Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yayiyayayu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,258
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 182,194
Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

seyyah-34' Alıntı:
Yaşar kardeşim bütün şaseli şasesiz araçların hareket halinde bir esneme durumu vardır bu olay yol durmuna göre bazen çok fazla bile olabilir. Şimdi karavanın olduğu ,hareketsiz durduğu yerde kullanacağınız bir çok farklı yapıştırıcı veya silikonlar, açık ve ara kapama derzlerini seçerken bu esnemeyi oldukça dikkate alarak yapıştırıcı konum ve durumlarını nerelerede kullanılabileneceğini çok iyi düşünüp kullanılmalı diye geçiyor aklımdan.Hani bu sarsılmalar ve aşırı esnemeler ile çatlamalar yapmaması içinki sizin aracın haricindeki karavan bölümü gerçekten çok esneme görecek bir yapı tarzında.Siz yokken ben aracınızın içini Yusuf kardeşim ile inceleme fırsatı bulduğumda bunun farkına vardım şimdi işin sırası buraya geldiği için değinmek istedim.
Yaşar kardeşim kolaylıklar ve başarılar diliyorum.
Kemal bey çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı dikkat edicem sizlerin sayesinde inşallah olacak diyorum her türlü fikre açığım şurada sorun var derseniz düzeltmeye çalışırım alınganlık yapmam desteklerinizi bekliyorum bu arada sizin gezilerinizide dikkatle takip ediyorum yazmaya fırsat bulamıyorum

Etiketler
Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

yayiyayayu' Alıntı:
Levent usta çok teşekkür ederim marangoz atasözünü elimden geldiğince yerine getirmeye çalışıcam zımpara 180 kullanıyordum 220 bulamadım bugün tekrar bakayım evye biraz ağır oldu idare edicez artık 10 kg den dolayı bende bozmak istemiyorum mazotuda yaksın artık ne yapalım gülü seven dikenine katlanır ;D ;D ;D önerileriniz fikirleriniz benim için çok kıymetli desteklerinizi bekliyorum ben her türlü fikre açığım olumlu olumsuz :D :D :D bu ara ustalık kim ben kim ben çırağım ;D ;D ;D

Yaşar ustam 180 kalın gelir çizer, 220no su zımparası kullan ve zımparanı hep ağacın suyuna göre yap ters zımpara yapma sonra bu çizikleri ne yapsan kapatamazsın

buralpdi' Alıntı:
Yaşar ustam 180 kalın gelir çizer, 220no su zımparası kullan ve zımparanı hep ağacın suyuna göre yap ters zımpara yapma sonra bu çizikleri ne yapsan kapatamazsın
Tamamdır levent usta bugün zımpara bakamadım yarın alıyorum ağacın suyuna göre yapıyorum

4 metre 8 metre kare yapıyor mineflo aldım 50 tl yapıştırıcısı 15 tl banyoya tek parça halinde uygulama yapmaya çalıştık tavan kaplamasını kapı takıldıktan sonraya bıraktım biraz zor oldu ama olacak zannediyorum sırada tekne montajı var yavaş yavaş elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz fikir ve önerilerinizi bekliyorum

IMG_5357.jpg

Yaşar, banyoyu muşambamı kapladınız.? hem güzel görünüyor hemde kesin su geçirmez...

atiladi' Alıntı:
Yaşar, banyoyu muşambamı kapladınız.? hem güzel görünüyor hemde kesin su geçirmez...
Atilla abi merhaba
Mineflo kapladık çok uğraştırdı hala işimiz bitmedi güzel olacak inşallah desteklerinizi fikirlerinizi bekliyorum teşekkür ederim

Zinox jel akü ölçüm kalibrasyon verileri bu değerler 180 ah değerleri ben 225 ah sipariş verdim muhtemelen yarın alabilirim

180 Ah Derin Deşarj 2.jpg

buralpdi' Alıntı:
Levent ustam 220 no zımpara aldım akşam yarı zımparasını hallettim diğer yarıyı bugün yapmayı düşünüyorum bilgi için tekrar teşekkür ederim :D :D :D

Yaşar usta kolay gelsin, zımparadaki farkı zaten hissetmişsindir,
akünde hayırlı olsun güle güle kullan, biraz uzağa koymuşsun 6m. kablo çekeceğini yazmışsın,
daha yakında bir yer yokmuydu

buralpdi' Alıntı:
Yaşar usta kolay gelsin, zımparadaki farkı zaten hissetmişsindir,
akünde hayırlı olsun güle güle kullan, biraz uzağa koymuşsun 6m. kablo çekeceğini yazmışsın,
daha yakında bir yer yokmuydu
Levent ustam saol farkı hissettim desteğin için teşekkürler eee usta ;D ;D ;D uzaktanda olsa yardımı oluyor
Aküye gelince akü biraz önce eve geldi teslim alındı ben daha görmedim
mesafeyi tahmini söyledim sigorta kapı yanında aküyüde sigortaya yakın koyuyorum 6 metre olmasada 5 metre vardır

yayiyayayu' Alıntı:
Levent ustam saol farkı hissettim desteğin için teşekkürler eee usta ;D ;D ;D uzaktanda olsa yardımı oluyor
Aküye gelince akü biraz önce eve geldi teslim alındı ben daha görmedim
mesafeyi tahmini söyledim sigorta kapı yanında aküyüde sigortaya yakın koyuyorum 6 metre olmasada 5 metre vardır

bilenler cevap verir gerçi fakat akü kablosu nekadar kısa olursa o kadar iyi diye biliyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR