FRONTERA ARACA PORT BAGAJ İMALATI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan balikay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 121
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,978

Etiketler
Ynt: FRONTERA ARACA PORT BAGAJ İMALATI

dün, eski boyayı temizlemiştim. bugün ilk aşamanın boyasını attım. polimetal-hammer boya kullandım. bu boya paslı zemine atılıyor. zeminin özellikle paslı olması gerekli. ilk kattan sonra 1-5 saat arası beklemek gerekiyor. 1,5 saat bekledim. işin ters tarafı ilk katın beklemesini 5 saatten fazla olursa 2.kat için 30gün beklemek gerekiyormuş. (kullanma talimatı) komple kuruyup sertleşmesi 48 saat. portbagajın yanlarını dışarıdan, yine aynı delikli saçtan kapatıp oranj-siyah şeritler yapacağım inşallah.

03062012206.jpg

03062012207.jpg

03062012208.jpg

balikay' Alıntı:
teşekkürler muratım...
daha henüz tamamlanmadı....

Abi cok ugrastin hakikaten fakat cok guzel olmus. Yakin vakitte tepede gorurtuz insallah. Benim de sokup pas bakimi ile bir iki modifiye yapmam lazim aslinda...

Güzel olmuş hakıkaten cok uğraştın. sis farları deliçi için montaj yeri yapmadınmı benmi göremedim?

otecopel' Alıntı:
Güzel olmuş hakıkaten cok uğraştın. sis farları deliçi için montaj yeri yapmadınmı benmi göremedim?
var abi var... foto kadranın dışında kalmış :D

portbagajın yan kapaklarını kesip kaynakladım. eve getirip deliklerini ve havşalarını hazırladım. nasipse c.tesi boyalarını tamamlayacağım. delikli saca desen yapmayı düşündüm bakalım nasıl olacak. (hanım yine delirdi ;D )

DSCI0802.JPG

DSCI0804.JPG

yan parçaları bu şekilde yapmayı planlıyorum. yorumlarınız.? (şekil resimleri powerpointte tarafımdan hazırlandı kopya değildir. :D )

Slayt17.JPG

Slayt18.JPG

Slayt19.JPG

Levent abi hayırlı olsun güle güle kullan, maşallah çok güzel olmuş

Bence o okları yapma abi, ticari gibi oluyor :smiley: onun yerine turuncu renkte oğlunun adını yazabilirsin :smiley: frontera vs yazabilirsin o delikli saca, tabi tercih senin, kolay gelsin

ozcour' Alıntı:
Levent abi hayırlı olsun güle güle kullan, maşallah çok güzel olmuş

Bence o okları yapma abi, ticari gibi oluyor :smiley: onun yerine turuncu renkte oğlunun adını yazabilirsin :smiley: frontera vs yazabilirsin o delikli saca, tabi tercih senin, kolay gelsin
süper fikir. teşekkürler....

mrdnmz' Alıntı:
abi henüz yapmadıysan dik olarak yapabilirsin sanki öyle daha güzel durur gibi... fakat sen bilirsin..
dur hemen 1-2 format yapıp atayım fikrini söylersin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR