Fotoğraf Gezilerimde Daha Az Yürümeme Yardımcı Olabilecek Araça İhtiyacım Var

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan maviçınar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,989
Ynt: Fotoğraf Gezilerimde Daha Az Yürümeme Yardımcı Olabilecek Araça İhtiyacım Var

bizimde patron o eftelya ne diyosa o doğrudur :smiley:)

Etiketler
Ynt: Fotoğraf Gezilerimde Daha Az Yürümeme Yardımcı Olabilecek Araça İhtiyacım Var

kadınları seviyorum
ve dahi; hem cevap verip hem ikinci bir soruyu engelliycek soruyu ancak bir kadın verebilirdi

maviçınar' Alıntı:
camouflage, barb-alone bakıyorum tavsiye ettiklerinize...vitara 3 kapıları da jimmyleride çok beğendim
fotoğraf gönderirseniz çok mutlu olurum

rus arabası muhabbeti eden arkadaşa gelince; teşekkürederim sizede; de dahi ağırlığım aklımdan yansıdıysa ne mutlu bana: )

parlak ciciden ziyade zıpır; sanırım gördüğüm fotoğraflardan etkilenen bi betimdir; çamurlu,yıpranmış daha şık görünmekte araçlarınız

google görseller kısmında çeşitli araç resimleri bulmanız olası yok illa resim isterseniz eklemek problem değil...sahibinden.com adresinde de satılık bir sürü araç bulunmakta....

parlak ciciden ziyade zıpır; sanırım gördüğüm fotoğraflardan etkilenen bi betimdir; çamurlu,yıpranmış daha şık görünmekte araçlarınız

Teşekkürler açıklama için çamur yakışır,,,,

maviçınar' Alıntı:
devrilmemek şartı ile küçük olmalı
az yakmalı ; ziyadesiyle fazla kaybolur ve yolda kalabilme rekorlarım mevcuttur
15 bin dolaylarında olursa sevinirim
aracımı satmıycam sadece yıpranmasını umursamıycağım bi araç istiyorum artı olarak...
e söylememe gerek vamrı bilmiyorum tabikiestetik olarakta içime sinmeli
parlak cici den ziyade zıpır tercihimdir!
yardımcı olursanız sevinirim
teşekkürederim
Yazdıklarınıza dayanarak bütün oklar kısa şase vitarayı görtermekte...Fiatı, yakıtı ,bakımı, vergisi , modifiye imkanları, yedek parçalarının mütevaziliği ve arazi kullanımı göz önünde bulundurulursa tek adres kısa şase vitara....

Eger otomatik vites olmasi sart degilse (ki oyle bir sey yazmamissiniz zaten) en dogru tercih suzuki samurai olur. ucuz, nereyse yakmiyor, her tarafa girip cikabiliyor ozellikle dogru lastik secimiyle. yalniz uzun yolda 80-90 km ile gitmeniz gerekir onu hatirlatmak lazim. bir de 1300cc olanlari tercih edin.

arkadaşa çok yardımcı olunmuş ellerinize saglık,15.000 tl ye çok iyi ve işinizi görebilecek araç bulunur,uygun aracı bulana kadar sadece sabır lazım, bazen aylarca araç alamadıgım olmuştur ,dogru ve beni üzmiyecek aracı bulana kadar ,her araca gider bizzat bakarım.

1....http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-tertemiz-sorunsuz-bir-arazi-arabasi/detay
2....http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-jimny-satilik-2004-model-suzuki-jimny/detay
3....http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-fiyat-dustu/detay
4....http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-acil-ihtiyactan-4x4-16-500-tl/detay
5....http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-suzuki-vitara-1-6-jlx-3-kapi/detay
6....ilanlarda olmayan cevremde olan araçlarda var

genel olarak söylüyorum, arazi aracı alacak ve daha önce böyle tecrübesi olmayan arkadaşlara tavsiyem,gezilere katılıp hangi aracın ,arazide kullanımda başarılı oldugunu görerek kendi ihtiyaçları dogrultusunda karar vermesi ,araç sahipleriyle bilgi paylaşımı daha olumlu olur,genelde düzenlenen gezilere aracı olmadıgı için gelmeye çekinenler var,bence çekinmeden isimlerinizi gezi listesine ekleyin,mutlaka araçlarda boş yeri olanlara bindirilir,ilerki aylarda kısmetse yapacagım gezi konulu başlıklarda ,aracı olmayanlarında gelebilecegi etkinliklerimiz olacak,yani kısaca bu zehiri sizlerede verecegiz ki aile büyüsün,paylaşım artsın,bizde araç olmadıgı zamanlarda sizlerde bizi konuk edersiniz.

pancarmotorcu' Alıntı:
mithatcan bu aralar kayıpsın ,gezilere bekleriz senide

Bu aralar arabam yok abi o yüzden biraz nadasa yattım. Birde işlerde yoğunluk var biraz. En kısa zamanda sahalara dönücem abi :smiley:

evet atv hava da ve yede sonu malum.

işaret koyalım- takip edelim-

KONU DAĞILDI GALİBA ARKADAŞA PEK YARDIMCI OLAMEYOZ.

Arkadaşların söyledikleri modellerin yanısıra, Kia - Sportage'yi önerebilirim ;) bizimde bir zamanlar sizin gibi 15 Binliramız vardı...gittik bunu aldık... :D
18652_1290703355075_1454973271_796534_3787442_n.jpg

18652_1290703395076_1454973271_796535_2652337_n.jpg

18652_1290703235072_1454973271_796531_3824708_n.jpg

Merhaba, hala bir araç almadıysan sahibinden.com a arkadaşım arabası için ilan koydu. Arabadan çok memnun. Hem çok az yakıyormus hemde kucuk. Kurye işi ile uğraştıgından büyük bagajlı birtane araç aldı. Bunuda elinden çıkarmak zorunda.
Bu modeli hiç bilmem ama düşünebilirsin. Tarifine uyuyor gibi :smiley:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tata-indica-110-000-km-de-2007-model/detay

Düşünürsen fiyatı biraz aşağı çektirebiliriz bakarsın :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR