Forester Almayı Düşünenlerin El Rehberi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rnk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,871
Ynt: Forester Almayı Düşünenlerin El Rehberi

rnk' Alıntı:
Forumda hocam forester nasıldır? şurası nasıldır? ya alsam mı acep diye kıvrım kıvrım düşünen arkadaşların acılarını bi nebze olsun hafifletme amacı ile bu başlık açılmıştır. ;D
ben başlangıç yapıyorum ilave etmek isteyen arkadaşlarda maddeler halinde devam ederlerse seviniriz.
aracınız %100 japondur.

20.aracın 100.000 km ağır bakımı mevcuttur gerçekten ağırdır sizi baya bi yıpratır :D

Bütün maddeleri sildim bunu bıraktım kaç paraki bu 100.000 km bakımı kaç ay kala para biriktirmeye başlamak lazım yoksa daha almadan mı :smiley: başlamalıyım.

Etiketler

O kadar da korkunç değil normal şartlarda. Yetkili serviste 1000 TL civarına çıkıyor. Bu fiyatı daha önce yerli üretim binek araç için 60bin km'de ödemiştim. Özel serviste orjinal parçaları kullanarak daha ucuza çıkartmak mümkün.

bu, çok faydalı bir konu başlığı olmuş..
yazanların eline sağlık..
üst sıralarda yer alması için, bir güncelleme yapayım istedim..

Yeni kasa forester almayı düşünüyorum 4X4 ün keyfi bambaşka karda buzda çamurda yağmurda.Yeni kasaları hepsinde esp standartmı bazı 2.el ilanlarda soruyorum satan kişi
4X4 esp değilmi zaten diyor :eek: :eek: :eek: :eek: Yeni kasaların hepsi ESP donanımlımı geldi emin değilim.

Bildiğim kadarıyla 2009 yılından itibaren ESP yeni kasalarda standart.

GezenGen' Alıntı:
Bildiğim kadarıyla 2009 yılından itibaren ESP yeni kasalarda standart.

Yeni kasaların bazıları 2008 model. Yada 2008 modellerin bazıları yeni kasa :smiley:

Bunlarda da esp standartmı acaba? Yada yeni kasaların hepsinde esp standartmı?

Söylendiği gibi satıcılardan çoğu kez doğru bilgi alınamıyor.

Turbo motorlu forester önerirmisiniz lpgsiz olanlardada problem yaşarmıyım 2. elde?

telefleks GFI sistemini taktırdım,

şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım.

20.000 de motor inmesi gerektiğini burada öğrendim.
bu duruma biraz canım sıkıldı açıkçası,

sıra ona gelince izlenimlerimi burada paylaşırım

herkese iyi forumlar:smiley:)

not: arabam 2005 turbo XT

Tunjimny' Alıntı:
Turbo motorlu forester önerirmisiniz lpgsiz olanlardada problem yaşarmıyım 2. elde?

Turbo olanlar daha çok tutuluyor performans ve donanım açısından, turbosuz olanlara göre biraz daha fazla yakıyor ama hakkını da veriyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR