Farklı Bir Defender 1987 Orjinal İngiliz Kasa

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bora1071 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 103
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,453
Ynt: Farklı Bir Defender 1987 Orjinal İngiliz Kasa

Bora Bey, Defender'inizi ilk sahibi olduğumuz, servis bakımlı 99 model sarı Megane Coupe ile takas etmeyi düşünür müsünüz?
Çağatay
532 660 83 90
www.ergenekonbaglari.com

Etiketler

selam verdiğiniz link çalışmıyor, araç 1.6 sanırsam. sahibinden.com'da ilanı varmı?

Bir Defender ile değiştirme kararını henüz yeni aldığımızdan hiçbir yerde ilanı yok. Bir mail adresi verirseniz fotoğraflarını çekip yarın gönderirim. Kazası olmayan, çizik ve eziklerinden dolayı çamurluk boyaları haricinde müdahalesiz, 240 bin'de, triger değişimi ve bakımı yeni yapılmış, Defender kadar olmasa da köy yollarında at gibi :smiley: bir araçtır. Biz çok memnun kaldık. 400-450 binden önce ne motorundan ne de kaportasından bir sorun yaşanır.

Bağcı' Alıntı:
Bir Defender ile değiştirme kararını henüz yeni aldığımızdan hiçbir yerde ilanı yok. Bir mail adresi verirseniz fotoğraflarını çekip yarın gönderirim. Kazası olmayan, çizik ve eziklerinden dolayı çamurluk boyaları haricinde müdahalesiz, 240 bin'de, triger değişimi ve bakımı yeni yapılmış, Defender kadar olmasa da köy yollarında at gibi :smiley: bir araçtır. Biz çok memnun kaldık. 400-450 binden önce ne motorundan ne de kaportasından bir sorun yaşanır.

ben şundan yazdım sizin araçlardan 9.000 den 13.500 e kadar muhtelif fiyatlar var nette. sizin araç suan ilanda varsa ve ne fiyat düşünüyorsanız bilmek içindi sormamım nedeni. mersinde boyalı aracı satmam imkansız acayip takıntılılar bu konuda :smiley: biraz bendede var o titizlik kusura bakmayın olurmu ;)

Hepimiz biraz takıntılıyız vesselam :smiley: Beni de ezik, çizik kaportayla dolaşmak rahatsız eder. Servisteki ustam 80-150 liraya eskisi gibi yapar, bir de pasta cila çeker, keyfim yerine gelir. Ne ki, İstanbul'da bu mutluluk en fazla bir yıl sürer. Arabanız garaj arabası da olsa, en yakın arabadan 1 metre uzağa da parketmeyi prensip edinseniz de bir çaylak kaçırıverir tadınızı. Sonra sil baştan....
Sahibinden'deki Megane'lara baktığımda bizimkinin değerini 10-12 arasında düşünmüştüm. Sattığınız Defender diri ve özenilmiş bir araç. Fiyatta da indiniz. Sizinle takas yapacak olsam ben de nazlanmayıp Megane için 10 sayar, bakiyeyi nakden takdim ederdim.

son 1,5 ayda araçla ciddi olarak ilgilenen 5.kişiniz bakalım kime kısmet olacak. inşallah aile içinde kalır :smiley:

günceldir. vinçsiz 14.500 vinçli en son 15.500 e yeni sahibini bekliyor.

NOT:aracın ayrıntılı resimleri facebooktaki LAND ROVER DEFENDER LOVERS adlı gruptada vardır.

günceldir. vinçsiz 14.000, vinç ile 15.000 e yeni sahibini bekliyor.

biraz resim

IMG_1692.jpg

DSC06327.jpg

th_CIMG5245.jpg

29483104ayg.jpg

DSCN1140.jpg

yeni link malum siteden. inşallah aile içi kalırda eksik kalan V8 projesini bir arkadaşımız gerçekleştirir ;D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-defender-yukseltme-kitli-100-kilitli-difransiyel-5-5-tonluk-vincli-defe-32425519/detay

hayırlı satışlar diyeyim,bayağı bakımlı ve masraf da yapmışsınız.

necil' Alıntı:
hayırlı satışlar diyeyim,bayağı bakımlı ve masraf da yapmışsınız.

teşekkürler.masraftan kaçmıyorum sonuçta bu bir hobi :D yavuz bey sizede teşekkür ederim.

yavuz-çelikel' Alıntı:
bora bey kemere kampa geliyormusunuz.

inanın etkinlik dikkatimi çekmedi. yoksa şu enduro yarışı olan etkinlikmi "sea to sky" siteden alıntısı şöyle :D

KEMER HARD ENDURO RALLY - Sea to Sky 16-17 Ekim 2010

Mitolojik tanrıların buluştuğu dağ Olympos (Tahtalı)…
Çok eski zamanlardan beri üzerinde yaşamış medeniyetler tarafından özel bir yere sahip ve birçok efsaneye konu olmuş Olympos dağı, yeni kahramanlarını bekliyor.
Zirveye ulaşmak isteyenler!
Kemer Hard Enduro Rally heyecanı başlıyor…
0 metre sahilden start alarak 2365 metre doruğa uzanan heyecan dolu bir yolculuk. Doğanın zorlu şartlarına, mitolojik efsanelere, Tanrılar dağına karşı yapılan 45 kilometrelik bir tırmanış…

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR