Ford Ranger 4x4

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mantar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 439
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 206,950

Etiketler

Ynt: Ford Ranger 4x4

iyi akşamlar rangerciler iş yerimizde kullanmak için 2008 model civarı bir ranger almak istiyoruz ben off road merakım dolayısıyla 4x4 olsun istiyorum 4x4 modellerde vergi nasıldır şirket aracı olunca vergi düşüyormu 4x2 ufak çaplı arazi gezilerinde tatmin edermi araç normalde arazide kullanılmayacak madeni yağ işi yapıyoruz getir götür işlerinde kullanılacak

Merhaba arkadaşlar,
Son iki aydır Çanakkale'de yaşıyorum.Ençok Ranger'i burada gördüm.Servisten yardım istedim telefonlarını verinde toplanıp tanışalım dedim fakat olumlu sonuç alamadım bana söylenen << onların çoğu iş güç sahibi kişiler bu gibi şeylere zamanları olmaz belki bir iki kişi bulabilirsiniz >>
Eğer aramızda bu yazıyı okuyan Çanakkale'li arkadaşlarımız var ise haberleşelim.Herkese iyi akşamlar.

rangercılar nerde diye sormuyorum herkes bişeylerle meşguldur çünkü bende uzun zamandır giremedim malum iş hayatı artık fırsatım olur buralardayım görüşmek dileğiyle :D :D :D

Merhaba,
3-4 gündür ranger kullanııyorum. 2008 bir 4x4 aldım. çatalcada bir arazim var. hobi amaçlı meyve yetiştiriyor ve çok zaman geçiriyorum. kışın traktör yolunda ciddi çamurlu çukurlar oluşuyor. dün bizim araziye yük götürdüm. üzerindeki yükle harika bir perfpormans verdi. yol tutuşu çok daha iyi olyor en az 150 kg arkada olunca yol tutuş bambaşka oluyor. bütün bu pick uplarda aynı durum var.. 4L modunda arkası yüklü şekilde rampayı yavaş ama çok sağlam adımlarla aldı. o sıradaki yüksek torku kullanırken hissedebiliyorsunuz.
kullanırken biraz kamyon havası veriyor. ben bu tarzını çoık seviyoprum. her ne kadar günlük de bu aracı kullanacak olsam kamyon benzeri hissi çok keyifli. 4x4'de çok başarılı ve motor gücünü güzel kullanıyor. 2000 devirde turbo açıyor. uzun yolda 120-130 km/h arabası. 150 km/h e doğru müthiş yakıt harcıyor.
ben pahalı bir şehir jipi değil, doğa hobileri olan biri olarak yük taşıma ve 4x4 fonksiyonları etkin ve fiyatı uygun olan bir araç peşindeydim. ford rangerde karar kıldım. genel olarak ford marka araçların 2. elleri biraz dha uygun oluyor. daha şehir tarzı birşey istiyorsanız ilk seçenek olmayabilir.
ama ben kamyonetimi çok seviyorum. kullanması çok keyifli

[imgzoom]http://img190.imageshack.us/img190/2892/16688618185467885771387.jpg[/imgzoom]
[imgzoom]http://img687.imageshack.us/img687/7156/16513718185480286081387.jpg[/imgzoom]

Merhabalar;
2004 Ford Ranger 4x4 XLT araç sahibiyim...Yaklaşık 1 senedir aracı kullanmaktayım..Gayet memnunum.

hilüxcü osi' Alıntı:
vallaha ben 2004 mazda 4x4 ümü satıp 2003 mıusibishi magnum 4x4 aldım.yok mazda çok yakar yok ford çok yakar diyorlar ama inanın alakası yok.magnum rangerden de mazdadan da çok yakıyor.tabi diyer aksamlarına şimdilik bişey diyemem ama yakıtta kesinlikle mıtsubishi fazla yakıyor..
quote]  mrb bende bu aralar bir pickup almak üzereyimm kalbim ranger thunder diyor ama magnum tavsiedenler de çok kulanıcı olarak magnum nasıl sizce ranger a göre..ranger tutkunları sizlerinde tavsiyelerini bekliyorum bu iki araç arasında kararsızım teşekkürler..

yasalğüç' Alıntı:
mrb bende bu aralar bir pickup almak üzereyimm kalbim ranger thunder diyor ama magnum tavsiedenler de çok kulanıcı olarak magnum nasıl sizce ranger a göre..ranger tutkunları sizlerinde tavsiyelerini bekliyorum bu iki araç arasında kararsızım teşekkürler..
sanırım ben bu konuya uzun uzun cvp verdim.magnumun enjöktör memelerini deyiştirdikten sonra mazdanın da fordun da mıtsubishininde aralarında nerdeyse fark olmadığını bizzat gördüm

tecrübe ettim....

hilüxcü osi' Alıntı:
sanırım ben bu konuya uzun uzun cvp verdim.magnumun enjöktör memelerini deyiştirdikten sonra mazdanın da fordun da mıtsubishininde aralarında nerdeyse fark olmadığını bizzat gördüm

tecrübe ettim....evett uzun uzun cevap vermiştinizz teşeşküredyorum bir de ranger ciların tarfından yaklaşalım dedim..

yasalğüç' Alıntı:
mrb bende bu aralar bir pickup almak üzereyimm kalbim ranger thunder diyor ama magnum tavsiedenler de çok kulanıcı olarak magnum nasıl sizce ranger a göre..ranger tutkunları sizlerinde tavsiyelerini bekliyorum bu iki araç arasında kararsızım teşekkürler..

Bayram bey benim tavsiyeme gerek yoktur umarım generali çok yakından tnıyorsun ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR