Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tayfunsozer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 817
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 172,626
Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

herkese merhaba
inşallah yakında bende bir feroza sahibi olucam alsammı almasammı diye çok düşünüyodum gezenbilire üye olupta sizlerin tavsiyelerini okuduktan sonra almak için artık içim çok rahat verdiğiniz bilgiler için hepinize çok teşekkürler :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Etiketler

Alican arkadaşım;

Her zaman bekleriz..
Alacagın Ferozayı mutlaka yetkili serviste bir expertizden geçirerek alırsan daha iyi olur.En azından
çıkabilecek masrafları v.s bilerek alırsın..
Gönlüne göre araç alman dilegiyle...

mdr' Alıntı:
Alican arkadaşım;

Her zaman bekleriz..
Alacagın Ferozayı mutlaka yetkili serviste bir expertizden geçirerek alırsan daha iyi olur.En azından
çıkabilecek masrafları v.s bilerek alırsın..
Gönlüne göre araç alman dilegiyle...

Alican bey,
kesinlikle baktir. sonra ah vah durmlari olmasin.

Tge

((((((((((((((( UYUYORUZ YİNEEEEE )))))))))))))))))))))))) ;D ;D[attachment=1]

ABCD0001.jpg

.........................EVEETTTTTTT.............................. UYUYORUZ GERÇEKTEN :D :D :D :D :D

Bayrama 2 gün kaldı ..uyanalım artık..

[attachment=1]

IMAG0252.jpg

Bugün ögleden sonra Bayram için memlekete gidiyorum.

olur ya..fırsat olmaz diye bayram mesajını şimdiden geçeyim. ;D

[attachment=1]

_MG_1131.jpg

Ersan bey merhaba,

Arabayı yıkatmaya götürdüm..

Adam uzun uzun yüzüme baktı..."hemşerim bu araba nehre falan mı düştü..sele mi kapıldı " dedi.Bir ara yıkamayacak sandım..
En az 5-6 kg temiz çamur çıktı altında... ;D ;D ;D

onları çiçeklerde gübre olarak kullanacagım.. ;D

hepinizin Ramazan bayramı mubarek olsun,erken oldu belki fırsat bulamam saglıcakla kalın.

tüm islam aleminin ramazan bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını cenabı allahtan niyaz ederim .

Basta FEROZA severler ve tüm islam aleminin RAMAZAN Bayramini kutlarim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR