Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)
Değerli Kardeşim Yaşar Bey karavanını keyifle süreceğin günleri özlediğini belirtmişsin.Dilerim en kısa zamanda keyifle sürersin karavanını.Fakat bakıyorum da bu süreçte bir karede olsun fotoğrafını göremedim.Kaynakta Yusuf, taşlamada yusuf, arabanın altında kıvılcı huzmeleri altında yine Yusuf... Bilmem ve karışmam da haddim de değil.Fakat al eline matkabı dekopajı da özlediğin günlere kavuşmak için iki karede de seni görelim.Gayretinize saygı duyarım.Hele Yusufun ADETE CANSİPERANE çalışmasını her zaman alkışlarım.Sanırım sen ihaleyiYusuf' a verdiğn için göremiyorum ortalıkta.Her ne hal ise,bir an önce balığa doğaya koşacaksan iki kıvılcım da sen al gözüne gözüne kaynak makinası arkından,jet taşı kıvılcımından...Böyle karavanı diriltmek gerçekten emek işi.ALLAH emeğinizi karşılğını versin derim.İyi çalışmalar.Saygılarımla. Not: Sözlerim bu çalışmayı ve emeği geçenleri takdir ettiğmdendir.Çünkü bu forumda bunca emek yoğun ve gayretli çalışmayı herkesin takdirle,merakla ,sabırla ve alkışla karşıladığını tahmin ediyorum.Helal olsun Yusuf (USTA)... Bu sözlerim ne bir iltifat nede bir menfaat içermez.Dostane ve takdirle söylenmiş sözlerdir.İyi çalışmalar ve çalışanları her zaman yüreklendirilmeli ve takdir edilmelidir.İş bu emeğe değer mi değmez mi bu da başka bir konudur.Benim yeni aracım bir basiretsiz elde ve atölyede nasıl hurdaya namzet bir araç olduysa sizin bu araç neredeyse hurdadan ve küllerinden yeniden doğuyor.Bu bir özverinin verdiğİ avantajdır.İçtenlikle bu çalışmayı kutlarım...