Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tayfunsozer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 817
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 172,634

Etiketler
Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

tge' Alıntı:
Himmmm :p

Güvec ! hicte fena görunmuyor. Ama ben askerken gece arkadaslarin avlamis olduklari tavsanlari Kuyuda pisirip Gusgusun uzerine
serpistiriyorlardi 20 yil gecmesine ragmen o guzel goruntu ve tadi unutmadim.

Bak simdi canim cekti ha ...

sevgilerle

Tge
:smiley: :smiley: :smiley:

Çıkartma yaptırdım...Hemde 2 tane...

ilk...

[attachment=1]

DSCF1087.jpg

tge' Alıntı:
Hakan bey,

Nihayet aramiza hosgeldiniz. evet nihayet dedim cunki sakarya serbest muhabbet kosesinde sizi ve aktivelerinizi gormekteydim.
araciniz masallah diri gorunuyor. Bendede SE 94 modeli var. memnunum.İstanbulda ki dostlarimizdan Salih Dalci da vinc, Cemal Onende hem vinc hemde offroad tamponu monte ettiler. acikcasi bende cok istemekteyim ama maalesef bu isler sirayla degil parayla oldugundan bir sure daha erteleme durumnuna girdim. hatta soyle guzel bir deyisim vardi kendilerine . onde salih ve arkamda cemal bey .bu durumda bana hic bir zeminde kalmak yok :p ;D :p
Su bagaj Portunuz İsmail ( mdr ) beyinkiyle ayni zannedersem. arka ayak ve monte islemini serbest muhabbet kosesinde bilgilendiriseniz sevinirim.
Tekrar aramiza hosgeldiniz
Tge
Herkese selamlar turgut bey ferozacılar sebet muhabbet linkini bulamadım fotolrı buraya yüklüyorum

DSC04564.jpg

DSC04563.jpg

DSC04562.jpg

DSC04559.jpg

Ersanim Ersanim ,

Buyuk gecmis olsun. bende Cumartesi gunu FEROZA min üstü acik olarak gec saatlere kadar turladim hay turlamaz olaydim. :p
bugun hertarafim tutlmus.
insallah ayin 1 e kadar duzelirim.

selamlar

Turgut

ismail beycim iyiaksamlar,

aracin super gorunuyor walla. Evet inanilmaz havali oluyor her yani acikken. cumartesi gunu kendimce cok degerli bir dostumla istanbulu gece gec saatlere kadar turladik. iyide oldu ...ama bu sabah nereden de turladim dedim hertarafim tutlumus. koca gun evdeydim egsersiz le tutuklugumu acmaya calistim. bu arada senin bagajin tavana vidali mi ?

selamlar
Tge

Merhaba Hakan bey,

fotolu aciklamaniz icin cok tesekkur ederim. bagaj hakikaten guzel duruyor. yalniz bu bagaj tavanda herhangi bir yere ( delik ) vidali mi?
sonra ikinci kriter benim garajimin yuksekligi..... yane bende aynisini uygularsam sorunsusza garaja giris ve cikis yapabilrmiyim.?? ekte garaj fotosunu ekliyorum ayrica bendede demri uzerinde 4 adet sis lambasi var onlar degmiyor. eger ayni yuksekligi sizin bagjlan kurtarabileceksem bende istiyorum o sepetten.
selamlarimla
Turgut[attachment=1][attachment=2]

ABCD0020.jpg

ABCD0019.jpg

buda sis lambali hali[attachment=1][attachment=2]

