renklibulut
Hayvanlar, Sanat, Araba ve Tasavvuf
Arkadaşlar 94 model 2.0 motor frontera mda italyan LPG takılı 70 liralık gazla şehir içinde dur kalk trafikte 220 km gidiyor daha uzun yolda deneyemedim. Acaba çok mu yakıyor bilgisi olan var mı?
tugba_kucuk_altunergil' Alıntı:yanlız arasıra benzın de calıstır yakıt pompan arızalnın ca tup le ugrasmak zor oluyor yolada kalırsın ugrasması guc olur bızım frontera da sorun var yakıt pompasın da gaz bıtmeden tupu dolduruyoruz sırf bu yuzden iş yerın de 4 5 ay yatt ı arac la cektırdık depoyu doldurduk sımdı tamırcıde gaz ayarı yapılcak daha
tugba_kucuk_altunergil' Alıntı:yanlız arasıra benzın de calıstır yakıt pompan arızalnın ca tup le ugrasmak zor oluyor yolada kalırsın ugrasması guc olur bızım frontera da sorun var yakıt pompasın da gaz bıtmeden tupu dolduruyoruz sırf bu yuzden iş yerın de 4 5 ay yatt ı arac la cektırdık depoyu doldurduk sımdı tamırcıde gaz ayarı yapılcak daha
renklibulut' Alıntı:Verdiğiniz bilgiler için çok ama çok teşekkür ederim. Bir de şu arabanın tamirini yaptırabilsem iyiden iyiye keifli olacak... Tamir konusunda Oto sanayide yada başka yerde gerçekten kazıklamadan yaptırabileceğim bildiğiniz bir usta var mı?
renklibulut' Alıntı:Bir yaptığı espit neticesinde
Alt, üst rotiller
alt üst salıncak fişekleri
Ön fren balatası
arka fren merkezi
Ön, arka amortisör
Arka parya bilyası
Sağ dış aks körüğü
Motor kulağı
Bütün bu parçaların değişmesi ve işcilik dahil 2500 tl gibi bir fiyat verdiler.
Belki parçaları ebay dendaha ucuz bulurum, araştırayım dedim ama ingilizcem hele böyle bir teknik ingilizcem mevcut değil. Bu konda bana yardımcı olusanız sevinirim . Bu parçaları daha ucuz nereden bulurum? Yada bana verilen bu rakkam makul mu değil mi?= Yardımcı olursanız sevinirim.
renklibulut' Alıntı:Maslak sanayi sitesinde opel tamir eden bir yerdi ama adını unuttum.
Peki sizce ben bu parçaları nereden en ucuz temin edebilirim acaba?
renklibulut' Alıntı:Murat Bey çok ama çok teşekkür ederim. Yarın ilk işim telefon etmek olacak. Sağolun...