Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CDM-SUBARU Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 407
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 60,963
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)

Bu da bir tercih tabi Kürşad :smiley:

Tempus' Alıntı:
Burak ben saat 15 de , kamp ateşi başında sohbet ediyor olmayı tercih ederim :D

Etiketler
Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)

herkese günaydın
benim gelmem biraz salantıya bindi artcı depremler yaşıyorum şu an inşallah yetişebilirim :-[

Tempus' Alıntı:
Recep abi çıkacağımız yerin durumu nasıl MT lastiksiz araçlar zorlanırmı ?
Kürşat şimdilik hafta sonu hava durumu parçalı bulutlu,yağış vermiyor.Sanırım MT ler sorun olmaz,bence agresif lastiğe gerek yok. ;)

RedlinE' Alıntı:
Recep abi koydugun harıtayı benım makınalar acmıyor. Sabah ıtıbarıyle acık bır harıta koysak bızde karar versek nasıl gelelım dıye
iki ihtimalimiz var yenikapi bursa kı o gec kaliyo bıraz yoksa pendık yalova karar vermedık daha

Merhaba Arkadaşlar,

kmz. dosyası ile oluşturduğum fotoğraflar belki işinize yarar.

Buyrun.

[attachment=1]

[attachment=2]

Bursa Off Road Cafe 001.jpg

Bursa Off Road Cafe 002.jpg

fissek' Alıntı:
Kürşat şimdilik hafta sonu hava durumu parçalı bulutlu,yağış vermiyor.Sanırım MT ler sorun olmaz,bence agresif lastiğe gerek yok. ;)

o zaman AT ve Yol lastikli araçları uyaralımmı? yada AT leri bir şekilde götürürüz ama yol lastikli araç gelmemelimi?

RedlinE' Alıntı:
Recep abi koydugun harıtayı benım makınalar acmıyor. Sabah ıtıbarıyle acık bır harıta koysak bızde karar versek nasıl gelelım dıye
iki ihtimalimiz var yenikapi bursa kı o gec kaliyo bıraz yoksa pendık yalova karar vermedık daha
Sen önce pc de aç haritayı oradan anlarsın tam yerini.Şöyle söyleyeyim,gideceğimiz yayla Keles e 5 km.Keles olarak haritalardan bulursun,Bursa nın ilçesi.
Sen cuma mı,cumartesi mi olucan Bursa da?

Bakkan' Alıntı:
Recep abinin tarifine göre bende cuma sabah gurubunu kamp yerine çıkarabilirim, bende Bursa lıyım sonuçta. ;D
Ama Faruk abimleri bekleyip saat 15 de kokoreçi yiyip çıkalım derim. ;D

15 geç derseniz, pideli köfte, iskender, kapalıçarşı tarafında söğüş gibi alternatiflerde var. ;D
Çıkmadan karnımızı doyursak iyi olur.

Burak,Faruk abiler cuma öğlen gibi İnegöl den yaylaya çıkacaklar.Hiç Bursa merkeze gelmeyecekler.

TezzMertek' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar,

kmz. dosyası ile oluşturduğum fotoğraflar belki işinize yarar.

Buyrun.

[attachment=1]

[attachment=2]

bu iyi oldu sağolasın ... :D

aozturk' Alıntı:
Cuma günü akşam saatlerinde Bursa da olmayı planlıyordum bu saatlerde orada olacak başka kimse yok galiba..olmazsa cafeden yol tarifi alıp tek başıma çıkarım yaylaya .. :D :D
Size offroad cafeden yardımcı olurlar merak etmeyin,en kötü ihtimal kamp yerinde tel çekiyor beni arayın.05325477565.

fissek' Alıntı:
Size offroad cafeden yardımcı olurlar merak etmeyin,en kötü ihtimal kamp yerinde tel çekiyor beni arayın.05325477565.

Recep yaklaşık olarak cafeden yayla ne kadar sürer ( km ve zaman olarak )

Peki cuma sabah gurubu, yani biz, inegöle mi gelicek, asmerkeze mi?

fissek' Alıntı:
Burak,Faruk abiler cuma öğlen gibi İnegöl den yaylaya çıkacaklar.Hiç Bursa merkeze gelmeyecekler.

Tempus' Alıntı:
o zaman AT ve Yol lastikli araçları uyaralımmı? yada AT leri bir şekilde götürürüz ama yol lastikli araç gelmemelimi?
AT lerde sorun olmaz diye düşünüyorum ama yinede hava durumuna çok güvenmemek lazım,orada hava her an değişebilir.Kamp alanı 1400 rakım,gezeceğimiz yerlerde 2000 e kadar çıkıcaz.

aozturk' Alıntı:
Recep yaklaşık olarak cafeden yayla ne kadar sürer ( km ve zaman olarak )

Ahmet abi,yaklaşık 60km. ve zaman olarak 1 saat tutar.

Bakkan' Alıntı:

sen yayladan inip beni alacaksın değilmi desem ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Bakkan' Alıntı:

Burak,biz Bursa da asmerkezin arkasında,offroad cafe de buluşacağız.Cuma öğlene kadar bekleyip,buradan harekey ederiz.Hem İstanbul dan gelecekleri hemde çevre illerden dağınık gelecekleri alırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri