Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tayfunsozer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 817
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 174,696
Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

merhaba ismail bey,sınavlar,yaz tatili herkeste bir telaş kimse kafasını kaldıramıyor,herhalde ondandır,saglıklı kalın.sevgiler.

Etiketler

Mesut bey merhaba,
bende öyle düşünüyorum....ama ya degilse o zaman ??? ??? ???

Arkadaşlar,Türkiyeye giren Feroza sayısı çok değil.Mevcutlardan gezenbilir üyesi olanların çoğu topiğimize adını yazdırdı.Sanırım bundan sonra hızlı bir artış olmaz.

Sevgiler,
Tayfun Sözer

Arkadaşlar Konulara göre açtığımız topiklerin tümü sohbet yazıları ile işlevini yitiriyor.Sorularımızı ilgili başlıklarda sorar,başlıklarda yer almayan sorularımızı ve sohbet yazılarımızı aşağıda linki olan '''GEZEN FEROZACILAR SOHBET KÖŞESİ ''' ne yazarsak aradığımızı bulabiliriz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53066.0

Saygılarımla,
Tayfun Sözer

ferozadx' Alıntı:
Çevremizdeki Ferozacıları Topiğimize davet ediyoruz.

GEZEN FEROZACILAR

1 ) Salih DALCI/İstanbul-Zeytinburnu/1993 Feroza EL2
2 ) Ayhan ERBAY/KOCAELİ-KARAMÜRSEL 1993 Feroza EL2
3 ) İsmail elikçioğlu/istanbul-G.O.Paşa 1993 Feroza EL2
4 ) İsmet ÖZ/İstanbul-Kadiköy/1991 Feroza EL2
5 ) İsmail KUMAŞ/Zonguldak-Merkez/1994 Feroza SX
6 ) Feridun TURNA/İstanbul-Bayrampaşa/1993 Feroza EL2
7 ) Turgut Gercin/İstanbul-Gaziosmanpasa/ 1994 Feroza SE
8 ) Cemal ÖNEN/İstanbul-Esenler/1991 Feroza EL2
9 ) Ersan Yurdagülen, Istanbul-Bahçeşehir 1991 Feroza EL2
10) Tayfun Sözer.İstanbul/Çengelköy. 1994 Feroza SE
11) Hafız Baran/İstanbul-Gaziosmanpaşa/1991 Feroza EL2
12) Bircan YARICI/Sakarya Feroza 1997 SX
13) Ahmet ÖZDEN-Esat Özden/Kocaeli-İzmit/1994 Feroza SE
14) cevdet Özçelik.Bolu/mudurnu,93 Feroza dx
15) zafer duru.mudurnu/bolu 93 feroza el 2
16) Muhammet Güzel Karaman / 1993 Feroza
17) Murat YAVUZ Bolu/mudurnu 93 Feroza EL2
18) Mesut Körklü Istanbul/ Sefaköy / 97 Feroza SX
19) Vahdet TOKAY/EDİRNE/MERKEZ/93 FEROZA EL ll
20) Abbas Hot 93 Feroza EL 2
21) Yavuz Selim Seker / Magosa, KKTC / '93 Feroza EL
22) Kema KAYAN / Balıkesir - Erdek / 96 Feroza SX[/b]
23) İsmail DÖNMEZ / Yalova 1996 Feroza SX
24) Hakan DOĞRUCAN / SAKARYA / 97 FEROZA SX
25) Can BEYHAN / SAPANCA 1991 FEROZA
26)ALİ PERTEV /SAKARYA 1997 FEROZA SX
27)
28)
29)
30)

Tayfun bey;

lütfen mesajlarımdan sonra ısrarla bu tür yazılarınızı bir daha yazmayınız..

mdr' Alıntı:
Tayfun bey;

lütfen mesajlarımdan sonra ısrarla bu tür yazılarınızı bir daha yazmayınız..

mdr

Emredersiniz.

Ancak benim gördüğüm kadarıyla başta siz olmak üzere isteyen istediği yere yazabiliyor.
Topikleri dikkatli okursanız Sizin ''bu tür'' dediğiniz yazılarım diğer arkadaşların mesajlarının sonunda da vardır ve konu ile alakasız , topiği anlamsız kılacak uzun sohbetlerden sonra yazılmıştır.

iyi günler dilerim
Tayfun Sözer

Tayfun bey,

İyiaksamlar dileyerek bahsetiginiz konnuya bende bir iki cumle eklmek isterim.Evet daha evvel defalarca yazmamiza ragmen her nedense
hep farkli topiklerin altinda sohpet koseleri olusmaya basladi hatta bu konuyu İsoff kampindada dile getirmistim.

Degerli Mdr bey,
Siz uzerinize neden alindiniz ??? yada pardon Tayfun beye espirimi gonderdiniz. anlamis degilim. ben dahil lutfen konuya hasasiyet gosterelim ki Bizlerin disindaki Feroza seven dosstlarimiza bir nebzede olsa bir katkida bulunalim. yoksa bu guzelim ulkede neydü belirsiz
ustalarin ve parcacilarin ellerinde harap oluruz.

saygilarimla

Turgut

Konu neden bu hâl aldı ? anlamış değilim;zira zaten feroza'cılar yazışıyor bu topic'de. :smiley:
İrtibatı kopartmamış oluyoruz bu bağlamda :smiley:

merhaba Cevdet bey,

Reca ederim konuya sadece objektiften baktigimda ( uye olarak degil ) hakikaten bircok konu basligi acilmis ve her konu basligin altinda hep baska konular yazilmis. o sebeten sagduyulu davranarak vede dostluklarimizin daha da pekismesi acisindan bir hatirlatma yazisina gerek duydum . asla baska herhangi bir kotu maksatla bu adimimi atmis degilim .

saygilarimla

Turgut

Merhabalar...
Feroza'cılar sohbet köşesi yokmuydu acaba? sanki bana öyle bir topic vardı gibime geliyor;baktım ama göremedim :smiley:
Yeni bir topic açmak'da istemedim .
Fazla karışıklılık yaratmama babında:smiley:

Evet var efendim,

Bekleriz sohpetlerimizi burada devam ederiz

sevgilerimle

Turgut

Tayfun bey merhaba ;
şahsınızı tanımıyorum..yani tanışmadık.Herhangi bir artniyetim de yok..asla da olmaz...

