Geleneksel 3. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti Duyurusu (06 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 99
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,340
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Geleneksel 3. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti Duyurusu (06 Şubat 2010)

yasarergun' Alıntı:
Bu seneki mutad (okul tatile girer ve antakyada yaşayan kızım kar görmek üzere anneannesine gider :smiley: ) ankara ziyaretimize denk getiremediniz alacağınız olsun :smiley:

yaşar bey siz tübitak gezisi düzenliyodunuz kaç sene önce ben istanbuldayken katılmıstım ..oncelıkle ayarlayın sızı ve esınzı memnunıyetle agırlarıs sız seref konugumuz olursunuz hatay gezınızı unutamadım cok ozeldı ..hatırladınız benı sanırım ..beklerıs ..

Etiketler

İstanbul Listesi
-----------------------------------------------------------------------------------------------
01- Ufuk SARNIK +1 (1kişi Ödeme Yapıldı) +1 beklemede (halen düşünüyor. düşünecek ne varsa :p )
02- Aygül HAŞLAMACIOĞLU
03- Sedat AÇIL
04- Mehmet Ali Yücesan
05- Sevtap Dilek Çimen
06- Funda Erhan
07- Mustafa Eraslan

Ankara Listesi
------------------------------------------------------------------------------------------------
01- Zerrin Yiğiter
02- Meltem Uygun
03- Ünal Çelik

İstanbul Listesi
-----------------------------------------------------------------------------------------------
01- Ufuk SARNIK +1 (1kişi Ödeme Yapıldı) +1 beklemede (halen düşünüyor. düşünecek ne varsa Tongue )
02- Aygül HAŞLAMACIOĞLU
03- Sedat AÇIL
04- Mehmet Ali Yücesan
05- Sevtap Dilek Çimen
06- Funda Erhan
07- Mustafa Eraslan

Ankara Listesi
------------------------------------------------------------------------------------------------
01- Zerrin Yiğiter
02- Meltem Uygun
03- Ünal Çelik
04- Ferdane Gül

ben foruma yeni üye oldum ankaradayım her türlü yardıma hazırım ankara konusunda gayet güzel bir etkinlik her türlü konuda yardımcı olmaya çalışırım gardan mesela anıtkabire ulaşım direkt metro-ankarayla yapabilirsiniz
o gün geldiginde ben de anıtkabirde olurum

İstanbul Listesi
01- Ufuk SARNIK +1 (1kişi Ödeme Yapıldı) +1 beklemede (halen düşünüyor. düşünecek ne varsa Tongue )
02- Aygül HAŞLAMACIOĞLU
03- Sedat AÇIL
04- Mehmet Ali Yücesan
05- Sevtap Dilek Çimen
06- Funda Erhan
07- Mustafa Eraslan
08- Seda Uzun
09- Berk Saraç
10- Ercan Akgül

Ankara Listesi
01- Zerrin Yiğiter
02- Meltem Uygun
03- Ünal Çelik
04- Ferdane Gül

medford merhabalar, Gezenbilir ailemize hoşgeldiniz, Arkadaşlarımızı Gar'da karşılayacağız ve önce Kurtuluş Savaşı Müzesini ziyaret edeceğiz, bu nedenle sizi de sabah erkenden Gar'a bekleriz..

Selamlar

medford' Alıntı:
ben foruma yeni üye oldum ankaradayım her türlü yardıma hazırım ankara konusunda gayet güzel bir etkinlik her türlü konuda yardımcı olmaya çalışırım gardan mesela anıtkabire ulaşım direkt metro-ankarayla yapabilirsiniz
o gün geldiginde ben de anıtkabirde olurum

Bu gezi de ben en çok Anadolu Medeniyetleri Müzesinin eklenmemiş olmasına üzüldüm. Bu topraklarda yaşayan her insanın bir kere de olsa görmesi gereken bir müze olur kanısındayım 1997 yılında avrupada yılın müzesi seçildi
Atakule gibi çok da tematik bir manzarası olmayan bir tiki mekanın dan çok Ankara kalesinden ankara manzarası izlemenizi isterdim
saygılar.

Gezenbilir'in ilk 2 Anıtkabir ziyareti etkinliğinde Ankara Kalesi gezileri yapılmıştır, bu nedenle ve ayrıca ziyaretimizin özüne uygun olması nedeniyle Kurtuluş Savaşı ve Cumhuruyet Müzeleri gezi programımıza alınmıştır, daha sonra yapılacak geziler içinde elbette Anadolu Medeniyetleri Müzesi, Etnoğrafya Müzesi program içine alınacaktır. Bir gün içine sığdırabileceğimiz program için zaman açısından oldukça yoğun bir organizasyonu gerçekleştireceğiz, katılırsanız sizde memnun kalacaksınız eminim..

İstanbul Listesi
01- Ufuk SARNIK +1 (1kişi Ödeme Yapıldı) +1 beklemede (ama amaaaa halen düşünüyor. düşünecek ne varsa :p )
02- Aygül HAŞLAMACIOĞLU
03- Sedat AÇIL
04- Mehmet Ali Yücesan
05- Sevtap Dilek Çimen
06- Funda Erhan
07- Mustafa Eraslan
08- Seda Uzun
09- Berk Saraç
10- Ercan Akgül

Ankara Listesi
01- Zerrin Yiğiter ( 0 532 6417532 )
02- Meltem Uygun
03- Ünal Çelik
04- Ferdane Gül

İstanbul Listesi
01- Ufuk SARNIK +1 (1kişi Ödeme Yapıldı) eksi biiiiiiiiiiiir.(düşünüyor evet düşünüyor Ufuk'un kafasını mı kırsam yoksa saklasam da mengenede mi sıkıştırsam yoksa yoksa yoksa diye düşünüyor. ;D )
02- Aygül HAŞLAMACIOĞLU
03- Sedat AÇIL
04- Mehmet Ali Yücesan
05- Sevtap Dilek Çimen
06- Funda Erhan
07- Mustafa Eraslan
08- Seda Uzun
09- Berk Saraç
10- Ercan Akgül

Ankara Listesi
02- Meltem Uygun
03- Ünal Çelik
04- Ferdane Gül

18 Mart'da Çanakkale'de bekliyorum hepinizi. ;)

:eek: :eek: eeeeeee o zaman ::smiley: ::smiley:

listemizin son hali

İstanbul Listesi
01- Ufuk SARNIK (Ödeme Yapıldı)
02- Aygül HAŞLAMACIOĞLU
03- Sedat AÇIL
04- Mehmet Ali Yücesan
05- Sevtap Dilek Çimen
06- Funda Erhan
07- Mustafa Eraslan
08- Seda Uzun
09- Berk Saraç
10- Ercan Akgül

Ankara Listesi
02- Meltem Uygun
03- Ünal Çelik
04- Ferdane Gül

listemizin son hali

İstanbul Listesi
01- Ufuk SARNIK (Ödeme Yapıldı)
02- Aygül HAŞLAMACIOĞLU
03- Sedat AÇIL
04- Mehmet Ali Yücesan
05- Sevtap Dilek Çimen
06- Funda Erhan
07- Mustafa Eraslan
08- Seda Uzun
09- Berk Saraç
10- Ercan Akgül

Ankara Listesi
02- Meltem Uygun
03- Ünal Çelik
04- Ferdane Gül

Antalya listesi
15-Faruk Kayhan
16-Sahra Kayhan
17-Barbaros Sayıl

Merhaba Arkadaşlar,

Ankara'da ikamet ettiğim için ben ankaradan etkinliğinize katılmak ve sizlerle tanışmak istiyorum Ankara'dan katılmak için herhangibi bir yere ücret ödememiz yada başvuru yapmamız gerekiyormu?

Herkese merhabalar ben Kayseride ikamet ediyorum etkinliğe nasıl katılabilirim.Ayrıca Kayseriden Ankaraya kendi imkanlarımla gelsem etkinliğe dahil olabilirmiyim,cevap lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri