Fotoğraflarım (VforVendetta)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VforVendetta Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 386
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,456
Herkesin fotoğrafları çok güzel ,
Bu da benim ilk fotoğraflarımdan , boyutu biraz büyük galba

nikon047.jpg

Etiketler

Vay Hakanım sende varsan projemiz askıda kalmaz..Şu isoff oyunlarında açarız konuyu,dönüştede netleştiririz..Foto safari için ben varım.Sapanca,maşukiye arası sonbahar,kış,dere yürüyüşü,dogal hayat vs. konulu fotosafarilerde benim 110 grubun emrinde olur..

Bende her oraya gittiğimde soğucak yaylasının yol ayrımındaki tabelasını görüp gitmek isterim :smiley: . Oraya gittiğinizde alabalık iskenderi yiyin çok lezzetli , herkese tavsiye ederim .

Evet Birden abi, bir an önce foto safariyi gerçekleştirelim. Ayak üstü ilk konuştuğumuzdan beri aklımda ve düşündükce beni heyecanlandırıyor ...

Tamam Hakan konuşalım...Sen İsoff/Ercova'ya gelecekmisin?Ben Cumartesi sabahtan Kartepe üzeri gitmeyi planlıyorum..Sarp'la beraber gidecegiz.Yerim bol,atla otobüse gel istersen İzmitten alayım senide...

Abi teşekkürler. Serkan'la oyunlara katılacaktık aslında, ancak işlerimin yoğunluğu müsade etmedi buna. Geçen haftaki gezide de yoktum. Strese girmeye başladım 2 hafta üstüste doğadan uzaklaşınca.. Acısını sağlam çıkartıcam ama..

Fotoğraf işinde ben de , makinem de sizlerin yanında amatör kalır.Ama bu sabah balkona çıktığımda amerikan sarmaşığı ve çarkıfeleğimin büründükleri muhteşem hazan renklerini görünce resimlerini çektim ve sizlerle paylaşmak istedim.
Zaten sayemde bizim balkon İstanbul Müftülüğü'ndeki Botanik Bahçesi'ne döndü.Aslında doğayı benim gibi çok çok seven eşim , en sonunda beni de bir saksıya dikip eve daha fazla bitki getirmemi engelleyecek. ;D
Eski bir kaç resimle birlikte beğeninize sunuyorum.

Patlarım geçen seneden.

640251.jpg

Ortancamın renklerine bakarmısınız ? :smiley:

640258.jpg

Çarkıfelek ( Passiflora )

640259.jpg

Aynı kasanın içindeki sarmaşık güllerim

640260.jpg

Ve bu sabah hanımla kahvelerimizi içerken çektiğim , bana da '' Ey Adem-ül Nadir , işte yine geldi çattı hazan mevsimi , senin de ömründen düştü bir yaprak daha '' dedirten resimler.

640269.jpg

640270.jpg

640272.jpg

640274.jpg

Sedat resimleri idare et , hele sendeki gibi bir makine olsa idi , o renkler nasıl çıkardı onu düşünüyorum. :smiley:

Nadir Bey Selam,Aman estagfurullah, kendi adıma konuşursam öyle çok iyi bir makinamız ve fotograf bilgimiz yok. Bizlerde buralardan bişeyler ögrenmeye çalışıyoruz.Çiçekleriniz ve resimleriniz gerçekten çok güzeller..

hural, doğru diyorsun, her ay bu yarışmayı yaparsak birinci benim olmam lazım, yoksa o 2 ile 3. sayfadaki yılanları üzerinize salarım haberiniz olsun... ayrıca fotosafari iyi fikir, siz yapın bir ara belki ben de katılırım.. gerçi benim katılmam sizin açınızdan ne kadar sağlıklı olur bilmem yani ne bilim hani fotoğraf makineleriniz düşer, üzerine birileri basar, çamura bular makinelerinizi falan...

ayrıca ben daha once de ne kadar kıskanc oldugumu soyledim dimi, ne oyle hakan, serkan, ercova, kartepe falan, böyle sohbet muhabbet, bilmiyorum yaniii... neyse ben örümcek fotoğrafları çektim onları ekleyeyim bari buraya.. zehirliiii bu örümcekler, ben besliyorum... çok var bizim evde... yok hani ben diyimde, siz korkmayın yine... korkmayın korkmayınnnn...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR