yayiyayayu
Azmin zaferi,hedefe adım adım!!!!!!!!!
Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)
Kemal bey çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı dikkat edicem sizlerin sayesinde inşallah olacak diyorum her türlü fikre açığım şurada sorun var derseniz düzeltmeye çalışırım alınganlık yapmam desteklerinizi bekliyorum bu arada sizin gezilerinizide dikkatle takip ediyorum yazmaya fırsat bulamıyorumseyyah-34' Alıntı:Yaşar kardeşim bütün şaseli şasesiz araçların hareket halinde bir esneme durumu vardır bu olay yol durmuna göre bazen çok fazla bile olabilir. Şimdi karavanın olduğu ,hareketsiz durduğu yerde kullanacağınız bir çok farklı yapıştırıcı veya silikonlar, açık ve ara kapama derzlerini seçerken bu esnemeyi oldukça dikkate alarak yapıştırıcı konum ve durumlarını nerelerede kullanılabileneceğini çok iyi düşünüp kullanılmalı diye geçiyor aklımdan.Hani bu sarsılmalar ve aşırı esnemeler ile çatlamalar yapmaması içinki sizin aracın haricindeki karavan bölümü gerçekten çok esneme görecek bir yapı tarzında.Siz yokken ben aracınızın içini Yusuf kardeşim ile inceleme fırsatı bulduğumda bunun farkına vardım şimdi işin sırası buraya geldiği için değinmek istedim.
Yaşar kardeşim kolaylıklar ve başarılar diliyorum.