Sn Niyazi Zorlu, güle güle kullanın, çok güzel görünüyor. Banyo bölümü bulanık çıkmış şofbeni tam göremedim. Markası, modeli nedir? Sorunsuz kullanabiliyor musunuz? Buzdolabınız 3 sistem mi? Enerji yetiyor mu?Benim karavanda 35 litrelik LPG tanki var,gaz olarak sohben ve ocakta kullanıyorum.Gazi tam tanka doldurmuyorum.Tahminen 20 litre dolduruyorum uzun süre kullanıyorum.Gaz almada mazot alırken problemsiz dolum yaptırıyorum.Isıtmada araçta vebosto kullanıyorum.^3000 metre yükseklikte konakladım hiç bir problem yaşamadım.yakıt mazot depodan.kar ve buz ortam.Yüksekte kullanmak için yükseklik kiti takılması gerekiyor.Ben taktırmıştım.Kesinlikle tavsiyemdir.Ben karavanı kışında kullanmaktayım.Güneş enerjisi 3*150 lık panel ve 90 amper 3 akü bulunmakta.imalat demir karavan tarafından yapılmıştır. 7500 km yol yaptım hiç bir sorun şimdilik yok.Selamlar.
Niyazi Bey sanırım emniyet için bagajda. Markasını ve modelini merak ettim. hele birde fotoğrafı varsa çok memnun olurumSofben banyoda değil.sofben yatak altı bağajda.buzdolaba 12 volt 110 litre manisa uzman sogutma yapımı UZMAN SOĞUTMA SANAYİ benim için yeterli oluyor.Benim kış kullanımda dahi enerji yeterli oluyor.kar yağarken panelle kapanmadıği sürece enerji üretiyor.
Şimdilik favorim truma ama ekonomim lpg sobayı dene diyorEğer Truma lpg Soba ve eberspacher arasında kalsam,Trumayi tercih ederdim,çünkü mazotlu isiticilarda mazot pompasınin tık tık sesi zamanla rahatsızlık verebilir
SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi