Transporter' Alıntı:
istanbul fotograflarımı çekelim yani..Aslında biz yeni başlayanlara buradaki usta arkadaşlar ''Tema''verseler ve hatta makina ayarları ile ilgili standartlar koysalar sonrada çektigimiz resimleri eleştirip bizi yönlendirseler ne güzel olur.Bunu Admin arkadaşlar bir degerlendirirlermi acaba?..
Yok şu üstteki şekil İstanbullaştıralım demiştim, ben bir parça İstanbullaştırdım, var mı sende? bir iki de sen koy? iyice bi İstanbullaşsın buralar
bu arada fikrin çok hoşuma gitti
harbiden çok güzel olur. Ayın yarışması gibi falan mesela, benim yazdığım başka bir forum daha var bitkiler üzerine, orada vardı; ayın yarışması: yağmur damlası düşmüş kızılcık meyvesi vs. gibi
biz de öyle birşey yapabiliriz, di mi? Hatta adminler yapmazsa biz yaparız ne yapalım
mesela yeni bir başlık açalım; aralık ayı konulu fotoğraflar gibi (biz yarışma yapmasak da olur bence, zaten ben kıskancım, bir de benim resimlerim kazanmazsa, sinir falan yaparım, bunalıma girerim, yarışmaya gerek yok bence ) ona bir de konu belirleyelim, sonra da herkes oraya o ay o konuyla ilgili resimler çeksin göndersin... Olmaz mı? hem boylece aynı tip resimler aynı yerde olur