Feroza İçin Yedek Parça Alternatifleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan forester Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 53
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,158
Ynt: Feroza İçin Yedek Parça Alternatifleri

Ahmet bey Rıdvan usta bu konularda gerçekten uzman bir ustamız.hem sohbeti ile hem işçliği ile insanın içini rahatlatan bir usta.Benim aracıma motor yaptı ve fan sistemini kendine has işçliği ile gayet güzel bir şekilde halletti ve akabinda 2500 km. uzun yol yaptım hararet ibresi ne o yayla yollarında ne otobanda ne köy yollarında yerinde sabit bir şekilde kaldı,onun yaptığı sistem ile bir çok ferozacı dostumuz hararet probleminden kurtuldu.O problemi zaten iyi bir şekilde çözmesseniz contayı yeni de değiştirseniz aracınız hararet yapıp tekrar o contayı yaklmanızada sebep olabilir.

Etiketler

Selam arkadaşlar.
Benim feroza kuru direksiyon;bunu hidrolik yapmak istiyorum ama sağlıklı bir bilgiye ulaşamadım :smiley:
Düzce veya sakarya'da bu işleri yapan usta varmı ?
bilgilerinize sunulur..

Cevdet bey merhaba,

Sakaryalı arkadaşlara bir sorayım...oradaki bütün off road tunning-usta v.s biliyorlar..
size dönerler..

mdr' Alıntı:
Cevdet bey merhaba,

Sakaryalı arkadaşlara bir sorayım...oradaki bütün off road tunning-usta v.s biliyorlar..
size dönerler..
Teşekkür ederim;iyi olur öntakım yaptırdığım halde hafifden bir titreme söz konusu;belki hidroliğe dönersem problemi çözerim diye düşünüyorum;keza bende biraz takıntı olmaya başladı bu iş;ustalar bulamadılar sebebini :(

Cevdet bey Müfit bey (fix) konuyla ilgileniyor.

İlk fırsatta bilgi-fiyat konusunda geri dönüşüm yapacaktır..

Arkadaşlar hidrolik direksiyon ile ilgili konu benim de ilgimi çekti ama geri dönüş olmamış görünüyor..?
Yok mu bilgisi olan acaba ??

İzmit ve Adapazarı'nda servis / usta önerileriniz var mıdır ?

andry' Alıntı:
Arkadaşlar hidrolik direksiyon ile ilgili konu benim de ilgimi çekti ama geri dönüş olmamış görünüyor..?
Yok mu bilgisi olan acaba ??

İzmit ve Adapazarı'nda servis / usta önerileriniz var mıdır ?
Evet;en azından bilgimiz olurdu ama sanırım bilen biri yok ;D

Arkadaşlar benim '93 feroza direksiyon merkezinden yağ kaçırıyor. keçe değiştirdik ama kesilmedi. ve karbüratörde kapış arızalı yerine uyacak bir kapış bilen varmı?

Noyan bey,

Rıdvan hocayı bir arayı versen..Bütün anlattıklarına çok kolay çözüm bulursun diyorum..
telefonlar feroza topiginde vardı...

mdr' Alıntı:
Noyan bey,

Rıdvan hocayı bir arayı versen..Bütün anlattıklarına çok kolay çözüm bulursun diyorum..
telefonlar feroza topiginde vardı...
hemen bakıyorum. teşekkürler ismail bey.

arkadaşlar,şarj dinomosunun konjektörünü arıyorum.çıkmada olur.elinde olan veya bilen varmı.yardımlütfen.

Ersan bey merhaba,

Güzel bir konu açmışsınız. Umuyorum bilgiler derlenip toparlanır burada ve bizim için kullanılabilir hale gelir. Benim arabamın benzin göstergesi ve eğim ölçeri bozuk. Nereden bulabilirim bilmiyorum açıkçası. Tamircim benzin göstergesini sormuş sanıyorum 130 Tl gibi bir fiyat söyledi. Ama eğim çlçeri bulamadı. Bilen varsa bir yer bana yazabilirseniz sevinirim. Bu arada bana T-max vinç için çiziminizi yollayabilirseniz sevinirim. Bir miktar param olacak yaptırmayı düşünüyorum. E-mail adresim gsunal@itu.edu.tr. Yollayabilirseniz sevinirim.

Umuyorum Dif-lock konusunda da bir gelişme olur da onu da halledebiliriz.

Herkese saygılar,

Gürsel

arkadaşlar burası çok önemli ve faydalı bir konu ,ama uzun süredir kimse birşey paylaşmamış ,biraz hareketlendirsekmi, saygılar.

Arkadaslar merhaba,

Bu gün 94 model Ferozam icin ön takımları yaptırayım dedim. Malzeme fiyatları tam 1300 TL tutuyor. Arabamı cok seviyorum ancak bu gidisle satacagım galiba. Tam 6000 TL para harcadım ve hala harcıyorum. Parcalar bulunmamaya basladı ve bulunsa biğle pahalı????? Tup taktırmamıs arkadaslara bir sorum olacak; sehir ici 100 km de ne kadar yakıyor araclarınız (94 ve altı modeller icin)? Benimki yazın 17 litre yakıyor. Karburatoru yaptırdım motoru yaptırdım ama bu degerin altına inemedim. Bir fikriniz varsa lutfen bana iletin. Bir de alternatif parca icin daha cok deneyimli arkadaslar konuya katılırsa seviniriz.

Ferozamı seviyorum ama o beni cok sevmiyor sanıyorum,

Saygılar,

Gürsel Sunal

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR