Fikirleriniz benim için önemli...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beyaz24kartal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,833

Etiketler

Ynt: Fikirleriniz benim için önemli...

Evet tüm yorumları dikkatlice okuyorum.
Ve bu yorumlar üzerine araç pazarlıklarım devam ediyor.
Honda crv - Vitara ve freelandır sıralamasıyla bakıyorum özellikle...
Landi sona atmamın nedeni tamamaen problemli yorumları 1,8 için
2,0 dizelede gücümüz yetmiyor malesef:((

Vitaracılar biraz bahsederlerse araçlarından yakıt bakım masrafları ve uzunyol ve miniofroad performansı hakkında.

akın61' Alıntı:
neden hiç kimse söylemedi bilmiyorum ama bence vitara 1.6 sizin için biçilmiş kaftan 20000 tl yede temiz araç bulursun saygılar...

Biraz daha + ve - lerinden bahsederseniz. Saygılar...

(LR)ci' Alıntı:
nedendir bilmem ben vitaraya hiç ısınamadım arkadaş düşünürmü bilmem bu arada biz tartışıyoruz arkadaş kayıplara karıştı ;D

Evet tüm yorumları dikkatlice okuyorum.
Ve bu yorumlar üzerine araç pazarlıklarım devam ediyor.
Sessizce dinliyorum öğretmenim derdikya okulda:smiley:))

(LR)ci' Alıntı:
Benim bahsettiğim tam off road dı ama tabi mantıklı olanı o:smiley: bu arada benim aracımda satılık düşünen arkadaşlar olursa görüşelim lryi çok övdük yanlış anlaşılmasın satım yine bir lr alıcam.
link:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-land-rover-freelander-2-o-td4-70777759/detay

Heh işte tamda bu...
Favorilerime çoktan eklemiştim bu aracıda ama.
Günahlarımız el vermiyor. 20.000peşin verip taksite girsem. 1-2 Yıl kadar araca binememde bakımda yaptıramam.
1,8 alsam 22-24 arası e bide3-4 belki5 masraf edecez gene geldi 28-30 a. İki ucu çoklu denklem . ??? ??? ???

Hocam inşallah beni dinlersin ve pişman olmazsın;Madem ki bu kadar denklem içindsin temiz bi 5 kapı suzuki al.Kesinlikle şaşma.Biz 15-20 jeep geziye gidiyoruz.Her marka model araç oluyor.Suzuki arazide iş görüyor.Bakmayın onun öyle şehirli durduğuna:smiley:Kedi gibi vallaha.Evet land ın iyisi iyi para, az paraya alacağınız masraf açar.Honda ise kırılgan birazHem hondanın off road a hazırlama konusunda hiçbir teçhizatını bulmazsınız bulup yaptırsanız da yakışmaz..Siz suzukiden şaşmayın.

vitara her konuda arazi performansını ıspat etmiş bir araç. 1,6 motor olması yakıt konusunda da diğerlerine göre daha cimri olmasını sağlıyor (lpg ile) zaten benzinli motorun bakımı dizele göre çok daha ucuz. açacağı arızalar dizele göre daha hafif. (e tabi sürücü hatalarını saymaz isek. 4 kapılı vitara ların konforu da gayet iyi . parça bulunabilirliği .. yani uzun lafın kısası 4 kapı enjeksiyonlu bir vitara......

akın61' Alıntı:
vitara her konuda arazi performansını ıspat etmiş bir araç. 1,6 motor olması yakıt konusunda da diğerlerine göre daha cimri olmasını sağlıyor (lpg ile) zaten benzinli motorun bakımı dizele göre çok daha ucuz. açacağı arızalar dizele göre daha hafif. (e tabi sürücü hatalarını saymaz isek. 4 kapılı vitara ların konforu da gayet iyi . parça bulunabilirliği .. yani uzun lafın kısası 4 kapı enjeksiyonlu bir vitara......
İşin ustasından da onay aldı görüşlerimiz.:smiley: Ama ben ne arıyorum offroad için?Zj arıyorum.96-97 temiz ama makul fiyaltlı bir araç için her sabah ilk işim sahibinden e bakmak.Biraz görüntü biraz ses vs de istiyorum.Ama işin aslı buna karar verene kadar vitara bakmıştım.gezilerde arkadaşların cherokee leri fikrimi çeldi:smiley:

outlaw06' Alıntı:
İşin ustasından da onay aldı görüşlerimiz. :smiley: Ama ben ne arıyorum offroad için?Zj arıyorum.96-97 temiz ama makul fiyaltlı bir araç için her sabah ilk işim sahibinden e bakmak.Biraz görüntü biraz ses vs de istiyorum.Ama işin aslı buna karar verene kadar vitara bakmıştım.gezilerde arkadaşların cherokee leri fikrimi çeldi:smiley:
estağfurullah hocam.... benim şimdiye kadar öğrendiğim birşey var 3 senelik offroad hayatımda VAR JAPON YOK SIKINTI

Ustam işin aslı dürüst olmak gerekirse off road a gidip de arıza yapma olasılığı her araçta çok yüksektir.Şimdi diyeceksin ki; e dikkat et, aracı kırma, çok zorlu yere girme vs.yetmiyor hocam!Mesela pajero dağ yolunda (offroad yaparken değil) debriyaj kilitledi araç viteste kaldı,yorulmuştu araç, veya cheroke saatlerce şovunu yaptı ama su geçişinde bilye su aldı dağıttı, l200 motor kilitledi.vs vs.vitara tepede oturdu ve def dağıttı resmen kırıldı yağları aktı.yani balığa gidnin kıçı ıslanır sözü misali off road a giden arızayı da göze alacak bence.önemli olan bakım, kırmadan kullanmaya özenmek, çıkacak olası masrafları da şimdiden kabullenmek:smiley:marka ne olursa olsun!

Merhaba arkadaşım,
Hepsi bütün arabalar güzel, Konyalı dostumuz aracını satıyor güzel aracını güzelce anlarmış kendisine hayırlı müşteriler diliyorum.
Hocam bende emekliyim maaşla geçinmenin nasıl olduğunu iyi bilenlerdenim size bir öneri acaba Hyundai Galloper II düşündünüzmü.Bakın bu arabaların makineleri ve gövdeleri sağlam ve ucuz Ordu'da Hyundai servisi olmalı onlara bir danış.
Birde araçlar bölümünde Hyundai başlığını bir oku derim.
Bakın size yok o arabalar alınmaz iş görmez filan derler benim şimdilik aracım yok sattım malum emeklilikte kira verip ünüversite de çocuk okutmak kolay değil, aklımda başka markalar vardı fakat dizel olduğu için bende Hyundai düşünüyorum sizde bir bakın derim.
Belki yolda sizi görürüm, nede olsa senede birkaç defa geçiyorum.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Herkese selamlar teşekkürler inşallah değerini bilen birine gider ama biraz yanlış anlaşılmışız amaç aracımızı satmak deyildi, arkadaşa yardımcı olmaktı.

Hepinize teşekkürler...
Araç alırken bitirme noktasına gelince parasını vermeden burada paylaşacağım aracımı ne dersiniz diye.
Hepiniz birbirinden tecrübeli abilersiniz.
Al derseniz hayırlaşacam.
Herkesin gönlüne göre versin Rabbim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR