G.Cherokee'm Sanırım Şanzıman Dağıtacak!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan JAMES BROWN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 71
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,228
Ynt: G.Cherokee'm Sanırım Şanzıman Dağıtacak!

Haklısınız zaten asla Çanakkale de yaptırmayacağım.O halde Size komik bir anekdot:smiley: Geçen bir iş arkadaşım geldi ve sana bir tamirci buldum dedi. Benim arızayı anlatmış,otomatik vites demiş ileri gitmiyor ama geri gidiyor vesaire.Adam da hemen getirsin yaparım demiş.Açarım sökerim elimden kurtulmaz demiş.Bende arkadaşıma dedim ki tamam da adam kim sanayide mi dükkanı motorcumu şanzımandan anlıyormu.Aldığım cevaplar.
1.Adamın dükkanı yok evinin önünde yapacak,açacak ve şanzımanı indirecekmiş.
2.Oto elektrikçisi imiş.
3.Ama süper zeka imiş
:smiley::smiley::smiley:

Etiketler

ayhanayhan' Alıntı:
oktay sök tür götür şanzumanı istanbulda sende biliyorsun yanlız kalmıyacağını her bi şekilde işn hallolur .. eğer çok kötüyse durumu şanzumanın ki ben sanmıyorum çok büyük bir arıza çıksın ..öylede olursa barış ın dediği gibi de yapılabilir yeni si alınabilir elindeki şanzumanıda ya sat yedek parça olarak yada koy kenara dursun http://www.sahibinden.com/komple_arazi_sanzmani_np242_xj_1987-2001_cherokee_6silindir-88WQQaXQQ11645122WQQpXQQdisplayitem

Ayhan abi haklısın ama işte Burada Şanzımanı söktürmeye korkuyorum sadece.Ve de dahada korktuğum yapılmış şanzımanı burada geri taktırmaya.

JAMES BROWN' Alıntı:
Ayhan abi haklısın ama işte Burada Şanzımanı söktürmeye korkuyorum sadece.Ve de dahada korktuğum yapılmış şanzımanı burada geri taktırmaya.
e ondan kork bundan kork oktayyy nasıl aslan beslemek bu .. söktür bişey olmaz ama genede söylüyorum büyük bir şey çıkmaz çünkü senin sorunun yavaş yavaş oluştu bu iyeye elamet pat diye yolda kalmadın hallolur rahat ol ;)

ayhanayhan' Alıntı:
e ondan kork bundan kork oktayyy nasıl aslan beslemek bu .. söktür bişey olmaz ama genede söylüyorum büyük bir şey çıkmaz çünkü senin sorunun yavaş yavaş oluştu bu iyeye elamet pat diye yolda kalmadın hallolur rahat ol ;)

Vallaha benim Aslan resmen kolumu kaptı .Hadi et yesin birşey dediğimiz yok ama kolumu neden kaptın:smiley: Bu arada sen nasılsın senin aslan nasıl Ayhan abi

JAMES BROWN' Alıntı:
Vallaha benim Aslan resmen kolumu kaptı .Hadi et yesin birşey dediğimiz yok ama kolumu neden kaptın:smiley: Bu arada sen nasılsın senin aslan nasıl Ayhan abi
oktay iyilik bir yaramazlık yok ben aslandan yana şikayetim yok ama yakında elden çıkarıcam başka bir araç var kafamda sıkıldım .. keyifler ne kadar iyidersek öteki siteye gitmiyoruz biliyorsun dağıldık hepimiz alp ibrammmm ergun abi ...eski tat pek yok ..neyse ama senin şu olayın hallosun çok merak ediyorum açıkçası birde bu araçları çok yatırma dedikodusu çıkar sonra adı çıkçağına canı çıksaymış dersinnn ;)

ayhanayhan' Alıntı:
oktay iyilik bir yaramazlık yok ben aslandan yana şikayetim yok ama yakında elden çıkarıcam başka bir araç var kafamda sıkıldım .. keyifler ne kadar iyidersek öteki siteye gitmiyoruz biliyorsun dağıldık hepimiz alp ibrammmm ergun abi ...eski tat pek yok ..neyse ama senin şu olayın hallosun çok merak ediyorum açıkçası birde bu araçları çok yatırma dedikodusu çıkar sonra adı çıkçağına canı çıksaymış dersinnn ;)

abi belki yeri değil ama diğer sitede ne oldu ne bitti hiiiiç bilgim haberim yok inan.Alpy ile bende konuşmuyorum neden dersen küslük yok ama birkaç özel mesajıma cvp alamayınca bende kestim muhabbeti açıkçası.Ama ne küsüm ne de kırgınım .Dediğim gibi ne oldu ne gelişti hiç haberim yok ama

JAMES BROWN' Alıntı:
abi belki yeri değil ama diğer sitede ne oldu ne bitti hiiiiç bilgim haberim yok inan.Alpy ile bende konuşmuyorum neden dersen küslük yok ama birkaç özel mesajıma cvp alamayınca bende kestim muhabbeti açıkçası.Ama ne küsüm ne de kırgınım .Dediğim gibi ne oldu ne gelişti hiç haberim yok ama
anlatırım önemli bişey yok sen genede irtibatı kesme alp le ki şimdiye kadar senin bu şanzumanın işi olup bitmişti bile tahminimce ...birde baktınmı araştırdınmı hiç aracı yükleyip götürmek içn fiyat aldınmı kimseden kamyon vs onu araştır bence sen eğer senin oralarda söküp takıp ki ayarları yapacak adam yok sanırım

ayhanayhan' Alıntı:
anlatırım önemli bişey yok sen genede irtibatı kesme alp le ki şimdiye kadar senin bu şanzumanın işi olup bitmişti bile tahminimce ...birde baktınmı araştırdınmı hiç aracı yükleyip götürmek içn fiyat aldınmı kimseden kamyon vs onu araştır bence sen eğer senin oralarda söküp takıp ki ayarları yapacak adam yok sanırım

Ayhan abi şu 1 ay içinde zaten çok yoğunum.Bu yüzden araba mecbur yatacak.Bu aradada bir kaçyer ile tel ile konuştum.Varsın tanıdık yer olmasın .Yabancı servis olsun ki yaptıracağım yerlerde basit yerler değil.Hatta biryıl garanti veriyor.Sonuçta bakıyorum ve konuşuyorum İstanbul da birilerinin çok iyi dediği servis,daha sonra konuştuğumda TU-KAKA olmuş ve hemen başka bir servis ile kanka olunmuş.Bu sebeple aman tanıdık olmasın ;DHatta kafamda MASTER SERVİSE bile var yaptırmak için çünkü yaptırıp bineceğim .Bu arada evet Çanakkale de inan bunun şanzımanı takıp sökecek adam yok.

de hadi hayırlısı olsun bakalım oktay umarım az zayihatla çıkarsın ;)

Selamlar

Bence şanzımanı tamir ettir ama illede degiştireceksen sor bi http://www.sanzimanhastanesi.com/index.php?topic=81.0
xj şanzımanı zj kasa ve motoru kaldırmayabilir halen trübin (tork konvektörü) arızası bile olabilecegini düşünüyorum.
istanbuldaki servislere araç istanbula kendi gelebilirmi diye de sor (kamyona filan yüklemeden) şanzıman kodun A 518 46 rh olabilir yanlış hatırlıyor olabilirim o şekildede sorabilirsin. Kolay gelsin

saygılar.

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
Selamlar

Bence şanzımanı tamir ettir ama illede degiştireceksen sor bi http://www.sanzimanhastanesi.com/index.php?topic=81.0
xj şanzımanı zj kasa ve motoru kaldırmayabilir halen trübin (tork konvektörü) arızası bile olabilecegini düşünüyorum.
istanbuldaki servislere araç istanbula kendi gelebilirmi diye de sor (kamyona filan yüklemeden) şanzıman kodun A 518 46 rh olabilir yanlış hatırlıyor olabilirim o şekildede sorabilirsin. Kolay gelsin

saygılar.
dediğinizde haklısınız xj şanzumanı konusunda ..amaç farklı bir şanzuman koymak değil fikir olması açısından fiyatları az çok bilsin diye ben o örneği verdim oktay a ...ama muhtemelen çokta büyük bir şey çıkmıycak bu araçta sorun olarak genede bekleyip görecez

ayhanayhan' Alıntı:
dediğinizde haklısınız xj şanzumanı konusunda ..amaç farklı bir şanzuman koymak değil fikir olması açısından fiyatları az çok bilsin diye ben o örneği verdim oktay a ...ama muhtemelen çokta büyük bir şey çıkmıycak bu araçta sorun olarak genede bekleyip görecez

Yahu bu arabalarda 2 şanzıman var.Ben arazi şanzımanıyla gidemezmiyim İstanbul'a kadar ;D ;D ;D Odamı bozuldu şimdi .

Değil mi? Şöyle bir yedek şanzıman olsa yedek paraşüt gibi :D ama yok ne yazık ki Ana şanzıman tahrik edecek ki transfer kutusuda aracı tahrik etsin :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR