yayiyayayu
Azmin zaferi,hedefe adım adım!!!!!!!!!
Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)
;D ;D ;D
;D ;D ;D
Sebahattin kardeşim saol tek kapak taktık denedik diğer kapaklar sonra takılacakkuşçusebo' Alıntı:Yaşar abi,kapaklarıda takmışssın.İşi bitrmişin sen ,hadi hayırlısı az kalmış.
Saol abi...kapak açık kalması için itme yönünde kapattığım zaman aynen dediğin gibi çekme yönünde çalışıyor ayrıca kilit sistemine gerek kalmadıatiladi' Alıntı:Yaşar, kolay gelsin..Gazlı amartisörler güzel olmuş, herhalde amortisör kapağı açtığında kapak kapanmasın açık kalması için itme yönünde diye düşünüyorum, peki kapağı kapattığın zaman aynı amartisör çekme yönündemi çalışıyor, yoksa kapalı durması için ayrı bir kilitmi takacaksanız.??
İlker kardeşim saol verdiğin fikri uygulayabildik çok iyi oldu benim gazlı amortisörü çok istediğimi biliyorsun çok sevinçliyim çokkkkkkk ;D ;D ;Dilker 72' Alıntı:Yaşar abi amortisörün uymasına sevindim başından beri bu fikri sunduğumda tereddütler vardı, kapak ölçülerinden dolayı bunu
halletmişsiniz gayet güzel olmuş .Bence karavanda uygulanması için güzel bir sistem.
Güzel temennileriniz için çok teşekkür ediyorum Sayın derindeniz sıkıntılar unutulacak gibi değil ama unutmaya çalışacağımderindeniz1' Alıntı:Mutlu sona adım adım yaklaşıyorsunuz yani. Kolaylıklar diliyorum. Yaz geldiğinde hele bir yollara düşün tüm bu sıkıntıları bir anda unutursunuz.
çok teşekkür ediyorum bu günler hatıra olarak kalır bizlere tebessümle anarız haklısınızderindeniz1' Alıntı:Tamamen unutma,günün birinde ben de uğraşmıştım birşeylerle deyip tebessümle anarsın.Geçmişsiz gelecek olmaz.Yusuf kardeşime de sana da selam gönderiyorum Güzel İzmir'den.Kolaylıklar.
Kenan bey çok teşekkür ederimkenan akca' Alıntı:Yaşar Bey,
Karavanınız çok güzel oluyor. Bir sorum olacak. Gazlı amortisörler karavandaki diğer dolaplar içinde kullanılabilirmi? Nereden vede ne kadar paraya temin ediliyor?(daha önce sözü edilmiş bir konuysa özür dilerim.kaçırmış olabilirim)