Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tayfunsozer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 817
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 174,714
Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

HAHhahahhah ..Baskanin guldurdun beni Allah seni de boyle guldursun emi ;D
saka bir yana hakikaten alisana cok zor be ....hele hele bu sicak vede cok nemli gunlerde.
Baskanim ne yaptin tamponu? resimlerini bekliyom. Bu arada Salih Dalci agabeyimizde pek ugramaz oldu hayirdir? yarindan sonra AV sezonu basliyor ;D :D ;D :p Hazirmisiniz???

Tge

Etiketler

Sevgili Turgut ben bu sezon avı inşallah bayramda açıcam.havalr sıcak,ramazan bir yandan epey zor olacak.inşallah bayramda güzel avlarımıza başlıyacağız.Tampon olayına gelince işlem tamam.Yorumlarınızı bekliyorum.:smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=59959.msg703344#msg703344

Ersan bey iyi akşamlar...Nasılsınız ?

umarım sıhattesinizdir..

bu satırları yazarken...sag elim 7 dikişle sızlıyor..
Bi salaklık yapıp bahçe çit demirleri avuş içini boydan boya parçaladı.. ???

İsmial Bey,
Geçmiş olsun, sızlar o dikişler bu gece,
Ben iyiyim, yarında Rıdvan ustadayım, direksiyonda bir gariplik var.
Saygılar
Ersan

Haklısın..hele narkozun etkisi geçince....offf...

Neyse Rıdvan ustama selamlarımı iletirsin artık..

Sezon başlamadan her türlü eksikligi gidermek lazım...

İsmail bey geçmiş olsun.
Ersan bey sizede geçmiş olsun,inşallah direksiyonda önemli bir şey yoktur,varsada Rıdvan hoca halleder :smiley::smiley: zaten bayramdan sonra tatile gidicem deyip duruyor ferozacıları bekliyormuş haberiniz olsun :smiley::smiley::smiley:

İsmail bey,

hayirdir ? bahce citi nasil yane ? Buyuk gecmis olsun :-[ :-[ :-[

Turgut

Günaydın arkadaşlar...

Teşekkürler Cevdet bey ,Cemal bey,Turgut bey..

Bildiginiz çit demirleri var.Yeşil renkli hazır olup plaka plaka monte edilen.üzeri de dikenli tel geçilmiş.
İftardan önce incir agacında olgunlaşmışları topladım.Boyumun yetmedigi yere ise açılan merdiven koydum çıktım.Çim yeni sulandıgı için merdiven ayagı gittikçe gömülmüş...yana yatmaya başladı.Hemen yanda bulunan çit demiri-tel karışımı tutunmaya çalıştıgım yerden avucumu boydan boya yırttı.İiy de derin yırtmış ki...Doktor elimi görünce "Nasıl becerdin bunu " dedi.. ;D ;D

oluyor bazan bu gibi durumlar..

Aman ismail bey,

Ucuz atlatmisin walla . daha kotusude olabiliridi. neyse simdi size iyi istirhatler dilier terkrar gecmis olsun diyorum.

Turgut

Teşekkürler Barışcıgım..

oldu işte..İnşallah böyle şeyler kimsenin başına gelmez..sag elim oldugu için kendimi yarım hissediyorum.. ;D

Sakarya dan herkese selamlar
Kendimi kısaca tanıtayım adım Hakan Doğrucan 1976 Sakarya doğumluyum Mesleğim motor tamirciliği son 15 yıldır oto park oto yıkama işletmeciliği yapıyordum işletmemi yeni devrettim fırsatını buldukça avcılık, balıkçılık,offroad etkinliklerine katılıyorum
Güzel SAKARYA mıza sizleride bekleriz.
Saygılar.​

Birkaç karede benden
96 FEROZA SX​

DSC04544.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR