FRONTERA ARACA PORT BAGAJ İMALATI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan balikay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 121
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,968

Etiketler

Ynt: FRONTERA ARACA PORT BAGAJ İMALATI

otecopel' Alıntı:
hadi hayırlı olsun.Sonerkels vinc filan düşünüyormusun.
abi snorkeli geçen sene monte ettim. ancak vinç düşünmüyorum ;D hayalini kurarak felaket bir şekilde istiyorum. :eek: :'(

mrdnmz' Alıntı:
Bugun teslimat gunuymus oyle dedi kuslar... hayirli kullanisli olsun. Foto lari bekliyoruz ;D
inşallah yakında. bu günlerde biraz yoğunluğum var aşırı. üstüne araya birde rahatsızlığım girdi. hiçbirşeyle doğru dürüst ilgilenemiyorum.

cuma akşamı traşlama (epey zaman sonra büyük boy spiral makinası kullandım. kollarımdan acayip et kırıldı. cumartesi günü günboyu kollarım, sanki halen makina kullanır gibi titriyor) iki kat astar ve 1 kat boya ile uğraştık. pazar günü 2. kat boyayı atarız nasipse pazartesi montajlayacağız. aksesuarları takılmadan çok sade biçimsiz gözüküyor garibim.

25052012188.jpg

25052012185.jpg

25052012186.jpg

25052012183.jpg

bugün öğlen ikinci kat boyayı atamadım. çünkü birinci kat boya sertleşip kurumamış. acaba cuma gecesi 10 dakika ara ile iki kat astardan sonra yarım saat bekleyip ilk kat boyayı atmıştım. astar ve boya endüstriyel olması sebebiyle kuruyup sertleşmesi uzun mu sürüyor. bu konuda bilgisi yada deneyimi olan var mı.?

levent o iş boyanın katmanına göre ve kimyasına göre değişir ortalama güneş ışında 4 yada 5 saat te kurur.

otecopel' Alıntı:
levent o iş boyanın katmanına göre ve kimyasına göre değişir ortalama güneş ışında 4 yada 5 saat te kurur.
evet benim için deneyim oldu. 2 gündür dışarıda güneş altında duruyor. biraz önce kontrol ettim, dokunulduğunda sorun yok ama tırnağını dahi sürttüğünde altındaki astarla birlikte boya tırnağın arasına doluyor. boyayı ve astarı endüstriyel değilde, sentetik yada selüzoik kullansa idik açık alanda kuruması 7-8 saatlikmiş

O zaman fırında olacak mış boya.yani fırın sıcaklığında 3 saat kalsa tam olacakmış.

abi en güzeli sprey boya :smiley: tıss tısss çalkala bi daha tısss tısss tamamdır ;D ;D ;D 10 dakika sonra da service hazır ;D

arkadaşlar boya işi olmadı kurumak nedir bilmiyor. esasında boya kurudu ama altındaki antipas kurumak bilmiyor. bu sebebten dolayı portbagajı metale kadar komple siliyorum, bu sefer antipas değil koruyucu astar atıp, üstüne sertleştiricili matsiyah polimetal boya atacağım. bakalım nasıl olacak bu sefer.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,607
Kaydolan Son Üyemiz
yoldakiDeli

SON KONULAR

Geri