kesinlikle pisman olmazsınız .. hem arazide hemde asfaltta subarunun farkını daha iyi anlarsınız alfadan sonra....ZAFERALTIN' Alıntı:kesinlikle katılıyorum... subaru kullanan herkesten aynı tepkiyi alıyorum... hayırlısı ile bir forester almaya niyetlendik sizlerin yardımı ile de memnun kalacağımı düşünüyorum... sağolun varolun...
benim aracım turbosuz.. yakıtım sehirici 13-14 lt lpg de...lpg takalı yaklasık 35000km oldu. Subap ayarına gerek yok henuz.GezenGen' Alıntı:Yoo yapmaz, yakıt fiyatlarıyla doğrudan alakalı bir durum sonuçta bu. Aracımı hergün kullanmama ve çoğu zaman dikkatli kullanmama rağmen İstanbul şehiriçi 12-14 litre arasındaydı. dönüşümde benim şahsi şanssızlıklarım da oldu. Şuan XT aracımı yeni almış olsam ya şehiriçinde daha az kullanır LPG düşünmezdim veya X alır daha çok binerdim herhalde. Tabi bunlar benim şahsi fikirlerim.
Son olarak Forester motorları boxer olduğundan, sübap vs. ayarı/değişimi gerektiğinde ustalar daha çok zorlanıyorlar, bazıları yanaşmıyor bile tamire, diğerleri de normal araçlardan fazla para istiyorlar.
Forester gayet iyi bir karardrdoguank' Alıntı:anladıgım ve izledigim kadarıyla turbosuzda karda yada camurda aynı performası veriyor peki xs de ısıtmalı koltuklar ve cruse varmı benim için bunlar onemli makyajlı kasa daha cok hosuma gidiyor sonucda su an 2000 fiesta kullanıyorum galiba ilk etapda xs de beni yeterinde tatmin eder.
bisey daha sormak istiyorum lcd diye bir difernsiyel varmıs xs lerde bu varmı yoksa xtlerde mi oluyor