Ama...yazdıgınız yazıları bi zahmet incelerseniz haklı oldugumu siz de teyit edersiniz.

Neden mi ?
buyrun..
"Feroza sohbetler hakkında" diye başlık açmışsınız.Bu başlık altında da yazışmalar yapmışız.dogru yada yanlış...siz araya girmişsiniz "Feroza fotografları" topigine yönlendirme yaparak buradan devam edelim demişsiniz.
Bu topige fotograflar ve diger ilgili yazılar yazmışım..Siz araya girerek "Feroza sohbetleri " topigine yönlendirmişsiniz.
Dikkatli gözle inceleyecek olursanız bu gibi konularda tutatrsızlıkları farkedersiniz..

Ayrıca daha da ilginci "Daihatsu Feroza fotografları" başlıklı topige fotograflar yüklemişim..3.sayfada..siz 4.sayfada araya girmiş yine yönlendirme yapmışsınız..
Tayfun bey ; Allah aşkına başka hangi topige fotograf yüklenir..söyler misiniz..

Galiba yazdıklarınızdan haberdar degilsiniz bazan......

Ayrıca belki mesleki olarak yaptıgınız bir işten emekli bile olsanız aynı alışkanlıgı devam ettirme emir verme-huyunuz devam ediyor da olabilir...
Lütfen her konuda kendinize vazife çıkartmayın..Ona kalacak olsa daha çok emrivaki yapması gereken ben olurdum.Burası herkesin katılımıyla ,paylaşımıyla paylaşım sitesi..
Bırakın Feroza topigi işlesin..canlı tutalım.."Çalışan demir pas tutmaz" derler.aylardır girip 2 kelime yazmayan arkadaşlarımız var..Ben bunu canlandırmak katılım için ne gerekiyorsa yapmak istiyorum.Diger forumlara bakarsanız bunlar fazası ile var..
Neyse...kimseyi üzmek.rencide etmek niyetinde degilim.
İstenmedigim yerde de bir dakika bile durmam..
Bir ricam da arkadaşlardan..
Tam bilmediginiz nedenini iyi analiz etmediginiz.sormadıgınız ,ögrenmediginiz konularda lütfen araya girmeyin.Topige aylardır girmeyen arkadaşlarımız bir tartışma ortamında hemen fikir beyan etmişler..Keşke bu katılım topiklerimizde de olsa idi..Aylardır bu konudaki dileklerimi iletirken nerede idik ?? Alınmaca yok..Katılım bekliyoruz.
Bu yazımla bazı şeylerin konuşulması zamanı geldiginin de altını çizeyim..Hiç kimse eleştirilmez degildir.
Bu arada bilmedigim bir konuda yardım istiyorum..
Feroza forumlarında "moderatör" olarak... mogzilla, reha, discovery-V8, MKG harici bir arkadaş görevlendirildi de bizim-benim haberim mi yok ?

Herkese iyi günler..
saygılar .

İsmail Bey yazdıklarınızın her satırına verilecek birçok cevap var ama yazmıycam. Yazdıklarımdan anladığınız buysa buyrun dilediğiniz yere istediğinizi yazın. mdr-atörlüğü size bıraktım :smiley:

İyi günler
Tayfun Sözer

ARACIMLA KAZA YAPTIĞIM İÇİN, YAKINDAN TAKİP EDEMEDİM.AMA YİNEDE BİRAZ SAKİN OLMAK LAZIM BENCE.BURADA HİÇ KİMSENİN MENFAAT İÇİN YORUM YAPTIĞINI ZANNETMİYORUM....SAYGILAR....

tge' Alıntı:
merhaba Cevdet bey,

Reca ederim konuya sadece objektiften baktigimda ( uye olarak degil ) hakikaten bircok konu basligi acilmis ve her konu basligin altinda hep baska konular yazilmis. o sebeten sagduyulu davranarak vede dostluklarimizin daha da pekismesi acisindan bir hatirlatma yazisina gerek duydum . asla baska herhangi bir kotu maksatla bu adimimi atmis degilim .

saygilarimla

Turgut
Merhabalar turgut bey..
Ben sadece (geçici olduğunu umduğum) bu ;minik diyelim :smiley: kırgınlığa üzüldüğüm için yazmıştım-ki başka bir niyet taşımadığımı beyan etmek istemek amacı ile yazmış olduğumu kabul edin lütfen.
Herkese selam..

feroza_14' Alıntı:
ARACIMLA KAZA YAPTIĞIM İÇİN, YAKINDAN TAKİP EDEMEDİM.AMA YİNEDE BİRAZ SAKİN OLMAK LAZIM BENCE.BURADA HİÇ KİMSENİN MENFAAT İÇİN YORUM YAPTIĞINI ZANNETMİYORUM....SAYGILAR....

Murat Bey Tekrar Geçmiş olsun Cevdet Bey Yazmıştı.Aradığınız parçaları buldunuzmu ? Burada yapabileceğimiz bir şey varmı ?

Sevgiler .
Tayfun Sözer

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR