Ufuk Büyutat
Kamp
"Sanki ben demişim ki BORSA OYNAYIN GELİN BENİM ARACI FİRMAM VAR BENDEN OYNAYIN. Siz diyorsunuz ki vatandaşın parasına göz dikme"
Evet dolaylı yoldan da olsa aynen bu kapıya çıkacak şeyler söylüyorsun ve burada bu türden akıl çelme işlemini de ilk defa sen yapmıyorsun.Biz eski üyeler artık şerbetlendik bu konuda.Bu siteye benim geldiğim gibi sizde geldiniz hoş geldiniz.Esas amacınız gezmek dagcılık kampçılık gibi bir hobi, tutku, yaşam tarzı olmalı ki buradasınız.Haydi bize para kazanmanın yoluna ışık tutma iddianızı artık bir kenara koyunda buraya gelmenizin esas gayesi üstüne konu açın; açılmış konulara katılın bizlerde sizin yazılarınızı okuyalım duruma göre beğenelim karşı çıkalım bizde yazılarınıza katkı yapalım.
Yine her zaman ki gibi benim yazdıklarımdan sadece bir cümle çıkartarak ve kendi fikrinizi mutlak doğru kabul ederek bir cevap yazmışsınız. Bu konu benim ilk açtığım konu değil bu benim bu sitede ki ilk üyeliğim değil profilime girip bir bakarsanız önceki konuları veya insanların açtıkları konulara verdiğim cevapları görebilirsiniz. Yaşınızdan dolayı çok üstelemek saygısızlık yapmak istemem ama gerçekten değişik bir karaktersiniz. Sürekli koca metinden bir satır çıkartarak sanki tek konu buymuş gibi sadece o cümle üzerinden yargılamalar yaparken en garip olanı tek doğru sizin dediğiniz ve sizin düşüncenizmiş gibi de tepkiler vererek cevaplar yazıyorsunuz. Benden yaşça büyük olmanız veya bir forumda daha eski olmanız sizin haklı olduğunuz anlamına gelmemekte zira siz kendinizi haklı görerek mutlu olacaksınız benim buna karşı bir sözümde yok, daha önceki mesajımda belirtiğim gibi mutlu olmanızı bende dilemekteyim çünkü mutluluk hormonu insan zihni açısından büyük önem taşımakta. Yorum yapmadan önce keşke zahmete girip bir profilime baksaydınız öncesinde ne konu açmışım veya diğer konulara ne cevaplar yazmışım. Bakın karış, karış olmasa da ben tüm kıtaları gezdim ve kesin olarak cevap vermem gereken yerlerde bilgim dahilinde zaten açılan konulara gerekli cevapları yazmaktayım. Evet siz inşaat mühendisliği okumuşsunuz tebrik ederim bende Türkiye de en önemli sayılan üniversitelerden birini terk ederek saçma bir eğitim almak yerine eğitimi gezerek almayı tercih ettim ve bir inşaat mühendisi olmasam da İstanbul Avrupa yakasında yağmur suyunu hem bahçe kanaları hemde çatı ayraçları sayesinde toplayan aynı zamanda güneş panelleri ile yıllık enerji ihtiyacının %80'i karşılayan butik bir inşaatta yaptım. Edirnede yaşadığınız için İstanbul Edirne yolunda Silivri mevkinde zaten bu yapılarda görebilirsiniz. Ben Doğa düşkünü insanların çok daha iyi niyetli ve kazandıkları paraları Dünya adına daha olumlu kullanacağını düşündüğüm için aynı zamanda böyle bir konu açmakta yanlış bir şey görmediğim için sadece bilgi amaçlı böyle bir konu açtım. Ben aldım siz ne derseniz deyin yakın bir tarihte xiaomi firması değerini arttırarak büyümeye devam edecek ve siz kurduğunuz her cümle için utanç duyacaksınız. İyi niyetli bir insan olduğunuzu düşünmüyorum kusura bakmayın. İyi niyetli bir insan olsanız ve sadece insanları beni uyarmak isteseniz, kaç yaşındasınız çok daha naif olumlu ve ılımlı cümleler ile derdinizi düşüncenizi anlatabilirsiniz sonuç olarak Allah insanlara böyle önemli bir özellik vermiş bir çok canlıdan artı olarak. Hala dolaylı yoldan şunu demek istediniz falan gibi itham da bulunuyorsunuz peki ben bir şey demek istiyor olsam neden bunu dolaylı yoldan yapayım ki ? Madem art niyetli bir insanım açık, açık yazacağımı yazarım değil mi ? Dolaylı bir yola ihtiyaç duymamda ki amaç ne olabilir ki ? Hem hatalısınız hemde hatanızı ısrarla kabul etmiyorsunuz, çok yazık. Lütfen ne kendinizi nede beni daha fazla yormayın çünkü zaten koca bir metinden dilediğiniz cümle dışında hiç bir cümleyi dikkate almıyorsunuz ve ben size hangi dilde kendimi anlatmam gerektiğine emin değilim.
Not olarak şunu da eklemek isterim; Şerbetlenmek ile katılaşmak arasında bir fark var ve bence siz şerbetlenmek'ten çok katılaşmışsınız, insanlık olarak.
Son düzenleme: