Geleneksel 3. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti Duyurusu (06 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 99
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,340
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Geleneksel 3. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti Duyurusu (06 Şubat 2010)

Hepimizi çok mutlu edersin Selma cım ama büyük çılgınlık olur diyede söylemeden geçemiyorum ;D

Etiketler

Gezenbilir ailesini Ankara'da ağırlamaktan ve siz değerli dostlarla tanışmakdan büyük mutluluk duyacağız. Gelişinizi dört gözle bekliyoruz.

Zerrin hanım işlerle ilgili bir aksilik olmazsa ben büyük ihtimalle katılacağım, ayrıca organizasyonla ilgili yapabileceğim birşey olursa her an elimden geleni yapmaya hazırım, istediğiniz zaman beni arayabilirsiniz.

Görüşmek dileğiyle...

01- Ufuk SARNIK +1
02- Aygül HAŞLAMACIOĞLU
03- Sedat AÇIL
04- Mehmet Ali Yücesan
05- Ünal ÇELİK
06- Sevtap Dilek Çimen
07- Funda Erhan

01- Ufuk SARNIK +1
02- Aygül HAŞLAMACIOĞLU
03- Sedat AÇIL
04- Mehmet Ali Yücesan
05- Ünal ÇELİK
06- Sevtap Dilek Çimen
07- Funda Erhan
08- Mustafa Eraslan

Tabiki kaçmaz bu :D

Eşime söyledim inşallah bizde gelebilirz.

Tüm Gezenbilir Ailesini Ankara'da ağırlamaktan bir kere daha çok büyük mutluluk duyacağız, hepinizi bekliyoruz arkadaşlar, programımız gerçekten çok güzel olacak..

Ankara ve diğer illerimizin katılım listelerini ayrıca yapmamızda fayda olacak, gezelecek müzelere ve restoranlara kişi sayımızı bildirmemiz gerekiyor..

İstanbul Listesi
-----------------------------------------------------------------------------------------------
01- Ufuk SARNIK +1
02- Aygül HAŞLAMACIOĞLU
03- Sedat AÇIL
04- Mehmet Ali Yücesan
05- Ünal ÇELİK
06- Sevtap Dilek Çimen

Ankara Listesi
------------------------------------------------------------------------------------------------
01- Zerrin Yiğiter
02-Meltem Uygun
bende böyle önemli Atamızı zıyaret gibi anlamlı bır organizasyonda varım ..

Meltem hanım mustafyala beni istemiyormusunuz :'( :'( :'(

İstanbul Listesi
-----------------------------------------------------------------------------------------------
01- Ufuk SARNIK +1
02- Aygül HAŞLAMACIOĞLU
03- Sedat AÇIL
04- Mehmet Ali Yücesan
05- Ünal ÇELİK
06- Sevtap Dilek Çimen
07- Funda Erhan
08- Mustafa Eraslan

Ankara Listesi
------------------------------------------------------------------------------------------------
01- Zerrin Yiğiter
02- Meltem Uygun

funda' Alıntı:
Meltem hanım mustafyala beni istemiyormusunuz :'( :'( :'(

İstanbul Listesi
01- Ufuk SARNIK +1
02- Aygül HAŞLAMACIOĞLU
03- Sedat AÇIL
04- Mehmet Ali Yücesan
05- Ünal ÇELİK
06- Sevtap Dilek Çimen
07- Funda Erhan
08- Mustafa Eraslan

Ankara Listesi
01- Zerrin Yiğiter
02- Meltem Uygun

istemesmiyiz funda hanım; sizler bizim misafirlerimizsiniz
listeyi güncellerken azizliğine ugradık ..çok güsel misafirlerimiz hoşgeldiniz simdiden Ankaramıza..

Bu ara sıkı şekilde tarih okuyorum. Özellikle Kurtuluş Savaşı dönemini. Bu ülkenin ne şartlarda kurulduğunu okudukça her seferinde tüylerim diken diken oluyor. Türküm diyen herkes özellikle Anıtkabir'e gidip Ata'nın huzuruna çıkmalı. Ancak bir türlü nasip olmadı. Ankara'ya günübirlik gitme imkanım olsa gelmek isterdim. Ancak vardiyalı çalıştığım için şehrin öbür ucuna bile gitmekte zorlanıyorum. Yıllık iznime denk gelse seve seve katılırdım.
Bu arada ilk defa bir forumda bu kadar anlamlı bir etkinlik yapıldığını gördüm. Genelde forum etkinlikleri buluşup nargile tüttürmekten ibaret oluyor.

Deadman' Alıntı:
Bu arada ilk defa bir forumda bu kadar anlamlı bir etkinlik yapıldığını gördüm. Genelde forum etkinlikleri buluşup nargile tüttürmekten ibaret oluyor.

Forumları mı karıştırıyorsunuz yoksa etkinlikler gözünüzden mi kaçıyor acaba? :smiley: Anıtkabir'e üçüncü kere gidiyoruz. Mimar Sinan'ın İstanbul'daki (ve hatta Suriye'deki) eserlerini 8 ayda gezdik, hepsini fotoğrafladık. Gelibolu ve Çanakkale'ye gittik, bu sene yine gideceğiz. Müzeleri dolaştık, bienallere, sergilere ve fuarlara gittik, hatta sergiler açtık. Tarihi Yarımada'da adımımızı atmadığımız yer kalmadı. Yahudi kültürü gezileri yapıldı, yapılmaya da devam edecek. Şu an aklıma gelmeyen daha bir sürü etkinlik yaptık, yazdığınız cümle biraz haksızlık olmuş. :smiley: Buluşma amacı nargile tüttürmek olan bir etkinliğimizi de hatırlamıyorum?

etkinliklerde beraber olmanın tadını çıkarma adına yapılan her şey mübahtır ama (bu arada analı, babalı sevdiğiniz gibi yaşatabilme temennisiyle ama Zerrinciğimde doğru söylüyor gibi dimi görüşmek umuduyla herkese güzelliklerle dolu sağlıklı paylaşımlar.

İstanbul Listesi
01- Ufuk SARNIK +1 (1kişi Ödeme Yapıldı) +1 beklemede (halen düşünüyor. düşünecek ne varsa :p )
02- Aygül HAŞLAMACIOĞLU
03- Sedat AÇIL
04- Mehmet Ali Yücesan
05- Ünal ÇELİK
06- Sevtap Dilek Çimen
07- Funda Erhan
08- Mustafa Eraslan

Ankara Listesi
01- Zerrin Yiğiter
02- Meltem Uygun

yol' Alıntı:
Forumları mı karıştırıyorsunuz yoksa etkinlikler gözünüzden mi kaçıyor acaba? :smiley: Anıtkabir'e üçüncü kere gidiyoruz. Mimar Sinan'ın İstanbul'daki (ve hatta Suriye'deki) eserlerini 8 ayda gezdik, hepsini fotoğrafladık. Gelibolu ve Çanakkale'ye gittik, bu sene yine gideceğiz. Müzeleri dolaştık, bienallere, sergilere ve fuarlara gittik, hatta sergiler açtık. Tarihi Yarımada'da adımımızı atmadığımız yer kalmadı. Yahudi kültürü gezileri yapıldı, yapılmaya da devam edecek. Şu an aklıma gelmeyen daha bir sürü etkinlik yaptık, yazdığınız cümle biraz haksızlık olmuş. :smiley: Buluşma amacı nargile tüttürmek olan bir etkinliğimizi de hatırlamıyorum?

Diğer forum sitelerini kastetmiştim. Forumdaki etkinliği övüyordum son cümlemde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri