rkayaci
" 4x4 şart"
Ynt: Freelander Almak İstiyorum
Bu tür araçlarda km den daha çok o km yi nasıl yaptığı çok önemlidir. Birde bakımlarının yapıldığı yer. Ehil olmayan kişiler tarafından ellenip gelişi güzel tamir eden yerler araca faydadan çok zarar veriyorlar. Anıl otoyu tavsiye etmem. Hem bakım hem de ekspertiz için otoland motors u öneririm. 3 yıldan bu yana tanışrıım. bende aracımı aldığımda onlara götürdüm, daha önce anıla götürdüğüm araçta boya yok dedikleri araçta 6 parça boya çıktı. Motoru iyi dedikleri araçta turbo arızası çıktı. Ben orayı tavsiye ederim. isterseniz iletişim bilgilerini gönderirim.
Gelelim baktığınız araçtaki sorunlara ;
İlk çalışmada titreşimli çalışır braz ama çok fazla ses yada titreşim olacak bir araç değil. iStedği kadar soğuk olsun motor oldukça iyi çalışıyor bu araçlar.
Kavramadaki fırlama ve vurma sesi, muhmelen orjinal baskı balata takılmamasından kaynaklanır. Zira ilk kalkışta haifçe ileri çıkması normaldir. Ama aşırı bir ses le beraber fırlama hiç normal değildir.
İşi bilen güzel bir yere göstermekte fayda görüyorum.
Saygılarımla
AKAZ41' Alıntı:Herkeze iyi akşamlar.Benim bir kaç sorum olacak bugün 2004 se model 135 bin km de frelander a baktım.Arababanın hiç bir kazası ve boyanmış hiç bir yeri yok kasa olarak çok güzel fakat bir sorun var aracı çalışltırdığımız zaman çok sesli çalıştı araç sahibi ısınınca ses azalıyor dedi dizel ama fazlası vardı banagöre motor kulak takozu sesi gb ,ama sahibi aracı anıl otoda bakım yaptırıyormuş anıl otoda önemli deyil demiş ,fakat ses olarak rahatsız edici .İkinci sorum ise vitese takınca kalkışta tık diye fazla iğmeleniyor sanki birşeye vuruyor gb şimdi esas sorum bu arabaya ekspertiz rapora almak istiyorum rapor için ksifler gb yetkili bir bayiyemi götüreyim yoksa anıl otoyamı götüreyim yardımcı olursanız sevinirim.
Bu tür araçlarda km den daha çok o km yi nasıl yaptığı çok önemlidir. Birde bakımlarının yapıldığı yer. Ehil olmayan kişiler tarafından ellenip gelişi güzel tamir eden yerler araca faydadan çok zarar veriyorlar. Anıl otoyu tavsiye etmem. Hem bakım hem de ekspertiz için otoland motors u öneririm. 3 yıldan bu yana tanışrıım. bende aracımı aldığımda onlara götürdüm, daha önce anıla götürdüğüm araçta boya yok dedikleri araçta 6 parça boya çıktı. Motoru iyi dedikleri araçta turbo arızası çıktı. Ben orayı tavsiye ederim. isterseniz iletişim bilgilerini gönderirim.
Gelelim baktığınız araçtaki sorunlara ;
İlk çalışmada titreşimli çalışır braz ama çok fazla ses yada titreşim olacak bir araç değil. iStedği kadar soğuk olsun motor oldukça iyi çalışıyor bu araçlar.
Kavramadaki fırlama ve vurma sesi, muhmelen orjinal baskı balata takılmamasından kaynaklanır. Zira ilk kalkışta haifçe ileri çıkması normaldir. Ama aşırı bir ses le beraber fırlama hiç normal değildir.
İşi bilen güzel bir yere göstermekte fayda görüyorum.
Saygılarımla