funda' Alıntı:Meltem hanım mustafyala beni istemiyormusunuz :'( :'( :'(
İstanbul Listesi
-----------------------------------------------------------------------------------------------
01- Ufuk SARNIK +1
02- Aygül HAŞLAMACIOĞLU
03- Sedat AÇIL
04- Mehmet Ali Yücesan
05- Ünal ÇELİK
06- Sevtap Dilek Çimen
07- Funda Erhan
08- Mustafa Eraslan
Ankara Listesi
------------------------------------------------------------------------------------------------
01- Zerrin Yiğiter
02- Meltem Uygun
şekerşey0606' Alıntı:Bekliyoruz arkadaşlar
Deadman' Alıntı:Bu arada ilk defa bir forumda bu kadar anlamlı bir etkinlik yapıldığını gördüm. Genelde forum etkinlikleri buluşup nargile tüttürmekten ibaret oluyor.
yol' Alıntı:Forumları mı karıştırıyorsunuz yoksa etkinlikler gözünüzden mi kaçıyor acaba? Anıtkabir'e üçüncü kere gidiyoruz. Mimar Sinan'ın İstanbul'daki (ve hatta Suriye'deki) eserlerini 8 ayda gezdik, hepsini fotoğrafladık. Gelibolu ve Çanakkale'ye gittik, bu sene yine gideceğiz. Müzeleri dolaştık, bienallere, sergilere ve fuarlara gittik, hatta sergiler açtık. Tarihi Yarımada'da adımımızı atmadığımız yer kalmadı. Yahudi kültürü gezileri yapıldı, yapılmaya da devam edecek. Şu an aklıma gelmeyen daha bir sürü etkinlik yaptık, yazdığınız cümle biraz haksızlık olmuş. Buluşma amacı nargile tüttürmek olan bir etkinliğimizi de hatırlamıyorum?