Frontera; Şehirli Arazi Aracım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayhanayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 77
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,591
Ynt: Frontera; Şehirli Arazi Aracım

33 LERİ TAKTIK AKLIM DA KALMASIN DEDİM ;)

Fotoğraf0708.jpg

Fotoğraf0709.jpg

Fotoğraf0713.jpg

P3280065.JPG

P3280068.JPG

Etiketler

damast' Alıntı:
33 lüklerle çekiş ve yakıt nasıl oldu?
tekerleklerde sürtme oluyormu?
hiç bir düşme olmadı hatta lastiklerim gelinceye kadar 3 gün sıtandart lastiklerimi kullandım ve aracımı gitmediği bariz gözüküyordu çap küçük olduğu için .yakıt bir sefer depo doldurdum ölçtüm bitince yarı depo doldurdum çıkan hesap tam 400 krş . sürt me evet oluyor tam sürttüğü yer çamurluğun kapı kısmına yakın olan köşesi davlombazı tutan vidalara sürtüyor önden tamponun köşesine sürtme yaptığı yeri kestim orası halloldu bu hafta . 3 santimde şase kupa arası yükseltme yapıcam sorunum kalmıycak

ayhanayhan' Alıntı:
hiç bir düşme olmadı hatta lastiklerim gelinceye kadar 3 gün sıtandart lastiklerimi kullandım ve aracımı gitmediği bariz gözüküyordu çap küçük olduğu için .yakıt bir sefer depo doldurdum ölçtüm bitince yarı depo doldurdum çıkan hesap tam 400 krş . sürt me evet oluyor tam sürttüğü yer çamurluğun kapı kısmına yakın olan köşesi davlombazı tutan vidalara sürtüyor önden tamponun köşesine sürtme yaptığı yeri kestim orası halloldu bu hafta . 3 santimde şase kupa arası yükseltme yapıcam sorunum kalmıycak

kupa yükseltem ile süper olacak

snorkel sağ tarafta olması lazım sizinki solda görüntümü hava filitresine bağlımı?..........
lastikleriniz güzel olmuş bol camurlu günler.

otecopel' Alıntı:
snorkel sağ tarafta olması lazım sizinki solda görüntümü hava filitresine bağlımı?..........
lastikleriniz güzel olmuş bol camurlu günler.
yok sağ da olması şart değil hava filtresi sağda olabilir ama ben sola takmak istedim 1 metre boruya maal ouyor

ayhanayhan' Alıntı:
Sürtme işini yükseltince halledebildinmi abi bende 33 taktım aracımda 8 cm yükseltme olmasına ramen yinede sürtme yaptı önler davlumbaza arkalarda kapı altındaki dodik eklerine sürtüp kopardı merak ediyorum biraz daha yükseltsem 5 cm gibi hallolurmu? Bu arada eklediğim resim benim araba

2012-06-02 14.06.53.jpg

ozturk55' Alıntı:
Sürtme işini yükseltince halledebildinmi abi bende 33 taktım aracımda 8 cm yükseltme olmasına ramen yinede sürtme yaptı önler davlumbaza arkalarda kapı altındaki dodik eklerine sürtüp kopardı merak ediyorum biraz daha yükseltsem 5 cm gibi hallolurmu? Bu arada eklediğim resim benim araba

slm.cantla diskin arasına fılanş aparat yaptır tornacıya 4mm 4,5mm yani lastik basma kuvvetini dışarı doğru alacak sın o zaman sorunun cözülür hem de aracın yol tutuşu daha iyi olur.

otecopel' Alıntı:
slm.cantla diskin arasına fılanş aparat yaptır tornacıya 4mm 4,5mm yani lastik basma kuvvetini dışarı doğru alacak sın o zaman sorunun cözülür hem de aracın yol tutuşu daha iyi olur.
Abi sen bir tanesin ...

otecopel' Alıntı:
oda olabilir ben 6 cm yaptım flanş ları sürtmeden ziyade bizim jantlar dışa ofsetli değil ne kadar geniş lastik koyarsan koy lastikler dışa çıkıp görüntü ve hava vermiyor flanş o işi de çözmüş oluyor ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR