Gerçek Bir Klasik... Gerçek Bir " SERİ III , 109 "

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SERİ 3 109 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 91
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,418
Ynt: Gerçek Bir Klasik... Gerçek Bir " SERİ III , 109 "

menderessereflisan' Alıntı:
Yaşar bey sabrınızı taktir ediyorum ve sonucu sabırsızlıkla bekliyorum. Kaloriferden gelen havayı ayaklara yönlendiren plastik yönlendirici parçaları (fotoğrafta görünüyor) üzerinde varmıydı yoksa yurtiçinden mi temin ettiniz. Bende birisi eksik, bulabilirsem almak istiyorum. Teşekkürler.

Hava yönlendiricileri kendisinin yani orjinal. Ama bunlar sonra üretilen 110 larda da kullanıldı.
O nun için Sıkıntı duymadan rahatca bulabilirsiniz. Sağ ve sol olarak değişir.
Sayğılarımla...

Etiketler

Yaşar abi ellerine sağlık,

Bu arada benim Series2a'nın ön camına buğu çözmek için kaloriferden gelen hortumun takılacak yeri yok. Elimde ince uzun bi takım var ama onları da mevcut silecek motorlarıyla kullanamıyorum çok uzun oldukları için. Bir öneriniz var mı bu konuda..

Selamlar,kolay gelsin

Özgür kardeşim ;
Evlerde kullanılan elektrikli süpürgelerin ve halı yıkama makinelerinin çok ilğinç uç aparatları var. Onlardan inçe ve geniş olanlarından bulabilirsen rahatlıkla kullanabilirsin.
Sayğılarımla.

Sanırım dediğiniz gibi bir şey yapacağım abi, teşekkürler ilginz için. Ankara'ya yolum düşerse ziyaret etmek, sizin Series'i görmek isterim.
Selamlar

ozcour' Alıntı:
Sanırım dediğiniz gibi bir şey yapacağım abi, teşekkürler ilginz için. Ankara'ya yolum düşerse ziyaret etmek, sizin Series'i görmek isterim.
Selamlar

Tabiki n zaman istersen gelebilirsin. Sevinirim.

Uzun Zaman geçmiş, Gözden ırak olan gönüldende ırak olur misali Seri 3 üm unutulmuş. Pazartesi tüvden bir kerede geçtim hiçbir yerde takılmadı herkesin gözü araçta idi fakat şimdi emniyette takıldım. Onu çözmeye uğraşıyorum Bu hali ise Tüv e gitmeden önceki son hali :smiley:

Ekli dosyalar

• 021020121293.jpg
    021020121293.jpg
    159.2 KB · Görüntüleme: 206

Hayırdır abi emniyet niye takıldı, bu arada cabrio 109 hoş duruyormuş :smiley: branda düşünüyor musun abi?

ozcour' Alıntı:
Hayırdır abi emniyet niye takıldı, bu arada cabrio 109 hoş duruyormuş :smiley: branda düşünüyor musun abi?

Özgür ;

Yurdumuzda birokrasinin insanlara hizmet etmek için değil eziyet etmek için kullanıldığının farkındasın sanırım.

Bir kurumun KAZ dediğine diğer bir kurum KOZ diyor. Sorun bu.

Araç 3 şekilde kullanmak mümkün.

1, bu şekilde caprio

2, Bunun üstü tente ile kapatılarak tenteli. ( Avatar resmindeki gibi)

3. Tek kabin pic-up olarak.

3 Şekildede çok hoş duruyor. Trafikte muazzam bir ilği çektiğini söylemek isterim. Önüne vinç koyacaktım görüntüyü bozacağını

düşündüğümden şimdilik vazgeçtim.

Ynt: Gerçek Bir Klasik... Gerçek Bir " Seri Iıı , 109 "

süpermiş .Allah utandırmasın,güle güle kullanmak nasip etsin bol keyifler.. benim fikrim kesinlikle orjinalligini bozmayın.

Cok güzelmiş konuyu bilerek hortlattim ki herkes bu guzelligi görsün

İlğinize tşkler.
"Ömrümü yedin ömrümü" diye bir söz var. O hesap aracım süper ötesi bir şeydi. Fakat ne yazık ki aracıma otomobil şehadetnamesi olmasına rağmen kamyonet ruhsatı verdiler. Tüv ve mmo sı karşılıklı paslaşarak bana dünyayı cehennem ettirdiler. Bende bu kızgınlıkla aracımı maliyetinin çok çok altında bir fiyata elimi ilk tutana verdim. Güle güle kullansın.

tühh üzüldük valla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,651
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR