Geleneksel Toyota Arazi Araçları Buluşması 2011 Görselleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 310
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,230
Ynt: Geleneksel Toyota Arazi Araçları Buluşması 2011 Görselleri

Kampta emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...

Yeni arkadaşlar edinerek çok neşeli bir haftasonu geçirdim ;D

ÇOK TEŞEKKÜRLERRRRRRRRRRRRR....

Etiketler

resımler cok guzel elinize saglık

Yer gercekten cok guzeldi, tam bir kamp alani suyu deresi ormani yesili camuru
Muhabbet her zamanki gibi yine cok guzeldi
Organizasyonu yapan Recep adasima cok tesekkurler
yalniz bir Recep abimiz daha vardi BJ45 i olan
onu son bir kac bulusmadir goremiyoruz
haberi olan varmidir acaba

Güzel bir Toyota buluşması daha çok başarılı geçmiş. Katılamasamda tüm katılanları tebrik ederim

Sevgili Erkan kardeşim ona teşekkür etmediğim için üzülmüş, ama onun fotoğrafını çekmediğim için teşekkür etmemiştim. 2 gün çadırını benimle paylaştığı için Erkan kardeşimede teşekkürler.

Web den bulduğum temsili bir fotoğrafı koyuyorum ;D ;D ;D

[attachment=1]

Toyota-Hilux-Monkey-Boar-Tougher-Than-You-Can-Imagine.jpg

Tempus' Alıntı:
Sevgili Erkan kardeşim ona teşekkür etmediğim için üzülmüş, ama onun fotoğrafını çekmediğim için teşekkür etmemiştim. 2 gün çadırını benimle paylaştığı için Erkan kardeşimede teşekkürler.

[attachment=1]
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Aahahahahha Kürşaaaaaaattttt ahahahahaha lan allah cezanı vermesin emi ahahahahahha

Neyse;

Öncelikle kasap Recep'ime ve emeği geçenlere ve katılanlara sonsuz teşekkürler. :smiley:
Her zamanki gibi çok güzel bir buluşmaydı :smiley:.Harika bir hafta sonu geçirdik :smiley:

Çektiğim Fotoğrafların kalanını ve gezi yazımı dergiye ekledim bakmak isteyenler için link :

http://www.4x4dergi.com/2011/10/24/toyota-arazi-araclari-bulusmasi-2011.html

Ayrıca o soğuk 2 geceyi üstün hizmet madalyalık muamelesi ile ısıtan küpelim,minik kelebeğim,deniz anası kıvamındaki Kürşat'ıma ayrıca teşekkür ediyorum ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:

[attachment=1]

Bende temsili değil harbisi var,ama Samet ten alıp eklerim. ;D ;D

Tempus' Alıntı:

[attachment=1]

:eek: :eek: :eek: ;D ;D ;D ;D ;D
Yarıldım :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri