmedikce biseye yaramiyor :smiley:

2" get yükseltme, 31" lastik ile durum...

image.jpg

image.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR