oguzhan3434
Zirve
benim get leri satma kasirgakasirga1' Alıntı:Oğuzhan merhaba,
Get ile 2" ten fazla yükseltmeni tavsiye etmem..
benim get leri satma kasirgakasirga1' Alıntı:Oğuzhan merhaba,
Get ile 2" ten fazla yükseltmeni tavsiye etmem..
Anadolu yakasında tanıdığım lpg ci yok malesef İkitelli tarafında ihtiyaç olursa 05373377529 Ali usta var. Aracınızı Get ile yükseltmek isterseniz gerekli parçalar bende mevcut.guney_34' Alıntı:Evet aracım standart ben lpg ayarı için önereceginiz yerleri ögrenebilirmiyim Mahmut bey ?
Sen merak etme senin getler sağlamdaoguzhan3434' Alıntı:benim get leri satma kasirgasuan tuzladayim pazartesi felan gidip alicam insallah.isteyen benim 2-3cm lik getleri verebilirim.
sunroof ile ilgili sikinti varsa tanidigim biri var besyol oto sanayide mekanik de yine ayni yerde mevcutguney_34' Alıntı:aracın şu bakımını falan yaptırıyım ufak ufak başlarım bende bişiler yapmaya inşallah ilk önce bakım ondan sonra tavan döşemesi ondan sonrada kapılar ve kapılardan gelen sesler yapılıcak![]()
malesef sunroof um yokoguzhan3434' Alıntı:sunroof ile ilgili sikinti varsa tanidigim biri var besyol oto sanayide mekanik de yine ayni yerde mevcut
oguzhan3434' Alıntı:celik tampona dodiklere baslangicta gerek yok sadece snorkel al onuda huma otodan temin edebilirsin,eger istersen benim 2 cm getleri verebilirim,numune olarak kullanip daha uzununu yaparsin.bu isler icin acele etme hata yaparsin yavas yavas eksiklerini gordukce yap
peki oguzhan sen kaç santim kaldırmayı düşünüyosun aracı bende bişiler yapıcamda fikir alayım dedim .oguzhan3434' Alıntı:fiyat dusunmuyorum yahu hersey para diil arkadaslar,eski getlerim 3 cm diliyene gonderrim yada elden alir hic sorun diil.
bu gune kadar 3 cm yetiyordu acikcasi 32' lastik dusunuyorum artik 9 cm e kadar zorliycam acikcasi,bu islerden anlayan bir ustam var (bahcesehir birlas da ayhan) bakalim nasil olcak acelen yoksa 1-2 gune yaptirrim senle de burdan paylasirim son durumu ama benim arabada acili kollar felan daha onceden yaptirmistim 9cm zorlamaz diye dusunuyorum.soyle de bir durum var getlerden arabayi ne kadar kaldirirsan kaldir lastigi buyutmedikce biseye yaramiyorguney_34' Alıntı:peki oguzhan sen kaç santim kaldırmayı düşünüyosun aracı bende bişiler yapıcamda fikir alayım dedim .
daha ne olsuneuzlu' Alıntı:2" get yükseltme, 31" lastik ile durum...