hilüxcü osi' Alıntı:vallaha ben 2004 mazda 4x4 ümü satıp 2003 mıusibishi magnum 4x4 aldım.yok mazda çok yakar yok ford çok yakar diyorlar ama inanın alakası yok.magnum rangerden de mazdadan da çok yakıyor.tabi diyer aksamlarına şimdilik bişey diyemem ama yakıtta kesinlikle mıtsubishi fazla yakıyor..
sanırım ben bu konuya uzun uzun cvp verdim.magnumun enjöktör memelerini deyiştirdikten sonra mazdanın da fordun da mıtsubishininde aralarında nerdeyse fark olmadığını bizzat gördümyasalğüç' Alıntı:mrb bende bu aralar bir pickup almak üzereyimm kalbim ranger thunder diyor ama magnum tavsiedenler de çok kulanıcı olarak magnum nasıl sizce ranger a göre..ranger tutkunları sizlerinde tavsiyelerini bekliyorum bu iki araç arasında kararsızım teşekkürler..
hilüxcü osi' Alıntı:sanırım ben bu konuya uzun uzun cvp verdim.magnumun enjöktör memelerini deyiştirdikten sonra mazdanın da fordun da mıtsubishininde aralarında nerdeyse fark olmadığını bizzat gördüm
tecrübe ettim....evett uzun uzun cevap vermiştinizz teşeşküredyorum bir de ranger ciların tarfından yaklaşalım dedim..
yasalğüç' Alıntı:mrb bende bu aralar bir pickup almak üzereyimm kalbim ranger thunder diyor ama magnum tavsiedenler de çok kulanıcı olarak magnum nasıl sizce ranger a göre..ranger tutkunları sizlerinde tavsiyelerini bekliyorum bu iki araç arasında kararsızım teşekkürler..