FRONTERA ARACA PORT BAGAJ İMALATI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan balikay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 121
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,971

Etiketler
Ynt: FRONTERA ARACA PORT BAGAJ İMALATI

index.php

Eline sağlık,,,,CAMEL TROPHY e bile girer(olsaydı) maşallah

balikay' Alıntı:
nihayet imalat bitti. son rütüşları bugün akşam üzeri bitirdim şükür. cumartesi montaj nasipse...

Levent Abi ellerine sağlık. Özellikle ayakları 10 numara olmuş. Bar ı delmeden herhangi bir yere ağırlığı yüklemeden oturtmuşsunuz. Çok da yakışmış maşallah.

Gördüğüm kadarı ile port bagajın içi boş galiba. İlave malzeme için yerleri sonra mı yapacaksın? Ya da öyle mi kalacak?

mrdnmz' Alıntı:
Levent Abi ellerine sağlık. Özellikle ayakları 10 numara olmuş. Bar ı delmeden herhangi bir yere ağırlığı yüklemeden oturtmuşsunuz. Çok da yakışmış maşallah.

Gördüğüm kadarı ile port bagajın içi boş galiba. İlave malzeme için yerleri sonra mı yapacaksın? Ya da öyle mi kalacak?
çok teşekkürler emre kardeşim...
port bagaj altı ve cevresi delikli saç olduğu için, İlave malzeme için yerleri sonradan ihtiyaca göre seyyar kelepçeli olarak ( konulacak yük şekline göre ayarlanabilir olarak) yapmayı düşünüyorum.

olurmu canım boş. hy jek kirko kürek stt yedek.lastik. balta bir kısma cadır alsana üstü fullllllllll

abiler....
1- oldum olası toprakta yatmayı sevmişimdir (yılların alışkanlığı). Hatta bazı geceler yatakta uyku tutmadığı zaman şilteyi alır inerim bahçeye.
2- balta, kürek, kazma, pala bunlar var araç içerisinde.
3-hi-jack kriko lazım. ama öncesinde vinç lazım.
4- stepnenin yeri arka bagaj kapağı.
her ne kadar bu şekilde düşünüyor olsamda tuz gölünde aklımı çelin benim ;) :D ;D

vay sondurumu görelim. :smiley: abi seni toprak cekiyor ya o zaman allah korusun sen daha lazımsın bize.

bak ma haa bazen kötü espiri yaparım....cümlemizi allah korusun daha yeni tanışdık kaynaştık ümmeti müslümanı allah korusun...

Abi çok güzel olmuş hele dal sıyırıcılar ayrı bir hava katmış tabi bagaj ayaklarınında hakkını yememek lazım eline emeğine sağlık güle güle bin FRONTİ'ne.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,607
Kaydolan Son Üyemiz
yoldakiDeli

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR