frontera 99 3.2 benzinli mekanik parçaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan xlan69 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,931

xlan69

sağlıklı uyandığın her güne şükretmelisin
Yer
adana
selam arkadaşlar sonunda karar verip bir tane 3.2 aldım...araç hor kullanılmış şuan direkt servise bıraktım çıkacak ihtiyaç listesi dogrultusunda parças ihtiyacım olacak 2.2 hakkında herşeyi biliyorum ama 3.2 de ilk tecrübem en uygun parça fiyatı nerden temin edebilirim?vizesi de geldigi için epey bir parça ihtiyacım olması muhtemel.... veya bu motorun muaddil i hangi araçtır çok zorda kalırsam neler nelere uydurulabilir yardım larınızı bekliyorum :smiley:

Etiketler
Ynt: frontera 99 3.2 benzinli mekanik parçaları

selam arkadaşlar sonunda karar verip bir tane 3.2 aldım...araç hor kullanılmış şuan direkt servise bıraktım

oncelıkle hayırlı olsun ..kazasız belasız kullanmasını nasip etsin..servis derken yetkili opel servisimi yoksa özel servisimi tercih ettiniz.. yetkili servisse keşke uzak dursaydınız ..liste cıksın eminim arkadaşlar yardımcı olacaktır.

aşagıda yedek parca konusunda sıkıntı olmaması ıcın her kullanıcı bildiği servis ve parça tedarikcilerini yazması için bir arkadaşımız konu actı ama gereken ilgiyi gormedi bence onemli bir konuydu..saygılar

Hocam hem tekrar hosgeldin hem de tekrar gecmis olsun. Kiliste bir yer var ben parcalari ordan almistim. Fakat suriyedeki karisiklik yuzunden su an biraz zor. Onun yerine cikmacilari takip ediyorum. Birde isim dolayisi ile almanyaya gittigimde lazim olani aliyorum.

Birde tabi otecopel var :smiley: cogunu hallediyor Allah razi olsun.

Kilis oto parcacisi 0544 852 82 79
Otecopel 0532 762 00 27

tekrar merhaba ve teşekkürler kesinlikle liste çıktıgında bu numaralarla irtibata geçecegim ama şuda bir gerçek parçayı piyasa belirliyor eger parça nadir bulunise fiyat tavan yapabiliyor bende eski opelimde bir çok parçamı güven otodan temin ettim ama birçok parçayıda onjinal aldım seebebi ise güvenin verdigi fiyat orjinalinin üstünde olması bu da ayrı bir çelişki umarım agır bir tablo beklemiyordur beni en önemli görünen difransiyelden bayagı ses gelmesi bakalım hayırlısı
benim servisim opelde ustsbaşı iken ayrılıp kendi yeniri açan gerçekden konusunda bilgili ve tecrübeli bir usta yani özel servis antalyada otokopeli bende takip ediyorum ama ben izmir civarı oldugumdan mesafe uzak kalıyor ama tabiki onlarında burdan fikir ve görüşleri biryol haritası benim için gelecek bilgilere şiddetle ihtiyacım oacak herkesden yardım bekliyorum özellikle liste oluşunca herkese teşekkürler ve saygılar sevgiler

xlan69' Alıntı:
tekrar merhaba ve teşekkürler kesinlikle liste çıktıgında bu numaralarla irtibata geçecegim ama şuda bir gerçek parçayı piyasa belirliyor eger parça nadir bulunise fiyat tavan yapabiliyor bende eski opelimde bir çok parçamı güven otodan temin ettim ama birçok parçayıda onjinal aldım seebebi ise güvenin verdigi fiyat orjinalinin üstünde olması bu da ayrı bir çelişki umarım agır bir tablo beklemiyordur beni en önemli görünen difransiyelden bayagı ses gelmesi bakalım hayırlısı
benim servisim opelde ustsbaşı iken ayrılıp kendi yeniri açan gerçekden konusunda bilgili ve tecrübeli bir usta yani özel servis antalyada otokopeli bende takip ediyorum ama ben izmir civarı oldugumdan mesafe uzak kalıyor ama tabiki onlarında burdan fikir ve görüşleri biryol haritası benim için gelecek bilgilere şiddetle ihtiyacım oacak herkesden yardım bekliyorum özellikle liste oluşunca herkese teşekkürler ve saygılar sevgiler

selam hayırlı olsun yeni aracınız bir sorun olursa zaten emre kardeşim dumaramı yazmış arayabilirsin.

Hayırlı olsun yeni aracınız bende Manisa dayım...

çok teşekkür ederim... araç şu an izmirde daha bir haber bende alamadım :D gelecek habere göre sizide raahatsız ederim hüseyin usta tşk......

tekrar selam sonunda usta bugün liste bildirdi ama şimdilik diye notda düştü durum vahim...komple arka difransiyel.arka kısa ve uzun virij rotları.ön sağ aks ve çemberi(porya kapagı).4 çekerin elektronik rolesi(beyinde diyorlar)sol ön tekerabs okuyucusu ve çenberi sağ ön teker okuyucusu ve kablosu şimdilik bu dedi balata ve dıskleri yazmıyorum onları aldım :'( hüseyin ustayla irtibata geçtim umarım hayırlı haber gelir....gelişmeleri paylaşırım

liste kabarık gibi ortalama ne kadar tutar bi fiyat aldınmı

xlan69' Alıntı:
tekrar selam sonunda usta bugün liste bildirdi ama şimdilik diye notda düştü durum vahim...komple arka difransiyel.arka kısa ve uzun virij rotları.ön sağ aks ve çemberi(porya kapagı).4 çekerin elektronik rolesi(beyinde diyorlar)sol ön tekerabs okuyucusu ve çenberi sağ ön teker okuyucusu ve kablosu şimdilik bu dedi balata ve dıskleri yazmıyorum onları aldım :'( hüseyin ustayla irtibata geçtim umarım hayırlı haber gelir....gelişmeleri paylaşırım

ABS sensörlerinin fiyatını duyunca çok şaşırma :smiley: önceden haber vereyim.

slm sağ ön teker yada sol 951.85 tl tanesi.

huseyın ustam ciddimisin .el insaf yani 12 euroluk bir malz nasıl o fıyata burda satılır ...emre bey sız almanyaya ne zaman gidiyorsunuz :D arıza cıkarmadan tedarik edelim ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.