Geleneksel 3. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti Duyurusu (06 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 99
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,321
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Geleneksel 3. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti Duyurusu (06 Şubat 2010)

Bu etkinliği çok önceden bilmeme rağmen yoğunluğumdan dolayı konuyu inceleyememiştim...
Şimdi okumaya başladım. Daha birinci sayfadayım...

Şincik :smiley: Sedat' la konuştum telde. Bildiğiniz gibi trendeler/yoldalar. Çok keyifliler. Rastaurant için sıra bekliyolarmış şimdi ;D ;D ;D...

İyi yolculuklar arkadaşlar, Ankara çok soğuk. Dikkat edin lütfen. Şu anda Emek' te bizim sitenin totemi -7C gösteriyor :-[ :-[ :-[

Dört Gözle Bekliyoruz....

Sevgiler...
Saygılar...
Sağlıcakla...

Bahtiyar Baysan' Alıntı:
Ben Bahtiyar Baysan, 1968 -1981 yıllarında Ankara'da okudum ve çalıştım.Defalarca anıtkabir ve İlk meclise gittim.Babam Mustafa Sabri Baysan Atatükün ilk meclisinde Siirt milletvekili idi.Zaferi yaşadı ve saltanatın kaldırılmasına oy verdi. İstanbul'dan ilk gidecekler için çok güzel fırsat ve ucuz ve anlamlı.
Gidenlere iyi yolculuk dilerim. Düzenleyenlere teşekkür ederim.
Sayğı ile.
Bahtiyar Baysan

Babanızı saygıyla anıyorum.....

Bu şerefi yaşamış bi insanın oğlu olmak çok onur verici olmalı....

Çok Duygulandım.....

Saygılarımı Sunarım.....

Etiketler

Arkadaşlar,
Tüm gün etkinliğe katılmayı, sizleri sabah karşılamaya gelebilmeyi çok isterdim....
Fakat uzunca bi süredir onca niteliğime rağmen işsizdim. Kriz kırdı geçirdi her biyeri, bu diyarlardan da teğet felan geçmedi.... :-\ :-\

Gezenbilir' de tanıştığım ve samimi olduğum sizlerden süper olmasın, çok kaliteli bi arkadaşımız bana iş teklifinde bulundu ve Şubat başından beri onunla çalışmaya başladım....
Ne mutlu bana.... Oh be...... ;D ;D ;D Sağolasın Gezenler Bilenler.... Sağolasın Gezenbilir... ;)

Dolayısı ile, işin niteliği yüzünden Cumartesi tüm gün çalışıyorum.
Ancak akşam yemeğine katılabileceğim galiba.... Cumartesi öğleden sonra veya akşam netleşecek yemeğe katılabilitem ;D ....

Eğer bi aksilik çıkar ve Notte' ye gelemezsem çok üzüleceğim.....

Sevgiler, Saygılar..... Gündüz telleşiriz ;)

Bu arada, Cihan abi, yemek senin işletmende... ???
Ama senin adın yok listede .... ??? Sermayeyi kediye yüklememek için, personel yemeğinden mi yiyicen ;D ;D ;D
Bide,
Yemek parası için Antalya' daki gibi boncuk kabulmü? Bende bisürü "Kemer Boncuğu" var... ;D ;D ;D hehehheehehe ;D ;D ;D
Ayrıca, Antalya ortamına alışmış birisi olarak neden senin Süper Hotel başkentte ilk "Alles Inclusive" değil, anlamış değilim ;D ;D ;D hehehehhehehehe ;D ;D ;D

Artı,
Cumartesi gecesi, yemekten ve uğurlamadan sonra Ankara' da kalan / burdaki arkadaşlar ile biyerlere takılmayı teklif ediyorum...

;) ...Yerinde oturma... ;D
;) ...Bi daha mı gelcez dünyaya... ;D
;) ...Eller havaya... ;D
;) ...Rock ise 10 numara... ;D

;D ;D ;D ;D
;) ;) ;) ;)

İstanbul Listesi
-----------------------------------------------------------------------------------------------
01- Ufuk SARNIK (Ödeme Yapıldı)
02- Aygül HAŞLAMACIOĞLU
03- Sedat AÇIL
04- Mehmet Ali Yücesan
05- Sevtap Dilek Çimen
06- Funda Erhan
07- Mustafa Eraslan
08- Seda Uzun
09- Berk Saraç
10- Ercan Akgül
11- Mustafa Coşkun
12- Sevgi Coşkun
13- Şeref Şen
14- Seher Erhan
15- Rumeysa Erhan
16- Eda Erhan
17- Yunus Develi
18- Mustafa Tekiner
19- Emine Tekiner
20- Tolga Özer
21- Mustafa Bozkurt
22- Işıl Kartal

İzmit Listesi
------------------------------------------------------------------------------------------------
01- Nesibe Yıldız (tiredlife) Ödeme Yapıldı

Ankara Listesi
------------------------------------------------------------------------------------------------
01- Zerrin Yiğiter ( 0 532 6417532 )
02- Meltem Uygun
03- Ünal Çelik
04- Ferdane Gül
05- Necla
06- Emrah
07- Sibel
08- Meryem Akan
09-arda ozcelik(ardeski)
10-ufuk ozcelik (dogasever)
11- Alfonse - (Sadece akşam yemeğine katılabileceğim maalesef, o da, galiba, sanırsam, belki ;D)

Antalya Listesi
-----------------------------------------------------------------------------------------------
01-Faruk Kayhan
02-Sahra Kayhan
03-Barbaros Sayıl
04-Nihan Sayıl

Kayseri Listesi
01- Murat Fındık

En azından akşamki yemeğe katılmayı istiyordum arkadaşlar ama son anda yakalandığım grip yüzünden gelemiyorum :'(Kırk yılda bi geliyorsunuz zaten birde size Ankara mızın meşhur soğuğunun,meşhur gribinden hediye etmek istemem ;DÇok eğlenin olurmuuuuuu ;)

Geleneksel 3. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti ile ilgili fotoğraflarımızı, düşüncelerimizi ve anlatımlarımızı paylaşacağımız linkimize buyrun arkadaşlar

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48372

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

SON KONULAR

Geri