Geleneksel 2. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (17 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 153
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,105
Ynt: Geleneksel 2. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (17 Ocak 2009)

_DSC6078.jpg

_DSC6089.jpg

_DSC6084.jpg

Etiketler

Berkciğim, fotoğraflarını nefesimi tuttum öyle izliyorum, muhteşemsin :smiley:

Bu arada dün bütün gün kar yağdı. Bugün pırıl pırıl bir hava var Ankara'da.
Çok harika bir gündü, yine çok eğlendim. :smiley:

Atamızın huzurunda olmanın verdiği gurur ile yaşadığım en anlamlı haftasonuydu. Gezenbilir Ankara ekibimizden Zerrin, Emrah, Sibel, Yıldırım Abiye ve ve adını hatırlayamadığım diğer Ankara'lı Gezenbilir dostlarımıza sonsuz teşekkürler...

belliki çok güzel geçmiş teşekkürler gezenbilir

Tüm Gezenbilir Ankara Ekibi ni ve geziye katılan dostlarımızı

kutluyorum.Paylaşımlarınız için teşekkürler...

Arkadaşlar geldiğiniz için ayaklarınıza,fotolar için ellerinize sağlık.Sizlerle tanışmak güzeldi.Darısı başka etkinliklere :smiley:

gezenbilir büyük bir aile bende aranıza katılmaktan onur duyarım sevgilerimle

dün süper bi gündü cidden.....gerçi benim işim olduğu için gitmek zorunda kaldım..:smiley: bu arada tanışıp ve tanışamadığım herkese çok teşekkürler herkes çok içten ve samimi umarım bir daha ki gezide görüşürüz;)

Nilsun dün Ankara Garı'nda demişti ki "Eh be Muri, dünyayı gez dolaş, sonra gel yaşadığın şehirde müze gez bizimle!" :smiley: ben hep söylerim, bir şehri en az bilenler o şehirde yaşayanlardır diye. Zaman zaman bazı yerlere de not düşerim, "kendi şehrinizde turist olun, göreceksiniz ki, yaşadığınız yeri daha çok seveceksiniz".

En son Ekim ayında gittiğim İstanbul'da bir akşam İstkilal'e bir ton espri ve kahkahayla imza attığımız grubu Ankara'da görmek çok keyifliydi. Anıtkabir gezisi sonrasında kısa bir işim için ayrılıp sonra gruba bir daha katılamadım malesef. Önce bir arkadaşın lastiği parçalanmış arabasını kurtarmaya çalıştık, daha sonra da 2 km uzunluğunda bir yolda, hurda olmuş 50'ye yakın arabanın arasından buz dansı yaparak bir buçuk saatte eve ulaştım. Sedat, Mert, Nilsun, Berk, Mustafa ve diğerleriyle daha fazla vakit geçirememek beni üzdü. Bunu telafi etmek için ilk fırsatta bir buluşma ayarlamak lazım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.