get yukseltme ile maximum kac inc ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oguzhan3434 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,257
Ynt: Get Yukseltme İle Maximum Kac İnc ?

Arkadaşlar 2" get ile yapılması gerekenler: ön track bar uzaması, ön viraj linklerinin uzatılması, arka amortisörlerin daha sert ve biraz daha uzunu ile değişirse daha randımanlı olur 3" ve üzerinde yukarıdakilere ilaveten mümkünse helezonların değişmesi,ön amortisörlerin uzun ve daha sert olanları ile değişmesi, ön ve arka dif kollarının uzatılması, direksiyon pitman kolunun değişmesi,arka track barın uzatılması,ön şaft kayıcılı sisteme çevirilmesi,arka viraj linklerinin uzatılması, ön ve arka stoperlerin uzatılması 245 ten geniş lastik kullanılacaksa flanş veya ofsetli jant takılması gerekir. bunları yapmadan yapılan yükseltme işlemleri randıman vermeyecektir bilginiz olsun..

Etiketler
arkadaslar isteyen varsa 200liraya var elimde 5cm get.ben aldim fakat olmadi zaten 3cm vardi ustune takicaktim amortisor yetmedi virajda kasma yapicak gibi oldu takmadik.yarin iade edicem isteyen varsa elden verebilirim.

oguzhan3434' Alıntı:
arkadaslar isteyen varsa 200liraya var elimde 5cm get.ben aldim fakat olmadi zaten 3cm vardi ustune takicaktim amortisor yetmedi virajda kasma yapicak gibi oldu takmadik.yarin iade edicem isteyen varsa elden verebilirim.
Reçeteyi yukarıda yazdım...

bende o dediklerini hepsi vardi aslinda direksiyondan sikinti cikar gibi hissettik o sebeple yapmadik ama normalde 6,5 cm sadece get ile kurtariyor,ben daha fazlasini istedim 9-10cm gibi oluyordu benim getlerle ama olmadi :smiley: yarin iade edicem.

ayrica artik kitlere bakmaya basladim ebay da 1300 tl den basliyo 4inc yukseltme fiyatlari,kargo 300lira gibi tutuyor,bide vergisi %18 olsa 200 kusurde vergisini sayarsak 1800 e denk geliyor turkiyede 2600tl den basliyo 4inc fiyatlari 800tl ciddi rakam dusununce

oguzhan3434' Alıntı:
ayrica artik kitlere bakmaya basladim ebay da 1300 tl den basliyo 4inc yukseltme fiyatlari,kargo 300lira gibi tutuyor,bide vergisi %18 olsa 200 kusurde vergisini sayarsak 1800 e denk geliyor turkiyede 2600tl den basliyo 4inc fiyatlari 800tl ciddi rakam dusununce
Baktığın kitlerin CE belgeleri yok gümrükten çekmen o kadar kolay olmayacak gümrükçü masraflarınıda düşün bence..

oguzhan3434' Alıntı:
e nasi yapiyim peki burdan al ver %30 fazla para kafan rahat olsun mu diyosun ?
Oğuzhan ben senin ne yapmak istediğini anlayamadım :smiley: Araç ve yükseltme hakkında ne kadar bilgin ve tecruben var ? piyasada o kadar bilgi kirliliği varki onlardan birilerinimi okudun veya birilerinin yanlış yönlerdirmeleri ilemi 10cm get koymak istedin ? hem kollar track bar vs alt yapım hazır diyorsun hem kit diyorsun, açıkçası sana nasıl yardımcı olabilirim işin o kısmını çözemedim :smiley: kitlerin bir çoğunda olması gereken tüm parçalar mevcut değil yani kiti alıp takmakla iş bitmiyor yanlış yapılan işlerle, boşa harcanan paralardan sebep bir sürü arkadaş bu işlerden soğudu veya aracını sattı.

kasirga1' Alıntı:
Oğuzhan ben senin ne yapmak istediğini anlayamadım :smiley: Araç ve yükseltme hakkında ne kadar bilgin ve tecruben var ? piyasada o kadar bilgi kirliliği varki onlardan birilerinimi okudun veya birilerinin yanlış yönlerdirmeleri ilemi 10cm get koymak istedin ? hem kollar track bar vs alt yapım hazır diyorsun hem kit diyorsun, açıkçası sana nasıl yardımcı olabilirim işin o kısmını çözemedim :smiley: kitlerin bir çoğunda olması gereken tüm parçalar mevcut değil yani kiti alıp takmakla iş bitmiyor yanlış yapılan işlerle, boşa harcanan paralardan sebep bir sürü arkadaş bu işlerden soğudu veya aracını sattı.
benim araci aldigimda uzerinde olan heavy duty direksiyon amortisoru vardi acili kollar vardi amortisor boyu kisa geldi ve rot baslari kisa geldi benim yapmak istedigim acaba 5-6cm takoz ile aracin kupasini biraz daha yukseltirmiyim diye ugrastim olmadi.asiri araziye girmiyorum biraz daha yuksek gozuksun diye bi sansimi denedim.bide satilikta arac simdi o kadar para harcayip yine olu fiyata da gitmesin istiyorum.o yuzden minimum maliyet maksimum yukseklik olsun die ugrastim yemedi :smiley:

oguzhan3434' Alıntı:
benim araci aldigimda uzerinde olan heavy duty direksiyon amortisoru vardi acili kollar vardi amortisor boyu kisa geldi ve rot baslari kisa geldi benim yapmak istedigim acaba 5-6cm takoz ile aracin kupasini biraz daha yukseltirmiyim diye ugrastim olmadi.asiri araziye girmiyorum biraz daha yuksek gozuksun diye bi sansimi denedim.bide satilikta arac simdi o kadar para harcayip yine olu fiyata da gitmesin istiyorum.o yuzden minimum maliyet maksimum yukseklik olsun die ugrastim yemedi :smiley:
1: açılı kollar ? kaç santim, kaç adet ?
2: yükseltme ile rot başını alakası yok. pitman kolunu diyorsan o yükseltme kitini de alsan onu ayrıca almak zorundasın.
3: track bar uzatman gerekir.
4: getle arabayı 10cm yükseltirsen sadece gösetrmelik olur yolda tutamazsın
herşeyin bir yolu var buradan sabaha kadar yazsamda faydası yok eğer gerçekten bir şeyler yapmak istiyorsan gel anlatayım :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR