Feroza İçin Yedek Parça Alternatifleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan forester Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 53
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,159
Ynt: Feroza İçin Yedek Parça Alternatifleri

forester' Alıntı:
Arka aks rulmanı, Koyo marka, Koyo bir Japon rulman üreticisi ve genellikle araçlar için rulman üretiyor, Türkiye'de satıcıları var. Rulmanın numarası DG358021W, aynı rulman Suzukilerde de kullanılıyormuş, 18 Mayıs 2010 tarihinde Ankara'da ki Koyo satıcısında fiyatı 90 TL, İstanbul'da ki Koyo satıcısındaki fiyatı 35 TL.

Ersan bey banada arka aks rulmanı lazım,istanbul koyo satıcısınıntelefonu veya adresi varsa verirseniz sevinirim.Birde Ersan bey o ölçülerde SKF veya FAG rulman bulamayızmı Karaköy'de.

Etiketler

Cemal Bey,

İstanbul Ümraniye'de ki Koyo satıcısıyla bizim satın alma görüştü benim adıma, 35 TL fiyat vermiş ama elimde bir tane var demiş, ben rulman numarasını; elimde fazladan bir diferansiyel var (kilitli yapmak için almıştım) ondaki tek askın üzerindeki rulmandan almıştım.
Koyo Satıcılarının bilgileri pazartesi size bildiririm.

Saygılar

Ersan

forester' Alıntı:
Cemal Bey,

İstanbul Ümraniye'de ki Koyo satıcısıyla bizim satın alma görüştü benim adıma, 35 TL fiyat vermiş ama elimde bir tane var demiş, ben rulman numarasını; elimde fazladan bir diferansiyel var (kilitli yapmak için almıştım) ondaki tek askın üzerindeki rulmandan almıştım.
Koyo Satıcılarının bilgileri pazartesi size bildiririm.

Saygılar

Ersan

İlginiz için teşekkürler Ersan bey.

Yanılmıyorsam Ferozamız da Toyota 1,6 16 valf motoru kullanılıyor.
Peki...aktarma ve 4*4 sisteminde de aynı parçalardan kullanım var mıdır ?
bizde kullanılan motor Toyotada hangi araçlarında kullanılıyor..(du).

Direksiyon hidroliği pompası kayışı 5 PK 975, Kilimalı Ferozalarda farklı olabilir

IMG00041-20100528-0850.jpg

IMG00040-20100528-0850.jpg

kasnak isaretli.jpg

Ersan bey kayış bilgileri içinde teşekkürler,ben de yola çıkmadan 1 takım kayış alacaktım numaraları iyi oldu :smiley:

1 Haftalığına Giresun Bulancak a gidiyorum.Anne ve babamı doğdukları yerlerde gezdireceğim.Gezimin resimlerini sizlerle paylaşacağım :smiley:
aks bilyesine bu hafta bakacağım inşallah.

Ata topragına ziyaret ha...
çok iyi olur...onları sevindirirsin..
Fotograflarını bekleriz...

Cemal Bey,

Aman rulmani ihmal etmeyin, bu arada bir ara bizim işyerinede uğrayın Bulancaklı kaynıyor.

Saygılar

Ersan

forester' Alıntı:
Cemal Bey,

Aman rulmani ihmal etmeyin, bu arada bir ara bizim işyerinede uğrayın Bulancaklı kaynıyor.

Saygılar

Ersan

Ersan bey ben doğma büyüme buralı olduğumdan oaralara pek gitmediğimden oraları pek bilmiyorum :smiley: inşallah bu sefer biraz gezerek öğreneceğim.İşyerinizi bilsem ara sıra o taraflara yolum düşüyor,uğrayıp bir çayınızı içmek isterim.
Kafama takılan bir şey oldu sizin verdiğiniz kayış ölçüsü 5PK975,benim aracın üstündeki 5 PK970 ikimizin aracıda klimasız 91 model.Acaba bu fark çok önemli değilmi ?

Cemal Bey,

Sizin oralar çok güzelmiş, hemde tam Feroza'lıkmış?

İş yerimin tarfini size gönderiyorum, yolunuz düştükçe beklerim.

975 mm olarak kayışın uzunluğu, yani o kayışı keserseniz, elde edeceğiniz şeriti bir metrenin üzerine yatırırsanız 975 mm uzunluğunda olduğunu görürsünüz, 970 mm olması pek birşey değiştirmez, zaten o kayışı taktıktan sonra gerdiriyorsunuz, Resimini ekleğim kayış Bosch marka ve üzerindeki etikette Feroza'ya uyan ölçü olduğu yazıyor. Sanırım daha önce sizin kayışı değiştiren 5 mm daha ufağını bulup takmış, ama fark etmez ikiside aynı işi görür.

Saygılar

Ersan

beyler bu ne güzel muhabbet,yazdıkdıklarınızdan memnuniyet duydum,vardığiniz bilgiler çokgüzel,sevgiler.Cemal kardeşim sılayırahim yapacaksınız hayır vardır iyi yolculuklar dilerim. babanıza selamlar yirmialtısında görüşmek umudu ile,sevgiler.

Hararet problemi sebebiyle aracı istanbula getirip Rıdvan Ustaya gösterdim..aracın silindir kapak contasının yandığını söyledi..bozulan fan termiği için nissan ın bir modelinin termiği ve hyundai bir aracın pervanesini kullanarak sorunu ekonomik olarak çözdüğünü sözyledi..kullandığı pervanenin kanat sayısı daha fazla...termiğin ve pervanenin hangi modellere ait olduğunu bilen var mı?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR