Geleneksel 2. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (17 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 153
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,107
Ynt: Geleneksel 2. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (17 Ocak 2009)

zıplayanbilir :D harika zıplıyorsunuz ya bayıldım ;D

Etiketler

ben o kadar yürümedim sayende Umut :smiley:
Sana da ayrıca teşekkür ediyorum. Ama hatırla da bir daha arkaya çocukları almayalım (Naz,Ayça,Sevtap..) camla kapı ile oynayıp bozuyorlar oynadıkları şeyleri.. cık cık cık... :D :D

Not: Feci üşütmüşüm. hangi arada nasıl bilmiyorum. salya sümük. nefes alamıyorum. Ay........

Ben de Ankaradaydım ve etkinliğe katılan arkadaşlarla tanışma fırsatı bulduğum için mutlu oldum

işte bir kaç resim de benden

17ocak2009053.jpg

17ocak2009058.jpg

17ocak2009062.jpg

17ocak2009063.jpg

17ocak2009064.jpg

17ocak2009072.jpg

17ocak2009073.jpg

17ocak2009080.jpg

17ocak2009081.jpg

17ocak2009082.jpg

17ocak2009085.jpg

Umut gerçekten çok teşekkürler bizi arabana aldığın için... gerçi camını falan bozduk, arabanın içinde vızıldadık, mırıldandık, ankara galası diye esteregon galasına gps ortaklığıyla gitmeni sağladık falan ama bizim için tren yolculuğundan sonra güzel birde araba yolculuğuydu.

Esracım sanada geçmiş olsun pazar sabahı burnum yanıyor diyordun zaten hep umarım kolay atlatırsın...Keyifli sohbetin için sana ve sevtap a çok teşekkür ediyorum..

Ankarada ki arkadaşların da ayaklarına emeklerine sağlık herşey çok güzeldi... Adını hatırlayamadığım bize Lokomotif müzesini gezdiren beyede burdan teşekkür ediyorum ağzına sağlık.

Bu geziden unutamayacağım birsürü anıyla geri dönüyorum...Emeği geçen herkese sevgilerimi yolluyorum..

eftaLYa' Alıntı:
ben o kadar yürümedim sayende Umut :smiley:
Sana da ayrıca teşekkür ediyorum. Ama hatırla da bir daha arkaya çocukları almayalım (Naz,Ayça,Sevtap..) camla kapı ile oynayıp bozuyorlar oynadıkları şeyleri.. cık cık cık... :D :D

Not: Feci üşütmüşüm. hangi arada nasıl bilmiyorum. salya sümük. nefes alamıyorum. Ay........

Fotoğrafların siteye eklenmesi konusunda ufak bir düzeltme Yatay fotoğrafları 800X600 dik fotoğraflarıda 525X700 değeri ve azıyla eklerseniz. Fotoğraflardaki kırışıklğıda önleriz sanırım. hatta bu konu ile ilgili fotoğraflı bir anlatımda var. Neden böyle olması gerektiğini anlatıyor.

Link : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21635.0

Bu arada vedalaşamadığımız herkese sorry. Geziye katılan herkesin ayaklarına ve fotoğtaf makinesi olanların vizörlerine sağlık ( Fotoğraf makinesi olmıyan yok gibiydi ama :smiley: Işığınız bol olsun. Ayrıca arkadan ekibi toparlarken uyarılarımı dikkat alıp yardımcı olan herkese teşekkür ederim ( Aslında bir sorun olmazdı belki ama genede birinin bunu yapması gerekliliği hasıl oldu ve kötü adam ben oldum :smiley:  

Ertesi gün Ankara semaları. Ahlatlıbelde yüksekte olması sebebi ile yerde kar var ama merkezde kar yoktu akşam hafif yer yer buzlanma vardı.

IMG_2315.jpg

Fotoğraf cumartasi günü ile pazar gökyüzü durumunu anlatımı için eklenmiştir :smiley:

Nacizane Canon A590 Is makinemin deklanşörüne takılan karaler. Üst model ve farklı üst segment makinelerin yanında ışıksız ortamlarda oda elinden geleni yapmaya çalıştı :smiley:

IMG_2191.jpg

IMG_2194.jpg

IMG_2203.jpg

IMG_2205.jpg

IMG_2222.jpg

IMG_2269.jpg

IMG_2270.jpg

IMG_2276.jpg

IMG_2277.jpg

IMG_2294.jpg

IMG_2297.jpg

Bir iki tane fulu fotoğraf var kıyamadığım için onlarıda ekledim.

Buraya yükleyemedim bir türlü. Ben de Ankara'dan arkadaşımız sevgili Fatih'in yardımıyla kişisel albüm oluşturdum. Ve oraya bir sürü fotoğraf yükledim. Özellikle sürpriz fotoğraflar bu linkte. http://www.gezenbilir.com/galeri/displayimage.php?album=lastup&cat=19434&pos=0

Hakancım, bende buradan bekliyordum fotoğrafları, aslında zor değil burayada yüklemek, ptobucket'e yükleyerek oradan IMG kodlarını siteye kopyalıyorsun :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR