Geleneksel Toyota Arazi Araçları Buluşması 2011 Görselleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 310
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,243

Etiketler
Ynt: Geleneksel Toyota Arazi Araçları Buluşması 2011 Görselleri

sistemde bir sorun yok abicim ben de izliyorum o sizin anlık bağlantı yavaşlaması ile alakalı. denemeye devam

Emegi gecen ,katilan herkese, ozellikle Recep Bey e ve guzel fotolar icin Kursat Bey e tesekkurler.

ev sahibi Recep kardesimiz ve katilan herkeze tesekkurler,paylasimlar icin Kursat sagolasin,fotolar yine harika :D

izmir gurubu olarak etkinlikte emeği geçen her kese sonsuz teşekkürler..bu doyumsuz etkinliği seneye de paylaşmak dileği ile..

MOBİDİK' Alıntı:
izmir gurubu olarak etkinlikte emeği geçen her kese sonsuz teşekkürler..bu doyumsuz etkinliği seneye de paylaşmak dileği ile..

Bizi Bursa'da misafir eden ve etkinliğe katılan tüm arkadaşlara teşekkürler, sayenizde keyifli iki gün geçirdik.

Muhteşem bir manzara......Nede olsa TOYOTA.....teşekkürler....Fotoların devamını bekliyoruz....

Kürşad cığım hasta halinle biler konuşturmuşsun sanatını eline sağlık kardeşim .

Kürşad kardeşim rica ederim, ne demek her zaman araçta ve masamızda yerin var. Seninle yolculuk ve kamp keyifliydi Sağolasın.

Bu arada harika bir haftasonu geçirdik, dostlara, tüm katılımcılara ve özellikle organizasyona ev sahipliği yapan Recep Abiye teşekkür ediyorum. Nice Toyota buluşmalarına. :smiley:

Tempus' Alıntı:
Bu fotoğrafda beni hasta halimle evimden alıp evime bırakan ve aracını, yemeğini benimle paylaşan Burak kardeşime teşekkürüm :smiley:

[attachment=1]

wayy bee çok güzel etkinlik olmuş tebrik ediyorum sizleri.....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,529
Kaydolan Son Üyemiz
Mustafacan Nişancı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR