Alfonse
Zirve
Ynt: Geleneksel 3. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti Duyurusu (06 Şubat 2010)
Bu etkinliği çok önceden bilmeme rağmen yoğunluğumdan dolayı konuyu inceleyememiştim...
Şimdi okumaya başladım. Daha birinci sayfadayım...
Şincik Sedat' la konuştum telde. Bildiğiniz gibi trendeler/yoldalar. Çok keyifliler. Rastaurant için sıra bekliyolarmış şimdi ;D ;D ;D...
İyi yolculuklar arkadaşlar, Ankara çok soğuk. Dikkat edin lütfen. Şu anda Emek' te bizim sitenin totemi -7C gösteriyor :-[ :-[ :-[
Dört Gözle Bekliyoruz....
Sevgiler...
Saygılar...
Sağlıcakla...
Çok Duygulandım.....
Saygılarımı Sunarım.....
Bu etkinliği çok önceden bilmeme rağmen yoğunluğumdan dolayı konuyu inceleyememiştim...
Şimdi okumaya başladım. Daha birinci sayfadayım...
Şincik Sedat' la konuştum telde. Bildiğiniz gibi trendeler/yoldalar. Çok keyifliler. Rastaurant için sıra bekliyolarmış şimdi ;D ;D ;D...
İyi yolculuklar arkadaşlar, Ankara çok soğuk. Dikkat edin lütfen. Şu anda Emek' te bizim sitenin totemi -7C gösteriyor :-[ :-[ :-[
Dört Gözle Bekliyoruz....
Sevgiler...
Saygılar...
Sağlıcakla...
Bahtiyar Baysan' Alıntı:Ben Bahtiyar Baysan, 1968 -1981 yıllarında Ankara'da okudum ve çalıştım.Defalarca anıtkabir ve İlk meclise gittim.Babam Mustafa Sabri Baysan Atatükün ilk meclisinde Siirt milletvekili idi.Zaferi yaşadı ve saltanatın kaldırılmasına oy verdi. İstanbul'dan ilk gidecekler için çok güzel fırsat ve ucuz ve anlamlı.
Gidenlere iyi yolculuk dilerim. Düzenleyenlere teşekkür ederim.
Sayğı ile.
Bahtiyar Baysan
Babanızı saygıyla anıyorum.....
Bu şerefi yaşamış bi insanın oğlu olmak çok onur verici olmalı....
Çok Duygulandım.....
Saygılarımı Sunarım.....