Ford Mustang

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,275
Ynt: Ford Mustang

Sizin duygularınız kadar eski ve derin hisler içinde olmasamda benim için çok etkileyici. Güzel bir sevda bu. Hayallerinize kavuşmanız dileğiyle. ;)

Etiketler

Bunlarda benden, sizlerinde bildiği üzere en meşhur mustang olan 1967 model Ford Mustang Shelby GT 500'ün yani eleanorun çok özel fotoğrafları ve bilgileri :smiley: Kırmızı "Go Baby Go" butonuna bayılıyorum ben özellikle :smiley:

engine Ford Racing Crate Engine w/Aluminum GT-40 Heads
position Front Longitudinal
aspiration Natural
valvetrain DOHC, 4 Valves per Cyl w/Variable Inlet Geometry
fuel feed 650 CFM Holley Carburetor
displacement 5752 cc / 351 cu in
compression 9.0:1
power 287.1 kw / 385 bhp
hp per litre 62.59 bhp per litre
torque 511.14 nm / 377 ft lbs @ 4500 rpm
drive wheels RWD w/Lincoln Differential
body / frame Unit Steel
front wheels F 43.2 x 20.3 cm / 17 x 8 in
rear wheels R 43.2 x 20.3 cm / 17 x 8 in
front tire size P245/40ZR17 Goodyear Eagle F1
rear tire size P245/40ZR17 Goodyear Eagle F1

1967_Ford_MustangFastbackEleanor1.jpg

1967_Ford_MustangFastbackEleanor2.jpg

1967_Ford_MustangFastbackEleanor3.jpg

yalnız bu gençler sadece düz ve uzun yollar için ideal..memleketimde ki yollarda bu genç sadece ağlar...
ha birde mustang'in son cobra kasasından bir arkadaşımız almış plakasını da " 34 BERGAMALI XX" yaptırmış...
Kendisine en derin sevgilerimi iletip alkışlıyorum...

GT500'ü ELANOR'a çevirme kitinin satıldığı yeri biliyorum ABD'de :smiley: adresi ve dosyaları veririm ama önce GT500'ü görelim :D

Shelby modifikasyonda klasikleşmiştir en iyilerindendir.... ama yine mustanglerle oynayan Saleen diye bir şirket var ki

http://www.saleen.com/
http://www.youtube.com/watch?v=mUXAR4H94FA&feature=related

Amerikada otoparkta çalışırken bir Mustang Cobra GT test etme şansı bulmuştum, o arabanın verdiği heyecan bambaşkaydı, tüm Porsche lerden daha iyi hızlanıyordu (belki de üstü açık bir Cobra GT öyle hissettiriyordu :smiley: ) yalnız tam bir vahşi at gibi dizginleri tutmak hiç kolay değil, alman spor araçları gibi yola yapışmıyor, aşırı gücü çok da fazla kontrol etmeye çalışmamışlar kanımca.
Bu arada otopark içinde yaklaşık 100 kez ileri geri oynadıktan sonra etraf lastik yanığı kokmuştu :smiley: burdan çıkarılacak ders bizim otoparka araba bırakılmazmış :smiley: eeheheheheh

Mert daha ne istiyorsun kardeşim :D O araçla 100 kere ileri geri yapmak herkese nasip olmaz..
Ben olsam mesleği bırakmazdım :D

gerçekten güzel meslekti :smiley: ama pek gelecek vaad etmiyordu, sonuçta kahyasın işte :smiley: Bigisayar Mühendisliği diploması ile baş kahya yaparlardı artık beni :smiley:
ama çok eğlenceliydi, San Francisco'nun en gözde yerindeydik, en son çıkan modelleri test ediyorduk, Maybach bile gelmişti bi gün
en heyecan veren araç ise kesinlikle Mustang Cobra idi

isteyen varsa satılık çok güzel ve uygun bitane var sahibindende adam tüm parçaları sıfır amerikadan getirtmiş bımış ustalardan herşeyiyle sıfır kaporta falan çok iyi bi boya bide toplama kalmış 6 lira istiyor ilgilenen varmı ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,741
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

SON KONULAR

Geri