ABCD0008.jpg

ABCD0014.jpg

tge' Alıntı:
Merhaba Hakan bey,

fotolu aciklamaniz icin cok tesekkur ederim. bagaj hakikaten guzel duruyor. yalniz bu bagaj tavanda herhangi bir yere ( delik ) vidali mi?
sonra ikinci kriter benim garajimin yuksekligi..... yane bende aynisini uygularsam sorunsusza garaja giris ve cikis yapabilrmiyim.?? ekte garaj fotosunu ekliyorum ayrica bendede demri uzerinde 4 adet sis lambasi var onlar degmiyor. eger ayni yuksekligi sizin bagjlan kurtarabileceksem bende istiyorum o sepetten.
selamlarimla
Turgut[attachment=1][attachment=2]
Selamlar iyi akşamlar diliyorum bagajın bu görünümü esnetik olrak hoş duruyor am yaklaşık 10 cm daha minimum seviyey indire biliriz.
Bence bagaj üzerinde oynamaktansa resimde gördüğüm garaj kapısını üst profilini 10 ila 15 cm yükseltebilirsiniz siz nasıl isterseniz.
Resimde görmüş olduğunuz bagajı kendim yaptım hoşta durdu arç üzerinde monte işleminde ise aracın orjinalliğini bozmadan ve delmeden monte ettim kolay şekilde sökülüp takıla biliniyor.​

Turgut bey size şöylede yardımcı olabilirim aracın tavan şacınla sis lambasının üst noktası arasındaki ölçüleri verirseniz size net birşey söyleyebilirim.

sss.jpg

Himmm,
Peki hakan bey, sabahtan olcuyu alirim. aslinda bu haliyle rahat giriyor garaja ( sislambalar ile ) Bende arabayi delik desik etmeyi sevmem. hatta buradaki arkadaslarin bir kismi arka cam hizasinda bagajlik yerler oldugunu ve ( Z )bir paslanmaz ayakla kolayca bagaj takilabilecegini soylemislerdi. gerci ozel bir soru gibi olacak ama minumum kac liraya hall olur bu sepet ? tabi gergi telleri ile birlikte. birde su aralar islerim yogun .acikcasi daha tampon ve ust boya revuzyon isi var. insallah bir an once islerim hafiflerde kisa soyle guzelce sepetli vede revuzyonlu bir sekilde ormanlara dalarim.bayramda kismetse izmit tarafina gunubirligine ( asker arkadasim ) ziyaret etmek istiyorum. gelmisken siz degerli dostlarla da gorusmeyi arzu ederim.

saygilarimla

Tge

Sevgili Turgut,

Sanada geçmiş olsun, umarım yarına br işeyin kalmaz ve işe iki büklüm başlamazsın.

İki tane sepet yapmış ve kullanmış birisi olarak, sana sepet olarak düz bir platform öneririm, Hakan beyin sepeti aslında çok uygun, sadece üste doğru korkuluklar olmayacak, ben bir tane daha yaparsam kesin öyle yapacağım. İki ucu kancalı gerdirilebilen lastikler yukarıya konan eşyaları yeterince güçlü tutuyor, zaten korkuluklu sepette olsa aynı lastikli kancaları süratli giderken eşyalar uçmasın diye kullanmak gerekiyor. O korkuluklar olmayınca, yükseklik problemin olmayacak, ayrıca üste uzun bir kütük (kampta yakmak için), veya bir kano koymak istediğinde daha rahat yükleyebileceksin, rüzgarın korkuluklardan çıkardığı ses olmayacak.

Sevgiler

Ersan

Ersanim,

Bilgilerin icin cok tesekkur ederim. Evet dedigin mantikli. hem rüzgar sesini minumize etmis olacak. Sis lambalarimdan bu tecrubeye sahibim. hele borularin yan taraflarindaki bosluk ( delik ) islik sesi cikarircasina bir sesle seyhat etme durumu yasamistim. gerci zaman icersinde o delikleri tikayarak ve bantlayarak sesi bir nebze olsa kestim ama sislerin ve uzerine bagli oldugu borunun sesi devam etmekte.
Bu arada ZAFER BAYRAMİ hepimize kutlu olsun.

saygilarimla

Tge

beyler hepinize merhaba,yahu iki pervane takıp denizde kllanmayı düşüneniz varmı :D :D :D :D

Merhaba Mesut bey,
ben düşündüm...denedim de ;D ;D ;D ;D

gayet güzel gidiyor...Ama sahil güvenlik " kaptanlık belgesi ve liman kayıt belgesi " ister diye fazla açılamıyorum.. ??? ??? :eek: :eek: :D :D ;D ;D

cevap iyi ,İsmail bey nasılsınız,iyisinizdir inşallah,güzel günler dilerim.hoşçakalın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

SON KONULAR

Geri