Fikirleriniz benim için önemli...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beyaz24kartal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,834
Ynt: Fikirleriniz benim için önemli...

syn Savaş Tanır zaten her konuda hemfikir olmamız imkansız bu forumun amacıda farklı düşüncelerin herkese göre doğru yönlerini almak benim arkadaşa anlatmak istediğimde oydu 20 bine ancak bukadar kaliteli bir araç alabilir bakın sorunsuz demiyorum kaliteli diyorum sonuçta 20 bine alacağı sıfır bir araç daha az sorunlu olacaktır ancak aynı keyfi vermeyeceğine eminim.

Etiketler

Pardon hocam ben gökan arkadaşla karıştırdım o freelanderdan çok çekmiş de

neden hiç kimse söylemedi bilmiyorum ama bence vitara 1.6 sizin için biçilmiş kaftan 20000 tl yede temiz araç bulursun saygılar...

nedendir bilmem ben vitaraya hiç ısınamadım arkadaş düşünürmü bilmem bu arada biz tartışıyoruz arkadaş kayıplara karıştı ;D

Ben konyalıyım ama şuan hopadayım bunu demek istediğiniz yolları bildiğimi söylemek için söyledim freelanderı da yabana atmayalım lütfen:smiley:

çok haklısın İstanbul da da geçiyor. Demem o ki frelender tartışılmasız güzel araç ama parça bulunabilirliği ve fiyatları göz önüne alırsak (ordu için konuşuyorum) bence vitara. aslında koyu bir nivacıyım ama arkadaş özellikle yakıt belirttiği için bence vitara.

Olurmu hocam tartışılmaz tabiki tartışılır sonuçta işletme giderleri yüksek bunu kabul etmeyen yok Gülü seven dikeninede katlanır.Ama çok bi fark olduğunu düşünmüyorum.Aracın masrafı tamamiyle kullanıcıya bağlı tabi herkesin şahsi görüşüdür saygımız var.

Ben ilk yazımda vitara yada crv demiştim.Ama lr yi es geçmemek lazım.Evet işletim maliyeti bir nebze yüksek olabilir ama imajı bunu telafi ediyor bence.Bu arada dün arkadaşa 2006 model 26 bin e ankarada vitara aldık.Tek kapı.Sakın tek kapılı vitara almayın.Arkaya çıtıpıtı 2 kız yada en fazla 12 yaşına kadar çocuklar oturabilir.Bagaj ise az değil YOK.

4 kapıdan bahsediyordum bende.3 kapılar genelde hard off-road amaçlı kullanılıyor zaten. gerçi ben 3 kişilik mini çekirdek aile olduğum için banada uyar tek kapı.

akın61' Alıntı:
4 kapıdan bahsediyordum bende.3 kapılar genelde hard off-road amaçlı kullanılıyor zaten. gerçi ben 3 kişilik mini çekirdek aile olduğum için banada uyar tek kapı.
Hocam bizde çekirdek aileyiz de benim çocuğun puseti yada örümceği yada arabası ;katlanınca dahi sığmaz o bagaja:smiley:Evet 4 kapılısı güzel.

3 kapı lrlerde var ama benim her zaman tercihim 5 kapılardır.Tabi paranız çok ise günlük kullanım için ayrı offroad için ayrı araçta alınabilir ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR