Ford Ranger 4x4

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mantar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 439
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 207,278
Ynt: Ford Ranger 4x4

sanırım en sağlıklı en cvbı her ikisinide kullananlar verecektir.yoksa tek marka kullananlar direk olarak ellerindekini tavsiye edecekler diye düşünüyorum.ama şuda var önemli olan sizin hangisini begendiğiniz.sonuçta bu arabaları alıpta hergün ağır ofroad yapmayacaksınız sanıyorum.yani hangisi olsa sizi memnun eder.önemli olan babamın meşhur bi sözü var.arabaya içiniz gürleyecek.tabi şuda var bilmiyorum sizin için önemi ne ama ikinci el de de magnum bi kaç adım daha önde.tekrardan saygılarımla....

Etiketler

hilüxcü osi' Alıntı:
sanırım en sağlıklı en cvbı her ikisinide kullananlar verecektir.yoksa tek marka kullananlar direk olarak ellerindekini tavsiye edecekler diye düşünüyorum.ama şuda var önemli olan sizin hangisini begendiğiniz.sonuçta bu arabaları alıpta hergün ağır ofroad yapmayacaksınız sanıyorum.yani hangisi olsa sizi memnun eder.önemli olan babamın meşhur bi sözü var.arabaya içiniz gürleyecek.tabi şuda var bilmiyorum sizin için önemi ne ama ikinci el de de magnum bi kaç adım daha önde.tekrardan saygılarımla....
evethaklısınızz yüksek bir ihtimal tercihimi magnumdan yana kullanıcam ..tabi önce arabyı kullanmama gerek sadece aklımı karıştıran ser iolmadıgı söyleniyo onu da deneyip görecez ne kadar seri degil hayırlısı inşalalhh..magnum uzun vadeli saglam bir araba ve saglam bir tercih gibi görüküyo herkese teşşekürler

yasalğüç' Alıntı:
evethaklısınızz yüksek bir ihtimal tercihimi magnumdan yana kullanıcam ..tabi önce arabyı kullanmama gerek sadece aklımı karıştıran ser iolmadıgı söyleniyo onu da deneyip görecez ne kadar seri degil hayırlısı inşalalhh..magnum uzun vadeli saglam bir araba ve saglam bir tercih gibi görüküyo herkese teşşekürler

En mantıklısı iki aracıda kullan hangisini beğenirsen hangisi seni tatmin ederse onu al iki aracında artıları eksileri var bence bu konuda Şenol ustanın fikirlerini de alırsan yararı olur sana çünkü şirket araçlarını tamir ve bakımlarını o yaptığı için bilir aracı aldıktan sonra :'( istemem. ;)

iki aracıda kullandığınızda farkedeceklerinizden birisi şu.ranger 110 beygir olmasına rağmen yani magnumdan 5 beygir daha düşük olmasına rağmen ani hızlanması raıngerden biraz daha düşük.yani rangerin sollamaları veya ani hızlanmaları magnuma göre bi artı.ama inanın araçların her ikisinide adan z ye araştıran biri olarak rangerin ikinci bir üstün yanını sorarsanız sanırım bunu söyleyemem biraz güç olacak.unuttuğum artılarından biride magnum orjinalden çift akü ama ranger tek akü.arazi aracı olduğu için sonradan bazı eklemeler yapıyoruz.tek akü olduğu için ranger ve benzeri araçlarda bu sorun olabiliyor ama magnumun çift akü olması gerçekten çok güzel bi artı diye düşünüyorum.ama tabi önemli olan sizin hangi aracı daha çok sevdiğiniz.aynı zaman da avcılık sporu ilede iyi kötü uğraşan biri olarak hep dikkat ettiğim bişey şudur.elimdeki tüfek yerli yabancı 500 tl lik veya 5 bin tl lik olması benim için hiç farketmez önemli olan tüfeğimin bana uyumlu olmasıdır.marka model benim için hiç farketmez.istediğimi bana veriyosa isterse 100 tl lik olsun.tekrar teşekkürler....

bahadircam' Alıntı:
Merhaba,
3-4 gündür ranger kullanııyorum. 2008 bir 4x4 aldım. çatalcada bir arazim var. hobi amaçlı meyve yetiştiriyor ve çok zaman geçiriyorum. kışın traktör yolunda ciddi çamurlu çukurlar oluşuyor. dün bizim araziye yük götürdüm. üzerindeki yükle harika bir perfpormans verdi. yol tutuşu çok daha iyi olyor en az 150 kg arkada olunca yol tutuş bambaşka oluyor. bütün bu pick uplarda aynı durum var.. 4L modunda arkası yüklü şekilde rampayı yavaş ama çok sağlam adımlarla aldı. o sıradaki yüksek torku kullanırken hissedebiliyorsunuz.
kullanırken biraz kamyon havası veriyor. ben bu tarzını çoık seviyoprum. her ne kadar günlük de bu aracı kullanacak olsam kamyon benzeri hissi çok keyifli. 4x4'de çok başarılı ve motor gücünü güzel kullanıyor. 2000 devirde turbo açıyor. uzun yolda 120-130 km/h arabası. 150 km/h e doğru müthiş yakıt harcıyor.
ben pahalı bir şehir jipi değil, doğa hobileri olan biri olarak yük taşıma ve 4x4 fonksiyonları etkin ve fiyatı uygun olan bir araç peşindeydim. ford rangerde karar kıldım. genel olarak ford marka araçların 2. elleri biraz dha uygun oluyor. daha şehir tarzı birşey istiyorsanız ilk seçenek olmayabilir.
ama ben kamyonetimi çok seviyorum. kullanması çok keyifli
Üç yıl aralıksız kırsalda kullandım (2010 yılına kadar)kasada bir miktar ağırlık ile nefis bir keyif alırsınız performansından..
Kalkışlrı ve hızlanma süreleri enfes..

Valla magnumcu arkadaşların hemen hemen hepsi debriyajdan şikayetçiler bizim girip çıktığımız yerlerin çok başlarında her l200 den dumanlar çıkıyo :smiley:

Merhaba Hırçın Karadeniz arkadaşım, dikkat et arabanda orman ürünü var gerçi plakan 81 sen orman mevzuunu bilirsinde bir işgüzara denk gelirsen sıkıntı yaşarsın.Bir arkadaşım ormantadan mantar topladı diye 6 aylık kamyonu el koyulup satışa çıktı.
Herşey gönlünce olsun benimki ufak bir hatırlatma idi.Kal sağlıcakla.

R.S.S.' Alıntı:
[imgzoom]http://img190.imageshack.us/img190/2892/16688618185467885771387.jpg[/imgzoom]
[imgzoom]http://img687.imageshack.us/img687/7156/16513718185480286081387.jpg[/imgzoom]

Merhabalar;
2004 Ford Ranger 4x4 XLT araç sahibiyim...Yaklaşık 1 senedir aracı kullanmaktayım..Gayet memnunum.

merhaba aracınız çok güzel kazasız belasız kullanın ben sizden tampon ve tavan aparatını nereden aldınız , birde sanırım yükseltme kiti var hangi marka ve nereden aldınız merak ediyorum bende'de 2004 ranger 4x4 var ona da biraz modifikasyon yapmak istiyorum ama pek parça bulamadım yardımcı olursanız sevinirim..

Merhaba,
Aracın tamponları kendim yaptım.Aracın yükseltme işlerini Kartal Sanayide Akif Usta (mak oto ranger) tarafından yapılmıştır.Tavan barlarını kendim getirtiyorum.Detaylı bilgi almak istersen telim:0532 351 9746 ismim Ramazan

Süper görünüyor...
Kazasız belasız sürüşler temenni ederim.
4X4 hayalimi süslüyor; geçenlerde ekonomik olarak yeterlilik konumundaydım gene çıktı birşeyler yaza ertelemek zorunda kaldım ; Nasip Kısmet :(

R.S.S.' Alıntı:
Merhaba,
Aracın tamponları kendim yaptım.Aracın yükseltme işlerini Kartal Sanayide Akif Usta (mak oto ranger) tarafından yapılmıştır.Tavan barlarını kendim getirtiyorum.Detaylı bilgi almak istersen telim:0532 351 9746 ismim Ramazan

Ramazan merhaba,
ben burak (üçler'den) aracını gördüm yakından inceledim güzel araç hayırlı olsun çamurlu günler dilerim.

selam arkadaşlar 2001 madel turbo ranger var fiyati ortalama 14500 tl 35000 km de motor yarım dedi kullanan kişi
vinç dahil saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,763
Kayıtlı Üye Sayımız
166,579
Kaydolan Son Üyemiz
Esra elçin

SON KONULAR

Geri