Ynt: Ford Explorer Hakkında
Selamlar arkadaşlar.bir hafta önce 06 plakalı ilk sahibinden tamamı ile orjinal,boyasız kazasız,sorunsuz,tek civatasına anahtar değmemiş bordo explorer satın aldım.Eşim sağolsun ben bu öküz arabasını kullanmam diyor ilgilenirseniz satmayı düşünebilirim.Ben araca hasta oldum aldım.Sadece meraklısına.Saygılar kolay gelsin.Not:daha plakası bile değiştirilmedi.
sisdagili61' Alıntı:Merhaba arkadaşlar,
Bu güne kadar birçok araba sahibi oldum, bunlar 0 km olduğu gibi 20 li yaşlarda olanlarıda oldu.Yaş benim için hiç önemli olmadı heleki 76 model 115 kasa 230-4 bir arabam vardı resmen kusursuzdu.Kısaca yaş önemli değil bence eski araba olmaz bakımlı veya bakımsız araba olur.
Arabamı sattım niyetim DEFENDER satınalmaktı fakat ihaledeki fiyat 18.000TL +KDV birsürü kişi vuracak belki 30.000-35.000TL ye çıkacak sonra birsürü masraf bilmem ne olacak gerçi sevdiğim bir araba sadece şimdilik geciktirmeye karar verdim.
Niyetim FORD EXPLORER almak 97 veya 98 model belki 2000 olabilir.Bu arabalar zaten ilk sahipleri akçeli kişiler olduğundan ilk sahibini veya ikinci sahibini bulup alabilmek bence en akıllıcası diye düşünüyorum.
Eğer bildiğiniz sahibinden olmak şartıyla gerçekten düzgün temiz kullanılmış bir araç var ise ve bana önerirseniz satınalabilirim ve aranıza katılırım.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
Selamlar arkadaşlar.bir hafta önce 06 plakalı ilk sahibinden tamamı ile orjinal,boyasız kazasız,sorunsuz,tek civatasına anahtar değmemiş bordo explorer satın aldım.Eşim sağolsun ben bu öküz arabasını kullanmam diyor ilgilenirseniz satmayı düşünebilirim.Ben araca hasta oldum aldım.Sadece meraklısına.Saygılar kolay gelsin.Not:daha plakası bile değiştirilmedi.