FRONTERA CLUP VE LOGO

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan balikay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 719
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,148
Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO

Abi istanbuldada bi kardesiniz var unutmayin:smiley: Port bagaj demisken bende kendim yapicam yani babamla kendisi cok iyi demir dograma ustasidir yakinda basliyacagiz ins,

Etiketler

Quinsley' Alıntı:
Abi istanbuldada bi kardesiniz var unutmayin:smiley: Port bagaj demisken bende kendim yapicam yani babamla kendisi cok iyi demir dograma ustasidir yakinda basliyacagiz ins,
eyvallah kardeşim kolay gelsin. babanın ellerinden öperim.
nacizane fikir verme açısından frontera bort bagaj imalatı sayfasından kendi port bagajımı yaparken çektiğim fotoları paylaşmıştım. dur linki paylaşayım
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=86725.0

Cok sagol levent abi, paylasimin tamamina bakmistim hatta fotolarin cogunu tele kaydettim lazim olr diye cikti bile aldim ;D

Levent kardeşim ben özelden niye mesaj atamıyorum ? ve niye gelen mesajlara cevap veremiyorum ? yardımcı olurmusunuz ?

gardiyano' Alıntı:
Levent kardeşim ben özelden niye mesaj atamıyorum ? ve niye gelen mesajlara cevap veremiyorum ? yardımcı olurmusunuz ?
abi attığınız mesajların sayısı 20 yı geçinceye kadar özelden mesaj atılamıyor....

arkadaşlar bana özelden ad soyad ve kargo adresinizi atarmısınız.
gardiyano abi logolar basılıp kargolanacağı zamana kadar 20 mesajı geçersin o zaman özelden bildirebilirsin. ama istersen 0530 252 70 80 den de bildirebilirsin.

port bagaja ne kadar yüklediğimin resimlerini aşağıda linkte görebilirsiniz. ortalama 250kg vardı.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=87254.new#new

Herkese selamlar,
Çalışmalar oldukça güzel görünüyor ve böyle topluluk çalışmaları her frontera kullanıcısı için iyi olacak kanaatindeyim.
Lakin araca çok fazla sticker yapıştırmak istemiyorum. Hepsinden yaptırmama ihtimali varmı?
Logo ve sticker ların hangileri olduğunu anlamaya çalıştım önceki sayfalara bakarak ama anlayamadım kusura bakmayın.
Bu konunun ilk iletisi içerisine yerleştirilse logolar sadece orası güncelleştirilse en azından hangilerinin yapılacağını anlamamız açısından daha iyi olmazmı?
yada başka bir konu açarak yoruma kapatılsa ve yine sadece ilk ileti içerisinde (yada bir kaç ileti) olsa...
Nacizane düşüncelerim.
İsmimi ve mevkimi güncelledim eksik olan araç bilgileri sanırım; 2000 model Frontera 3.2 otomatik...
İyi çalışmalar dilerim.

bastırılacak logoları tekrardan yayınlıyorum.
resim altındaki numara o stickera ait numaradır.

ST?CKER-1.JPG

ST?CKER-2.JPG

ST?CKER-3.JPG

ST?CKER-4.JPG

ST?CKER-5.JPG

ARKADAŞLAR STİCKERLERI İSTEYEN, İSTEDİĞİNİ STİCKERI İSTEDİĞİ KADAR BASTIRTACAK ŞEKİLDE AŞAĞIDAKİ LİSTEYE ADET BİLDİRSİN.
29 EYLÜL 2012 İTİBAREN GÜNCELLEME
RUMUZU S-1 S-2 S-3 S-4 S-5 S-6 S-7 S-8 SC-9 SC-10 S-11 S-12 S-13 S-14 S-15 S-16
balikay 2 2 1 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2
Quinsley
bluebloodwolf
mrdnmz
hunterim
galdor
sadoz5775
daf95xf
okufa
gardiyano
h ucar 2

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR