Frontera; Şehirli Arazi Aracım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayhanayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 77
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,580
Ynt: Frontera; Şehirli Arazi Aracım

slm millet bizim burada satılık opel frontera 3.2 2001 model 11bin lira istiyor.bilginize

Etiketler

mrdnmz' Alıntı:
muhteşem duruyor. Çok ama çok güzel olmuş... nazar değmesin maşallah. Fakat yol tutuşun %70 gitti ona göre davran. Yükseltme+lastik+ABS kombinasyonu var artık aracında...

Ama olsun yaw muhteşem gözüküyor.

Tek sıkıntı (bana göre) araç 8cm iken göze batan lastiklerin 16cm de yeteri kadar gözükmüyor olması... Bunu da sanıyorum 3cm ya da 4cm lik flanş la çözersin. Sonra da dodik yapıldı mı tamamdır.

Son bir kez sormak istiyorum gözümle de gördüm ama olsun :smiley: 16cm nin hepsi KUPA için doğru mudur. Yani şase hala aynı yerde....

SİS ler içinse sanki yanına 2 tane daha lazım gibi... bir de sana bizdeki port bagajdan ayarladık mı var yaaaaaa bu sefer fotoğraf için senin önünü bile keserler hahah ;D ;D durmanı beklemezler....

Kazasız belasız bin inşallah.... Keyfin daim olsun.

Hüseyin Ustaaaaaaaaaa bekle geliyorum :D :D :D :D
Çok Teşekkür ederim bagaj işinide hallettim Emre abi ;)

ozturk55' Alıntı:
Teşekkür ederim.
güle güle kullan senin yerinde olsam opel imin ilk ve gelişen zaman içindeki hali yada benzeri bir şekilde konu açıp resim resim paylaşım ve bilgi amaçlı bir sayfa açarım ileri gelenlere fikir olur genede sen bilirsin

.......

000000.JPG

0000001.JPG

000000003.JPG

0000002.JPG

slm.cantla diskin arasına fılanş aparat yaptır tornacıya 4mm 4,5mm yani lastik basma kuvvetini dışarı doğru alacak sın o zaman sorunun cözülür hem de aracın yol tutuşu daha iyi olur.

flans ların hazırı varmı en ıdealı 5 cm olanımı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
erdemkiramer

Geri