Ynt: FRONTERA ARACA PORT BAGAJ İMALATI
bende bende.....mrdnmz' Alıntı:Hazirliklar tam gaz devammerakla bekliyoruz.
bende bende.....mrdnmz' Alıntı:Hazirliklar tam gaz devammerakla bekliyoruz.
balikay' Alıntı:port bagajım bitmiş. gidip montajı kaldı.
çok yakında.....
abi snorkeli geçen sene monte ettim. ancak vinç düşünmüyorum ;D hayalini kurarak felaket bir şekilde istiyorum. :'(otecopel' Alıntı:hadi hayırlı olsun.Sonerkels vinc filan düşünüyormusun.
balikay' Alıntı:abi snorkeli geçen sene monte ettim. ancak vinç düşünmüyorum ;D hayalini kurarak felaket bir şekilde istiyorum. :'(
eyvallah....mrdnmz' Alıntı:Abi az daha dayan halledicez o isi az kaldi
inşallah yakında. bu günlerde biraz yoğunluğum var aşırı. üstüne araya birde rahatsızlığım girdi. hiçbirşeyle doğru dürüst ilgilenemiyorum.mrdnmz' Alıntı:Bugun teslimat gunuymus oyle dedi kuslar... hayirli kullanisli olsun. Foto lari bekliyoruz ;D
evet benim için deneyim oldu. 2 gündür dışarıda güneş altında duruyor. biraz önce kontrol ettim, dokunulduğunda sorun yok ama tırnağını dahi sürttüğünde altındaki astarla birlikte boya tırnağın arasına doluyor. boyayı ve astarı endüstriyel değilde, sentetik yada selüzoik kullansa idik açık alanda kuruması 7-8 saatlikmişotecopel' Alıntı:levent o iş boyanın katmanına göre ve kimyasına göre değişir ortalama güneş ışında 4 yada 5 saat te kurur.
aynen abi aynen.otecopel' Alıntı:O zaman fırında olacak mış boya.yani fırın sıcaklığında 3 saat kalsa tam olacakmış.