Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yayiyayayu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,258
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 182,186
Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

;D ;D ;D

17042010407.jpg

Etiketler

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

Yaşar abi,kapaklarıda takmışssın.İşi bitrmişin sen ,hadi hayırlısı az kalmış.

Yaşar, kolay gelsin..Gazlı amartisörler güzel olmuş, herhalde amortisör kapağı açtığında kapak kapanmasın açık kalması için itme yönünde diye düşünüyorum, peki kapağı kapattığın zaman aynı amartisör çekme yönündemi çalışıyor, yoksa kapalı durması için ayrı bir kilitmi takacaksanız.??

Yaşar abi amortisörün uymasına sevindim başından beri bu fikri sunduğumda tereddütler vardı, kapak ölçülerinden dolayı bunu
halletmişsiniz gayet güzel olmuş .Bence karavanda uygulanması için güzel bir sistem.

kuşçusebo' Alıntı:
Yaşar abi,kapaklarıda takmışssın.İşi bitrmişin sen ,hadi hayırlısı az kalmış.
Sebahattin kardeşim saol tek kapak taktık denedik diğer kapaklar sonra takılacak

atiladi' Alıntı:
Yaşar, kolay gelsin..Gazlı amartisörler güzel olmuş, herhalde amortisör kapağı açtığında kapak kapanmasın açık kalması için itme yönünde diye düşünüyorum, peki kapağı kapattığın zaman aynı amartisör çekme yönündemi çalışıyor, yoksa kapalı durması için ayrı bir kilitmi takacaksanız.??
Saol abi...kapak açık kalması için itme yönünde kapattığım zaman aynen dediğin gibi çekme yönünde çalışıyor ayrıca kilit sistemine gerek kalmadı

ilker 72' Alıntı:
Yaşar abi amortisörün uymasına sevindim başından beri bu fikri sunduğumda tereddütler vardı, kapak ölçülerinden dolayı bunu
halletmişsiniz gayet güzel olmuş .Bence karavanda uygulanması için güzel bir sistem.
İlker kardeşim saol verdiğin fikri uygulayabildik çok iyi oldu benim gazlı amortisörü çok istediğimi biliyorsun çok sevinçliyim çokkkkkkk ;D ;D ;D

Mutlu sona adım adım yaklaşıyorsunuz yani. Kolaylıklar diliyorum. Yaz geldiğinde hele bir yollara düşün tüm bu sıkıntıları bir anda unutursunuz.

derindeniz1' Alıntı:
Mutlu sona adım adım yaklaşıyorsunuz yani. Kolaylıklar diliyorum. Yaz geldiğinde hele bir yollara düşün tüm bu sıkıntıları bir anda unutursunuz.
Güzel temennileriniz için çok teşekkür ediyorum Sayın derindeniz sıkıntılar unutulacak gibi değil ama unutmaya çalışacağım

Tamamen unutma,günün birinde ben de uğraşmıştım birşeylerle deyip tebessümle anarsın.Geçmişsiz gelecek olmaz.Yusuf kardeşime de sana da selam gönderiyorum Güzel İzmir'den.Kolaylıklar.

derindeniz1' Alıntı:
Tamamen unutma,günün birinde ben de uğraşmıştım birşeylerle deyip tebessümle anarsın.Geçmişsiz gelecek olmaz.Yusuf kardeşime de sana da selam gönderiyorum Güzel İzmir'den.Kolaylıklar.
çok teşekkür ediyorum bu günler hatıra olarak kalır bizlere tebessümle anarız haklısınız
bende sizlere selam gönderiyorum ilginiz için tekrar teşekkür ederim güzel izmiri gezmeyi planlıyorum belki bir yerlerde görüşürüz

Yaşar Bey,
Karavanınız çok güzel oluyor. Bir sorum olacak. Gazlı amortisörler karavandaki diğer dolaplar içinde kullanılabilirmi? Nereden vede ne kadar paraya temin ediliyor?(daha önce sözü edilmiş bir konuysa özür dilerim.kaçırmış olabilirim)

kenan akca' Alıntı:
Yaşar Bey,
Karavanınız çok güzel oluyor. Bir sorum olacak. Gazlı amortisörler karavandaki diğer dolaplar içinde kullanılabilirmi? Nereden vede ne kadar paraya temin ediliyor?(daha önce sözü edilmiş bir konuysa özür dilerim.kaçırmış olabilirim)
Kenan bey çok teşekkür ederim
gazlı amortisörler diğer dolaplarada uygulanabiliyor mobilya malzemeleri satan yerlerden temin edebilirsiniz fiyatı 2 tl gibi

bugün banyoya çalıştık macun çektim emin adımlarla ilerliyoruz olacak

IMG_5370.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR