Fatsada Yeni Bir CJ-5 Doğuyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan **FatsaOffRoad** Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 99
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,143

Etiketler
Ynt: Fatsada Yeni Bir CJ-5 Doğuyor

kolay gelsin calişmanın onunu sabırsızlıkla beklıyorux

Çamurluklar, kaput,kupa,siper,menteşeler vs. söküldü 1-2 gün içinde boya kazınmaya başlayacak :smiley:
3-1.jpg

1-1.jpg

Motor Rengi olarak Yıldız Grisi düşünüyoruz
2-1.jpg

Kolay gelsin diyorum.Ben de 37 yıllık vefakar 1962 model CJ 5 in etek kısımlarında boya altlarında küçük küçük bazı kabarmalar ortaya çıktığı için telaşlandım ve biraz araştırma yaptım.Anadolu'da boya malzemesi satanlarda pek bulundurma alışkanlığı olmayan " Çinko Fosfat" ve " Aliminyum Fosfat " içerikli astar boyaların özellikle Marin ürünler satılan yerlerde bulunduğunu gördüm.Korozyona karşı çok daha koruyucu bu tarz astar ve ara kat boya kullanmaya karar verdim.Karadeniz sahil kesiminde korozyonun nekadar yıkıcı olduğunu biliyorum.Zaten fotolarda bunun belirtileri fark ediliyor.Boya aşamasına geldiğinizde bu konuyu da inceleyip dikkate alabilirsiniz diye düşündüm.
Hayırlı olsun ve tekrar kolay gelsin.

"Fadıl takipte" diye birşey vardı, onun gibi oldum şimdi bu tropike de... ::smiley: :smiley:

sipop kapagı hava filitresi şarjdinoma ayagı radyatör üst kazanını nikalaş yaparsan harikaoluyor

dogrltcı güzel bunta alırsa araca boyacıda macunla dogrulmaz boyanın ömrü uzun olur takip

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR