G.Cherokee'm Sanırım Şanzıman Dağıtacak!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan JAMES BROWN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 71
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,228
Ynt: G.Cherokee'm Sanırım Şanzıman Dağıtacak!

JAMES BROWN' Alıntı:
Yahu bu arabalarda 2 şanzıman var.Ben arazi şanzımanıyla gidemezmiyim İstanbul'a kadar ;D ;D ;D Odamı bozuldu şimdi .
yok canım benim oktayım iki şanzumanın yok seninnn ucuz aldığın içn aracını birtanesini söküp almışlar ;) bir yerde de duydum xj şanzumanını koymayı düşündüğünü ve böylece sürekli isteğe bağlı 2 çeker yada 4 çeker gitmeyi planladığını ...ama fikir sahibinin adını vermemişsin üzüldüm his yaptım :'( ;) ;) ;)

Etiketler

selamlar

Arabayı gerçekten begendiyseniz yapılabilecek şeyleri yazdık hepimiz. çünki zj küçümsenecek bir araç degil. sıkıntısını çekersin doğru ama sonunda arazide ve asfaltta çok sıkı bir araban olur. http://www.sahibinden.com/motor_sifir_mopar_parcali!-55WQQaXQQ20499108WQQpXQQdisplayitem bu ilan sizinse ve maddi bir sıkıntı olmadan bu ilanı verdiyseniz, aradaki farka diğer harcama ve emeklere yazık olmuş. Bu çözüm değil. ama araç sizin karar sizin biz saadece en hayırlısını dileriz.Tanışmasakta kimsenin zararını istemeyiz.

saygılar

ayhanayhan' Alıntı:
yok canım benim oktayım iki şanzumanın yok seninnn ucuz aldığın içn aracını birtanesini söküp almışlar ;) bir yerde de duydum xj şanzumanını koymayı düşündüğünü ve böylece sürekli isteğe bağlı 2 çeker yada 4 çeker gitmeyi planladığını ...ama fikir sahibinin adını vermemişsin üzüldüm his yaptım :'( ;) ;) ;)

Ayhan abi sahibinden coma ilan verdim.bu halde 10 BİN TL diye inan hergün 10 adet mesaj geliyor.Meğer ne meraklısı varmış bu arabanın:smiley:şaka bir yana gerçekten Takas teklif eden çok .Bende vazgeçtim açıkçası hadi İstanbulda olsam neyse de uğraşamicam ve takas edicem .Fazla naz aşık usandırdı...

ben sen söylemesen inanmıycam okuyunca yok dedim senin mi ilan ..yapma oktayy ne olduki bu kadar hesapsız gidiyorsun yaptır şanzumanı nı çokmu tutar dediler noldu ....birde bu fiyata küllüm zarar değilmi anlamadım oktay

ayhanayhan' Alıntı:
ben sen söylemesen inanmıycam okuyunca yok dedim senin mi ilan ..yapma oktayy ne olduki bu kadar hesapsız gidiyorsun yaptır şanzumanı nı çokmu tutar dediler noldu ....birde bu fiyata küllüm zarar değilmi anlamadım oktay

Abi birisine aşık olursun,hesapsızca seversin herkesin dediklerine kulak asmassın.Sonra yarı yolda kalırsın,uğraşamaz kızarsın,küsersin,sonunda da hesap kitap yapmadan silersin.İşte benimki de böyle oldu Ayhan abi.Olsun yaşadık 3 ay bana böylesi denk geldi.Biraz duygusal hatta Issız Adam tadında oldu ama olsun...

JAMES BROWN' Alıntı:
Abi birisine aşık olursun,hesapsızca seversin herkesin dediklerine kulak asmassın.Sonra yarı yolda kalırsın,uğraşamaz kızarsın,küsersin,sonunda da hesap kitap yapmadan silersin.İşte benimki de böyle oldu Ayhan abi.Olsun yaşadık 3 ay bana böylesi denk geldi.Biraz duygusal hatta Issız Adam tadında oldu ama olsun...
valla üzüldüm oktay ama ben derimki tekrar aracı yaptır çok masraf çıkmayabilir bu yazdığın fiyat yazık edersin üzüldüm şimdi hiç pahasına gidecek yazık olacak ne diyeyim fikrim cayman ve tamirata girip ..kullanmandır......... mercedes im yağlı amartüsör sistemi arıza yapınca anlatmışımdır bende çok sıkılmıştım ama halloldu vede kullandım sorunsuz cada sattım ben tekrar derim iyi düşün

Aman hocam bende katılıyorum Ayhan hocama . Bazen insanın canı çok sıkılıyor haklısın . Ama zararsa böyle de zarar . Üstelik yaptırınca kendinden emin bir şanzımanın olacak . Araç zaten baktırarak aldığın sorunsuz bir araç .

Bu zararına komple değişir herşey zaten . Bence usta getirmek yada aracı götürmek işlerini bir düşün . Olmazsa şanzıman İstanbulda yapılır yapan yerin bir teknikerini 1 gece misafir edersin ne olacak ... Yaptırdğın yerden bir tekniker gelir montajını yapar gider mesela .

Karar senindir ve araç işi sevgi , içine sinme işdiir gerçekten . Ben yine de aklıma gelenleri yazdım . Kolay gelsin ...

hocam ben gelir söker giderim be sen üzülme yeter.olmazsa atarız bir arabaya götürürüz istanbula yada canın nereye isterse.şöyle deniz kenarı bir yer olur belki havadar sonrada bakarsın atıveririz denize.işin şakası bir yana bu pire yorgan hikayesine döndü bence ve bu kadarcık şey için üzülmeye değmez.eğer isterseniz gerçekten yardımcı olurum isterseniz usta getirteyim istanbuldan size söz gerçekten siz sıkmayın canınızı yeterki

bahcivankurt' Alıntı:
hocam ben gelir söker giderim be sen üzülme yeter.olmazsa atarız bir arabaya götürürüz istanbula yada canın nereye isterse.şöyle deniz kenarı bir yer olur belki havadar sonrada bakarsın atıveririz denize.işin şakası bir yana bu pire yorgan hikayesine döndü bence ve bu kadarcık şey için üzülmeye değmez.eğer isterseniz gerçekten yardımcı olurum isterseniz usta getirteyim istanbuldan size söz gerçekten siz sıkmayın canınızı yeterki

Vallaha ne diyim çok teşekkür ederim hepinize Duygulanmamak elde değil sizlerin bu tavrı karşısında..İş halolldu şöyle ki.Bir tanıdığım İstanbuldan bir Usta buldu.Bugün konuştuk usta telefonda arızayı dinledi ve bana gerçektende arızanın başlangıcından sona nasıl geliştiğini yaşamış gibi anllattı.Adam 30 yıllık Otomatik şanzıman ve Amerikan ustasıymış.Sanırım yarın akşam Cuma yola çıkıcak hafta sonu burada şanzımanı sökecek ve haftaya tamir edilmiş olarak geri getircek ve burada sağlam olarak teslim edecek.Rakam olarak 2-2500 TL Olacağını söyledi.Bu gün çok mutluyum bu gelişmeden dolayı.VE aracı satmaktanda vaz geçtim.Zaten daha tadını bile alamadım.Son durum bu.Hafta sonu şanzıman sökülürken foto çekerim ve adım adım olanları sizinle paylaşırım.Bu arada Gelen ustada Çanakkaleli bu yüzden eleman göndermiyor direk kendi gelmek istedi.Hepinize tekrar sonzuz teşekkür ediyorum ve Yolu düşen herkezi bekliyorum.

selamlar

Çok sevindim Kazasız belasız bir şekilde kullanmanızı dilerim. İnşallah bundan sonra fazla masraf çıkarmaz.
Şanzıman tamirini ve sonucunu paylaşırsan hatta servisler bölümüne ustayıda yazarsan memnun oluruz.

saygılar.

Not: xj zj şanzımanları çok konuşuluyorya link vericem bütün şanzımanlar görsel ve sesli anlatılıyor ingilizce jeep kendi sitesi bir kontrol edin o part time full time meselesi açığa çıksın ;D

http://www.jeep.com/en/4x4/how_systems_work/quadra_trac_2/

Şu anda şanzımanım dün gece itibari ile söküldü.Hava burada çok soğuk ve karlı ,Çanakkale nin Erzurumdan hiçbir farkı yok.Bu nedenle Sökülürken çok zorlanıldı zira civatalar tamamen donmuş.İstanbuldan yola çıkan ustamda dün ancak saat öğlen 3 te gelebildi ki,Perşembe yola çıkmıştı.Ama Allah'a Şükür söküldü ve bugün şanzıman Ustanın arabasının bagajında İstanbul yolunda.Fotolar çektim ama daha sonra yükleyeceğim.Hava o kadar soğuktuki ustalar çalışırken çok soru soramadım ne dir ne oluyor filan diye:smiley:Ama son durumda herşeyi FİYATI da dahil sizlerle paylaşacağım.Saygılar.

Eh hadi hayırlısı ...

Şans işte hava Çanakkale tarafında fenaymiş gerçekten . Neyse takmaya geldiklerinde güzel olur umarım :smiley: Kolay gelsin ...

Her kullanımda heyecanlanmamzı ı sağlayan Grand Cherokee araçlar gerçekten bağımlılık yapıyor. Sizin aracınızın da ustanızın marifeti ve işlerin yolda gitmesiyle finans olarak sizi zorlamayacak bir şekilde şanzumanınızın tamir edilmesini, iyi günlerde , sorunsuz ve kazasız kullanmanızı diliyorum.

Kolay gelsin.

Selamlar,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR