rahhat' Alıntı:1 kaya75 keçiören vw t4
2 Nihat Zaloğlu Dukato
3 Doğan Böncü dogan124 Akıncı Çekme karavan
4-Aydın DEMİR aydem motorkaravan
5- Hüseyin Ekmekçi Aliço Ümitköy Ducato camper
6- Lokman Çetin Lukman raptor.06 Keçiören VW T4 camper
7-mehmet kimir elvankent çadır karavan
8-nail kira ankirali Çekme karavan
9- Hikmet Özkan raptor ostim LT28 moto karavan
10-Türker KAYA kutlukaya Dikmen Fiat-Ducato camper
11- Oğuz rahhat Dikmen Bazen arabanın içi, bazen çadırın dışı (Roomster- Çadır)
G
Buluşmak için yer önerisi gelmemiş sanırım, bu kar yağışından sonra gelir mi acaba
çok güzel bir yer önersii 19 u için programım var ama 26 sı güzel olabilir elektrik kalmalı olacaksa elektrik alabilecegim biryer olsa iyi olur aracımda ısıtma sistemi yokKUTLUKAYA' Alıntı:Gölbaşı ilçesinde Mogan gölünün doğu tarafı (ilçe belediye başkanlığı binasının göl tarafında) geçen yıl dizayn edilen güzel bir park ve yanında geniş bir park alanı var. Ben haftasonları karavanla orada park eder, göl kenarında gezer ve parkta da piknik yaparım. İstenirse orada toplanabiliriz. Yaz günleri yer bulunmaz ama şimdilerde oldukça tenha olur. Mesela 19 veya 26 aralık pazar günlerinden birinde saat 12.00 gibi orada olabiliriz.
bence uygun günübirlik değil mi?zaloğlu' Alıntı:Arkadaşlar ozaman tarihi sabitliyoruz.26 Aralık Pazar saat 12.00 Mogan gölü.
Ne dersiniz?
kaya75' Alıntı:bence uygun günübirlik değil mi?
KUTLUKAYA' Alıntı:Pazar günü olduğu için günübirlik olmalı. Kalmalı etkinlikler için c.tesi günleri daha uygun. Anılan gün 12.00 de orada olur, tanışma, ardından mangal ve çay ve daha sonra göl kenarında küçük bir geziyi müteakip akşam 18-19 gibi etkinliği bitirebiliriz. Mangal yapılabiliyor. Yer gölbaşı'nın içi sayılır. Ankara-Konya yolunun batısında ona paralel uzanan ve gölün doğu sahiline yakın bir caddenin bitim noktasında (gölbaşı belediye binasının göl tarafındaki kısmına bakan yer) bulunuyor.
- : : : :------------------
Çok güzel bir paylaşım.Tüm arkadaşlarıma Erzincan semaverinde çay hizmetini seve seve ben yapacağım.Zaloğlu
rtulun' Alıntı:dostlar,bu başlığı tesadüfen gördüm.benim gibi haberi olmayan birçok arkadaşımız olabilir. bu buluşma haberini daha yaygın hale nasıl getirebiliriz ?
Bu tip bir tanışma toplantısının sadece kamp karavanseverler arasında kalmamasını düşünüyorum Ankaralı tüm dostlarımızın gelmesi gerekli bence sıcak bir birliktelik olur bence zerrin hanım öncü olur musunuz?ceranus' Alıntı:Bu tür aktiviteleri ETKİNLİKLER başlığımız altında yeni konu açarak yayınlayabilirsiniz, katılım yapmak isteyen arkadaşlarımız daha kolay ulaşacaklardır..